Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bujie blocata jeep 5.2 v8

white8snow

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am o problema cu jeepul grand cherokee 5.2 , model din '93 , am cumparat cele 8 bujii noi cu ideea de a le inlocui ca vine iarna. Am reusit sa schimb 7 din ele fara probleme si se simte pe motor ca merge mai bine dar nu reusesc sa schimb ultima bujie , este intepenita complet. Am incercat sa desfac dar se indoaie tija de la cheia de bujii , care nu e ceva profesional , e o cheie de 10 lei obisnuita dar a mers la restul fara probleme. Bujia cu pricina este cea din partea dreapta privind din fata , penultima din capat .

Ma puteti ajuta cu un sfat ce sa fac sa o dau jos ? sau trebuie sa merg la un service ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bujie blocata jeep 5.2 v8

Daca tot e vb de bujie sa zic si eu ce am incarcat pana acuma .

Am incercat cu motor cald , si rece fara efect. Am discutat cu un amic mecanic despre spray degripant si mi-a zis ca nu are rost ca nu ajunge la filet. Asa ca mai ramane o cheie mai mare dar o sa-l las pe el ca eu nu ma consider destul de experimentat si ma tem sa nu fac ceva stricaciuni. O sa revin sa va zic daca a reusit el cu cheie mai mare .

Link spre comentariu

Sfatul meu ?

Las-o acolo.Ar fi culmea ca din 8 tocmai asta sa nu mai functioneze corect. Daca o rupi trebuie sa o dai afara . Asta inseamna de cele mai multe ori sa dai jos chiulasa.

Ai avut noroc ca n-ai rupt-o pana acum.:y

Editat de bratu romeo
Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

cheia de 10 lei si-a spus cuvantul:ha:

cu o cheie potrivita merge sigur. bujiile de benzinare nu se rup in chiulasa, trebuie sa fii extrem de neindemanatic, si puternic, ca sa obtii asta. se mai rup deasupra hexagonului, dar nu e nicio paguba.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Neah... Inca mai trage de ea...:ha Sigur a scos-o el pana acum, daca nu ai scos-o, baga o cheie sanatoasa si trage tare de ea, si eu am tras de ale mele de mi-au iesit ochii din orbite, am rupt 3 chei de 16 lei.

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare