Cristian1 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Interesant sistem pentru Lada NIVA : http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=849796 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Punte portala independenta Mda...nice. My dream:) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Punte portala independenta Mai citesem undeva pe forum despre asta. Pai, nu mai bine facea portal rigid ? Care-i farmecu daca tot independent e ? Pt aia +10 cm garda si eventual o reductie in plus ? Ce se mai plictisesc unii... :2dr OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Punte portala independenta Pt aia +10 cm garda exact! super! daca exista si fiabilitate....:h5 duminica trecuta, eu cu 31"am ramas, adi cu 37" a trecut... eh? cum ar fi cu portale si 31"? garda si cuplu... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Punte portala independenta eh? cum ar fi cu portale si 31"? garda si cuplu... Pai cu reductia suplimentara din portale, ai cuplu si pentru mai mult de 31" => si mai multa garda :y Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Re: Punte portala independenta am gasit ceva util .....la defender http://www.killeraxles.com/html/portalachsen.html scuze...acum am vazut titlu corect.. stiam eu ca mai vazusem pe undeva:dr3:op Editat Octombrie 29, 2010 de Land Niva Luci Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Punte portala independenta Pai cu reductia suplimentara din portale, ai cuplu si pentru mai mult de 31" => si mai multa garda :y nu este obligatoriu sa ai reductie in portal, poate fi si cu raport 1 la 1. eu am raspuns lui klez, acei +10 cm suna fantastic. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Punte portala independenta Giorgel cum se face de ai 31 pe masina? Ca parca....o aveai pe 33 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Punte portala independenta Exact, ca sa obtii +10 cm garda la sol (sub diff) doar din cauciucuri, ar trebui sa pui cauciucuri cu 20 cm mai mari in diametru (cam + 7inch), ceea ce costa foarte mult cu toate modificarile necesare. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Punte portala independenta Giorgel cum se face de ai 31 pe masina? Ca parca....o aveai pe 33 salutare, salutare domnu' Bullbar! 265/75R16 = 31,65" sunt rotile puse de tine:tk daca cineva ti-a zis ca sunt 33-uri, te-a amagit:ha::ha: eu, dupa cum vezi, nu le numesc nici macar 32-uri:ha: p.s. mai scrie si tu cate ceva in stilul tau, sa ne mai descretim fruntile:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Punte portala independenta O Niva ce poarta portale :grin: http://img5.imageshack.us/img5/5341/interreductionhubstxe8b.jpg Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate