vali mirica Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp Este corect ce a ce ai spus si sunt de acord. Acuma am modificat butonul de la circulatia aerului ca sa pot sa ma folosesc la dezaburire. Dar am comandat butonul original pentru dezaburire de la freelander cea ce o sa-mi dea posibilitatea de a da impuls pentru temporizare . am sa incerc varianta ieftina deoarece consider ca 150 s ajung . . Am fost la dezmembrari si am luat la un pret bun mai multe relee cu 4 si 5 pini dar nu stiu daca vreo unul are temporizare . daca nu o sa comand ce ai trimis tu. Multumesc si tinem legatura. :y Am schema dar nu stiu sa o atachez. Incearca cu excel. Editat Noiembrie 4, 2010 de vali mirica miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp Si eu cred ca 2,5 min ajung(cum am mai zis daca-i inghetat prea tare ii mai daiun ciclu)......la varianta asta trebuie sa dai impulsul de comanda temporizatorului, acesta va comanda bobina releului si va intrerupe circuitul dupa 2,5 min sau se inseriaza contactul lui pe circuitul de automentinere al releului de pe dezaburire.....pana nu-i vad schema de montaj nu stiu nici eu. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp Spune cum pot sa atashez schema aici pe topic.. am incercat in toate felurile. Nu stiu ,asta este . id. mesenger miricavb@yahoo.com miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp Spune cum pot sa atashez schema aici pe topic.. am incercat in toate felurile. Nu stiu ,asta este . id. mesenger miricavb@yahoo.com Intri aici http://imageshack.us/ ,> browse imaginea(poza) salvata in calculatorul tau > upload > dupa ce-i gata > copy la "Direct link"-ul imaginii...apoi intri la "insert image"(sub sageata de "redo") in forum si dai paste apoi OK. Daca nu vrea din prima tre sa dai in susul paginii click pe "temporary allow scripted windows" si sa incerci din nou. Atasamentele directe sunt limitate ca dimensiune. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 (editat) Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp rezolvat. mersi. astazi am refacut instalatia cu releu si restul si pe partea dreapta,separe ca merge . se incalzeste putin mai tare pe o rezistenta dar maine masor din nou rezistentele si recalibrez grosimea cablurilor . http://yfrog.com/mwschemadezaburirecompletj Editat Noiembrie 5, 2010 de vali mirica miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp Multumesc pentru sfaturi si ajutor . am reusit sa refac tot circutul pentru dezaburire parbriz.Postez si schema folosita si montajul final . O sa revin cu foto si pentru pozitionarea finala. http://yfrog.com/mz05112010160j http://yfrog.com/mnscan0001gj Daca totusi cineva mai urmareste acest topic as vrea sa-mi spuna daca incalzirea rezistentelor la 45 -50 grade celsius este o problema . Daca este credeti ca ar trebui sa pun si un releu termic in circuit? Temporizatorul inca nu a sosit asa ca astept . Editat Noiembrie 8, 2010 de vali mirica miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp Un releu termic nu te ajuta cu nimic mai ales ca ala ar trebui sa-l lipesti de parbriz....rezistentele astea daca sunt calibrate pt. 12V atunci asa se incalzesc, presupun ca ai masurat temperatura cu ceva termometru acum dupa ce ai finalizat adica la o temperatura ambientala de vreo 16 grade......gandeste-te ca de obicei cand vei folosi incalzirea asta va fi frig deci in 2,5 min. nu va ajunge la 45-50 ca va pleca de la un nivel mult mai mic...de aia au si limitat functionarea la max. 5 min....cel putin asa cred eu, poate mai sunt si alte opinii. Hai noroc NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp Revin, dupa cum vad schema, butonul prin care dai contact e de tip intrerupator(adica are doua pozitii, inchis si deschis, nu doar una cu care dai un impuls)....ca sa poti sa rezolvi cu temporizarea vei avea nevoie de un buton simplu care va comanda un nou releu pe circuitul de comanda al celorlalte doua(care sa faca automentinerea), pe bobina acestui releu va trebui sa legi temporizarea. Daca nu intelegi iti voi face o schema, releul de automentinere va trebui sa aiba 2 contacte normal deschise. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Re: instalatie dezaburire parbriz Freelander 1 2002 TD4 111 cp Acum am folosit acest buton( inchis - deschis/ fiind singurul care se potrivea in bord. de aspect . ) pina imi vine comanda cu buton original de la land atelier pentru dezaburire.Am apreciat temperatura dupa temp. maini aprox. 37 grade C . Editat Noiembrie 8, 2010 de vali mirica miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate