LAZ Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Salutare De oaresce vreme mi-am propus sa modific IMS-ul ,si sa scap de suspensia pe foi ,sa pun brate ,Panhardt,elicoidale.As avea nevoie de cateva informatii privind dimensiunea barilor(le pot face eu ,L,l ,D) amplasare,bucsi,arcuri,telescoape etc.Sau daca este la dezmembrat ceva ce s-ar potrivi ar necesita probabil mai putina munca....Oricum orice idee este bineprimita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Modificare suspensie Ims Brate de fata de patrol , toyota . Cu putina imaginatie la poti folosi si pe spate . Simplu si eficient , rezistenta lor e mai mult decit suficienta .Se poate renunta astfel la tendoanele superioare de pe spate , avind nevoie numai de stabilizatorul panhard . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Modificare suspensie Ims Am vazut asa ,dar prefer cu 4 brate pentru o mai buna mobilitate a puntilor.Ideal ar fi o dezmembrare de pe un sasiu de pe care sa iau si suportii.....mai caut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Modificare suspensie Ims E prea simplu de confectionat suportii . Un profil U ambutisat , dublat in interior cu alt profil U , gaurite impreuna si sudate pe lonjeronul sasiului , cu eclise laterale . Pot fi orientati pe ce axa ai nevoie , inclinati oricum . De ce in patru puncte si nu in trei ? Cu sau fara panhard ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Modificare suspensie Ims LAZ tanjeste dupa un gandaf ...galben:grin: IMSul are avantajul diferentialelor blocabile, iar o suspensie buna l-ar scoate din multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Modificare suspensie Ims Elicoidale , coilover reglabile , tendoane lungi . Bucse de dacia papuc peste tot , ieftine ( nu-s cele mai bune , dar cele mai convenabile - cele de cauciuc , nu trasnaile de teflon ) . Si gata , e Jeep . Sau gip.... De la kitul de conversie pt Wrangler te poti inspira ...pentru idei . Si neaparat highsteer , poate chiar alta caseta , ca atirna bratul casetei de directie mult prea jos ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Re: Modificare suspensie Ims parerea mea este sa te limitezi la un 4 link pe spate(astfel eliminad si bara panhard), si pe fata tendoane si panhard. http://img827.imageshack.us/img827/656/154060304zjeepsuspensio.jpg Editat Noiembrie 1, 2010 de alex22_xxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Modificare suspensie Ims parerea mea este sa te limitezi la un 4 link pe spate(astfel eliminad si bara panhard), si pe fata tendoane si panhard. http://img827.imageshack.us/img827/656/154060304zjeepsuspensio.jpg plus ca puntea are o mobilitate mult mai mare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Modificare suspensie Ims Asa ceva vreau(la 4 brate nu mai trebuie panhard?)insa mi se par cam slabute bucsile de papuc(comparativ cu ce am vazut la o toyota) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Modificare suspensie Ims nu are rost sa pui bucse! se pune ceva de genul rose joint,flex joints.... Nu mai este nevoie de panhard. in curand o sa fac o modificare de genul si o sa vezi si poze. http://img837.imageshack.us/img837/290/rharosecut02800.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Modificare suspensie Ims Pentru off , e in regula fara panhard .Pentru onroad , la viteze nu tocmai mari , incepe sa fie dificila mentinerea pe o traiectorie stabila . In cazul in care amortizoarele sint inclinate mai mult si sint in buna stare , ajuta la reducerea fenomenului de virare cu spatele in curbe scurte . Panhardul te poate limita la flexari , daca urmaresti maximul de flexare , lucru greu de aplicat la o caroserie stock.In 99% din cazuri , flexarea record e inutila , pe linga faptul ca are unele dezavantaje tehnice . Bucsele spate de Patrol , varianta recenta , sint studiate special pentru a permite rasucirea tendonului , fiind o evolutie la modelul 61 .Nu mai sint cilindrice , ca la vechiul model , ( sau la dacie papuc) . Rulmentii sferici sint cam scumpisori , articulatiile sferice ca in foto , mai accesibile , dar tot pe acolo .Au dezavantajul lipsei amortizarii la socuri , fiind legaturi rigide .La flexare , sint campioane . Atentie la unghiul cardanului cu diff , de asemenea la telescoparea culisantei de cardan . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Modificare suspensie Ims Ai aici Solutiile constructive pentru punte rigida cu 3,4,5 brate. Daca mai ai nevoie de documentare, da un telefon si o sa mai caut prin cursurile de la faculta. Salutari!! :h5 http://img138.imageshack.us/img138/9136/punti1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img713.imageshack.us/img713/8126/punti2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img3.imageshack.us/img3/194/punti3.jpg Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Modificare suspensie Ims nu are rost sa pui bucse! se pune ceva de genul rose joint,flex joints.... Nu mai este nevoie de panhard. in curand o sa fac o modificare de genul si o sa vezi si poze. http://img837.imageshack.us/img837/290/rharosecut02800.jpg la ce pret e asa ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Modificare suspensie Ims In jur de 40 euro/bucata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jdf Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Atentie la montarea arcurilor spirala ,pentru ca nu intra sub sasiu datorita faptului ca se ridica masina prea mult iar pe langa sasiu se freaca de roti.!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albert_md2004 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Ai aici Solutiile constructive pentru punte rigida cu 3,4,5 brate. Daca mai ai nevoie de documentare, da un telefon si o sa mai caut prin cursurile de la faculta. Salutari!! :h5 http://img138.imageshack.us/img138/9136/punti1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img713.imageshack.us/img713/8126/punti2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img3.imageshack.us/img3/194/punti3.jpg Uploaded with ImageShack.us ma bag ca musca in lapte sau ca nestiutorul, fiecare din aceste tipuri de punti pe ce masini se gasesc? care din aceste tipuri e mai ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Este un baiat din Sibiu ce si-a pus pe un aro 243 pe spate 4 link si este cu adevarat impresionat ce bine flexeaza puntea.Mihai mi se pare ca il cheama. Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Modificare suspensie Ims am si eu o intrebare, daca se fac modificarile acestea de pe foi pe elicoidale si masina nu va fi folosita la potentialul ei, adica fara concursuri, fara prietenesti, doar de iesit la munte cand si cand, se merita din punct de vedere al costurilor si fiabilitatii schimbul de pe foi pe elicoidale?? daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Parerea mea este ca, in conditiile respective, nu merita. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Daca te dai cu el cat de cat o sa vezi ca dupa un traseu de cateva ore esti ca dupa o zi de sapa.Foile scurte de arc sunt o reteta garantata pt. scapatul de pietre din rinichi.Oricum am pt. puntea spate deja bratele de pe un Defender si sunt in faza conceptiei suspensiei fata.Cum se va inbunatati vremea ma apuc de treaba si probabil o sa va tin la curent(zic asta pt. ca am doua maini stangi la treaba asta cu tastatul ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Pot sa confirm eu asta. Al meu nu e gata inca dar am facut o tura de proba si merge ca barca pe apa. Eu am suspensie de Toyota Lj70. Spor la treaba domnu Florin. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Modificare suspensie Ims SI eu pot sa confirm asta......am fost cu el la tura care am dat-o.......merge super masinutza....... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Arcurile vechi sunt jos, suportii vechi rasi,am pus noii suporti pe punti si pe sasiu provizoriu,urmeaza sa pun carcasa pe el sa vad linia si sa pozitionez tendoanele fata spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Ceva poze.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: Modificare suspensie Ims Ceva poze.... bratul de la puntea spate cu pivot central de la ce ''utilaj'' este? sunt si eu in modificari la un G pe puntea spate si caut solutii... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate