vertical Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Atunci cand trebuie sa dau cu spatele apare cea mai grava problema: bag in marsarier, intra dar atunci cand dau drumul la ambreiaj efectiv sare din viteza ! Problema pare sa fie din cutie caci de intrat....intra dar nu reusesc sa merg decat foarte putin ! Stie cineva care ar putea fi problema si daca mai reusesc sa gasesc si un meserias prin zona mea ar fi super ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Atunci cand trebuie sa dau cu spatele apare cea mai grava problema: bag in marsarier, intra dar atunci cand dau drumul la ambreiaj efectiv sare din viteza ! Problema pare sa fie din cutie caci de intrat....intra dar nu reusesc sa merg decat foarte putin ! Stie cineva care ar putea fi problema si daca mai reusesc sa gasesc si un meserias prin zona mea ar fi super ! Salutare, problema pot sa fie 1) reglaj incorect la cabluri 2) usura prea mare la maneta 3) usura la angranaj de marsarier se resolve cu reglajele, sau cu inlocuire angranaj. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vertical Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Re: Problema cutie de viteza manuala Unul dintre meseriasi spune ca problema ar fi de la sincronul de MARSARIER din cutie ! Oare asta sa fie problema ? In viteza intra foarte bine numai ca atunci cand vreau sa dau drumul la ambreiaj pentru mers inapoi merg foarte putin si imi sare din viteza.Aceeasi problema apare si in momentul in care o fortez putin sau eventul ma aflu in panta ! Editat Noiembrie 1, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) Re: Problema cutie de viteza manuala Unul dintre meseriasi spune ca problema ar fi de la sincronul de MARSARIER din cutie ! Oare asta sa fie problema ? In viteza intra foarte bine numai ca atunci cand vreau sa dau drumul la ambreiaj pentru mers inapoi merg foarte putin si imi sare din viteza.Aceeasi problema apare si in momentul in care o fortez putin sau eventul ma aflu in panta ! cine spune asa???????:ha::ha::ha::ha: a deschis vreodata o cutie de musso?????? da ca ma arata unde este sincron de marsarier il pup.... pt ca nu are sincron. problema poate sa fie uno dintre tre posibili deja descris.... ciao maurizio Editat Noiembrie 2, 2010 de maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgegam Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Unul dintre meseriasi spune ca problema ar fi de la sincronul de MARSARIER din cutie ! Oare asta sa fie problema ? In viteza intra foarte bine numai ca atunci cand vreau sa dau drumul la ambreiaj pentru mers inapoi merg foarte putin si imi sare din viteza.Aceeasi problema apare si in momentul in care o fortez putin sau eventul ma aflu in panta ! reglaje timonerie. Are niste bucse care se uzeaza. Este o problema simpla. Nu desfa cutia!!! Cutia nu are nimic. Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vertical Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Doamne fereste ...... numai peste cretini de meseriasi dau ! De curiozitate voi unde va repararti masinile? Multumesc pentru sfaturi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgegam Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Doamne fereste ...... numai peste cretini de meseriasi dau ! De curiozitate voi unde va repararti masinile? Multumesc pentru sfaturi . Maurizio si le repara singur, eu am un mecanic bun la Pitesti. Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Maurizio si le repara singur, eu am un mecanic bun la Pitesti. asa ca sa intelegi .... maurizio are un service autorizat rar cu 9 angajati.... ca asa cum spui tu se pare ca repar masinile mele in spatele blocului. da ca nu cunosti mai bine sa taci cu stima maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgegam Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala asa ca sa intelegi .... maurizio are un service autorizat rar cu 9 angajati.... ca asa cum spui tu se pare ca repar masinile mele in spatele blocului. da ca nu cunosti mai bine sa taci cu stima maurizio Ori eu ma exprim gresit ori sunt prost inteles. Dansul a intrebat unde ne servisam masinile, nestiind ca maurizio are unul din cele mai bune service-uri pe marca respectiva. Eu i-am raspuns, fara sa-mi permit sa intru in detalii. Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgegam Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala asa ca sa intelegi .... maurizio are un service autorizat rar cu 9 angajati.... ca asa cum spui tu se pare ca repar masinile mele in spatele blocului. da ca nu cunosti mai bine sa taci cu stima maurizio Credeam ca toata lumea stie cine este Maurizio, cel putin posesorii de ssang yong. Probabil ai o zi proasta d-le Dan. Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Credeam ca toata lumea stie cine este Maurizio, cel putin posesorii de ssang yong. Probabil ai o zi proasta d-le Dan. eu am citit.. maurizio sa le repara singur................ inchidem subiect. cu stima tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Doamne fereste ...... numai peste cretini de meseriasi dau ! De curiozitate voi unde va repararti masinile? Multumesc pentru sfaturi . da poate fi din cabluri (daca ai tinmonerie pe cablu!) in rest Musso are o chestie din fabricatie la timoneria cu cabluri care se rezolva usor !:grin: contacteaza-ma si iti explic!:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala da poate fi din cabluri (daca ai tinmonerie pe cablu!) in rest Musso are o chestie din fabricatie la timoneria cu cabluri care se rezolva usor !:grin: contacteaza-ma si iti explic! si cum sa te contactam? casi eu am aceeasi pb ms salut pe andi il gasesti la 0733305973 da ca ai rabdare ca ma surubenizaze toata ziua si el:ha::ha: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator xylish Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Atunci cand trebuie sa dau cu spatele apare cea mai grava problema: bag in marsarier, intra dar atunci cand dau drumul la ambreiaj efectiv sare din viteza ! Problema pare sa fie din cutie caci de intrat....intra dar nu reusesc sa merg decat foarte putin ! Stie cineva care ar putea fi problema si daca mai reusesc sa gasesc si un meserias prin zona mea ar fi super ! daca ti sare din viteza poate fi din reglaje dar poate fi si pinionul din cutie. daca vrei ma poti suna 0749503102 sau0724123466. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala Salutare. atunci... in primul rand aflam daca este din cabluri sau din cutie ( pinion) faci asa 1) baga in marsarier si roga pe cineva sa impinga cablu ( jos linga cutie) mai mult cu mana. 2) probez masina , si da ca mai sare din viteza este pinion ! da ca nu sare este din cabluri asa ai cel putin raspuns unde este defect . ciao maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Problema cutie de viteza manuala este o problema bine stiuta la modelul asta de masina ,de obicei se intampla dupa mai multi km ai cutiei ,furca pinionului de marsalier este angrenata de un ax care la randul lui este sigurantat sa nu sara din viteza de o bila cu arc,acolo este problema,se toceste locasul bilei si nu mai poate siguranta:xrezolvarea este rectificarea axului si sa rezolvat,sper sa te ajute discutia:h5 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: Problema cutie de viteza manuala Salut aceeas problema am si eu cu marșarier cad o bag vitrza si dau putin in spate im sare sau cand o fortez am un frelander 2000d din 98 , asa mi- a spus si mie un mecanic ca sunt sindroamele acu nus ce sa zic Pote ma ajuta cineva care se pricepe la frelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo_catalin2000 Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Re: Problema cutie de viteza manuala Salutare! de curand am cumparat un pajero mk3 scurt 3.2 di-d si am o problema asemanatoare. Cand bag in treapta 1 de viteza si dau sa plec sare din viteza, daca o tin cu mana nu mai sare si nu forteaza nimic, intra foarte bine in toate treptele, nu se aude nici un sunt in ea, singura prob asta sare din tr1 daca nu tin de ea putin. Sa ma apuc de ea sa o dau jos sa verific sincron , pinion.... ? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate