Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Servodirectie pajero

armand18us

Postări Recomandate

Salut,

astazi in timp ce incercam sa mut masina pe alt loc de parcare era sa raschetez masina parcata langa mine pentru ca servodirectia era inca somnoroasa..adica avea pauze..cand mergea cand nu. Dupa ce am trecut de socul initial..am reusit sa parchez in alta parte si am mai luat stanga dreapa pe loc in aceleasi conditii insa inbunatatite vizibil pana cand a inceput sa functioneze normal.

Mentionez ca pana acum nu s-a mai intamplat acest lucru...

Eu banuiesc ca lichidul de servo nu mai este in parametri..si a cam inghetat.

Se gandeste altcineva la alte probleme ?

Masina este un Pajero din 93 cu volan pe dreapta motor de 2.5 :tk

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Servodirectie pajero

Parerea mea ca nu din lichid este problema.Fie ai joc in caseta si devine din ce in ce mai greu de controlat sa ai o directie precisa, fie iti pierde pe undeva si ramane caseta fara ulei.

Dar daca ai avea pierdere de lichid ar reactiona foarte greu la schimbarea directiei si ar trebui sa ai muschi de culturist ca sa tragi de volan.

Daca este joc la caseta se poate lua din el pt ca are un surb de reglaj.Nu te sfatuiesc sa umblii singul acolo pt ca eu am umblat si reactiona total aiurea :alO stransesem prea mult.:grin:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

La fel am patit si eu la toyota.Nu a fost nimic din cele scrise mai sus,la mine era gripata o cruce de la coloana de directie.Succes.

Link spre comentariu

Inviu topicul cu o problema asemanatoare.

Masina: Pajero 88 2.5td

Gume: 265-70 R15 de asfalt,presiune 2.0 toate 4.

Simptome: vireaza greu. Daca e pe loc,se simte mult mai mult. Nu are scapari (cand merge,cand nu).

Cureaua e noua.

Vasul de lichid de servo e umed din cand in cand.

E posibil sa nu mai tina simeringurile de la conducta principala a pompei de servo?

Se merita sa o fac bucati?

S-a mai lovit cineva de problema asta?

Intreb inainte sa nu desfac ce nu trebuie si sa n-am piesele necesare reparatiei.

Link spre comentariu

Da, eu m-am lovit de o problema asemanatoare. Vasul de lichid de servo trebuie sa fie aproape plin (cu motorul oprit). Daca nici asa nu merge ok, atunci e pompa de servo care nu mai face presiune. Ceva de genul asta patisem si eu, nu stiam ce are, iar pana la urma a inceput sa si picure uleiul de servo, pe turbina. Asa ca am schimbat-o si acum pe langa faptul ca nu mai pisa uleiul, merge si mult mai usor, cu aceleasi gume (31/10,5/15)

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare