Liviu-San Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 De ce oare nu s-a inventat pana acum MRL pt niva?Are idee cineva daca se pot face modificari pt a adauga acele sisteme? Am vazut o firma pe forum, care importa mrl-uri pt diferite tipuri de masini, mai putin lada,bineanteles... Daca le-am avea,ne-ar scuti si la consum si de zgomot.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Mrl niva! si cu ce se invarte de la diferentialul central pana la mrl uri ce faci? nu acolo crezi ca sunt zgomotele? in varianta doar sa pui si piesa de decuplare fata din grup,iar la cuplare sau decuplare sa te dai jos :grin:, ... si? alta fuzeta ... alta greutate fata ... ar fi o gaselnita ... MRLuri electromecanice , si decuplarea din grup in acelasi timp :wink:... hai ca tind sa cad din pat !!!:ha: DACA MAI VISEZ SI BLOCANTE ELECTROMECANICE PE PUNTI!:ooo VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Mrl niva! E am montata puntea decuplabila fata si era o treaba cu mrl-urile sa pot decupla si planetarele si treaba era rezolvata,adio zgomote! preferam sa cobor din masina sa le decuplez,deoarece eu circul mai mult in oras,si oricum am avut aro si sunt obisnuit oarecum cu ele. intr-adevar,alte fuzete,probabil alte planetare.....dar sa existe, ca idee macar... Au scos atatea accesorii pt masina asta si nu s-au gandit la ce era mai important:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 MRL-Niva Buna ziua! Am o Niva, pe care am montat mecanism de decuplare punte fata si m-ar interesa sa montez niste MRL-uri pt.a nu mai antrena planetarele,deoarece merg mult in oras si nu am mereu nevoie de tractiune integrala. Intrebarea mea este daca se pot adapta MRL-uri de ARO sau alt model si ce alte modificari mai trebuiesc facute pt a decupla planetarele? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: MRL-Niva Eu pusesem acest post la sectia mecanica, in speranta ca m-ar fi putut ajuta cineva..... Macar cunoaste cineva vreun mecanic bun care mi-ar putea explica ce si cum sta treaba si in ce constau modificarile?????:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Mrl aro pt niva! Buna ziua! M-ar interesa si pe mine sa-mi spuna cineva daca pot modifica partea dinspre roata a planetarei la o niva astfel incat sa pot monta MRL de aro 244! Poate gasesc printre Dvs mecanici priceputi sa-mi explice cum pot face aceasta transformare. Mentionez ca am montat pe masina mecanism de decuplare punte fata,pt a o scoate din 4x4 si am nevoie doar sa decuplez planetarele!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: MRL-Niva Pe site-ul celor de la AVM nu apare ca produs MRL pentru Niva. http://www.avm.com.br/products4.htm Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: MRL-Niva Pe site-ul celor de la AVM nu apare ca produs MRL pentru Niva. http://www.avm.com.br/products4.htm Stiu ca nu apare,pt ca i-am sunat pe importatori si mi-au zis ca nu au,deoarece masina este 4x4 permanent,dar le-am spus ca eu pot sa o scot din 4x4 si nu auzisera de sistemul asta.Daia ma intereseaza ce modificari pot sa fac,pt ca jumatate de problema e rezolvata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Re: MRL-Niva Iti raspund eu, nimic nu poti face! Intervin modificari majore care nu-si justifica banii ! Ai investit degeaba in acea decuplare a puntii fata ! Si daca te uti aici, gasesti cel putin inca 2 posturi ale tale, cu acelasi subiect ...asta fiind al treilea!! Editat Ianuarie 31, 2011 de maiden Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: MRL-Niva Maiden are dreptate......ai deja trei topicuri ptr aceeasi problema !!! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57454-Mrl-niva! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60949-Mrl-aro-pt-niva!&p=669891#post669891 Toate trei vor fi unite intr-unul singur care va ramane aici la Niva !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: MRL-Niva Iti raspund eu, nimic nu poti face! Intervin modificari majore care nu-si justifica banii ! Ai investit degeaba in acea decuplare a puntii fata ! Si daca te uti aici, gasesti cel putin inca 2 posturi ale tale, cu acelasi subiect ...asta fiind al treilea!! Da Maiden,stiu si eu de cate ori am postat subiectul si l-am pus in mai multe parti, gandindu-ma ca poate il citesc si altii si imi pot da niste detalii,altele decat"modificari majore",incat sa nu fi investit degeaba in decuplarea fata! Probabil ca nu toti cei care se pricep la asemenea modificari citesc topicurile de pe sectiunea Niva,dar.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: MRL-Niva A fost rezolvata: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Mrl niva! Detalii stimabile, detalii. Ai reusit sa montezi MRL pe Niva? In cazul asta, daca sistemul este fiabil, merita investitia in mecanismul acela de decuplare a transmisiei fata. Da mai multe detalii, eventual si niste schite si/sau desene tehnice, orice ne poate fi de folos ..... asta daca nu cumva este strict secret. In orice caz, felicitari pentru realizare. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Mrl niva! -parerea mea e ca cine vrea ceva silentios, nu are ce cauta ca varianta niva, e silentioasa cat e noua , dupa ce incep umblaturile pe la ea nu mai reusesti s-o reglezi ca rusii si apar sunetele astea -asta e si farmecul nivei , zic eu, zgomotul de angrenaje. Am prieteni care vor sa iasa cu mine la iesiri tocmai pt ca ei nu stiu cum suna motorul masinii lor sau cum se da geamul jos la manivela :ha: BAFTA :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: Mrl niva! Pentru utilizarea mixta a masinii, sosea si teren, sistemul este excelent. In cazul utilizarii preponderent pe drumuri grele nu cred ca se justifica investitia. Dar sa asteptam cu interes solutia tehnica, sa vedem cum s-a rezolvat problema. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Re: Mrl niva! Poate se scapa de problema strangerii rulmentilor fata. Altfel nu-mi trebuie.(sa nu fie offtopic...) Editat Ianuarie 30, 2012 de ubu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Mrl niva! pune si tu de unde ai luat !:wink: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Mrl niva! Exact la ce poftesc eu de aproape 2 ani!:br Si eu astept detalii,cu nerabdare chiar:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 (editat) Re: Mrl niva! Sa avem rabdare oameni buni si posesori de Niva.......... Probabil o sa faca omul o lista cu ceea ce trebuie........DAR....:j Editat Februarie 2, 2012 de selariu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Mrl niva! Am vorbit eu cu @u.b.u si, m-am dezumflat rau,pt ca nu si-a montat respectivul sistem pe masina,din pacate.A gasit pozele pe net si nici nu mai stie ste-ul. Eu o sa mai astept,ca n-am incotro,dar primul pas a fost facut, in sensul ca se poate rezolva totusi si nu pare nici prea complicat din respectivele poze.Pentru mine,care circul cu masina 99% prin oras,ar fi ideal:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Mrl niva! Am vorbit eu cu @u.b.u si, m-am dezumflat rau,pt ca nu si-a montat respectivul sistem pe masina,din pacate.A gasit pozele pe net si nici nu mai stie ste-ul. Eu o sa mai astept,ca n-am incotro,dar primul pas a fost facut, in sensul ca se poate rezolva totusi si nu pare nici prea complicat din respectivele poze.Pentru mine,care circul cu masina 99% prin oras,ar fi ideal:wink: am o intrebare, sper sa nu fie cu suparare, de ce ai ales ca masina niva daca stii ca umbli 99% in oras si ca suge ceva gaz si ca n-are nici asa bun confort, vad ca e si facuta asa mai dragut cu vopsea antinoroi :wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Mrl niva! Nu este cu suparare,dar am de tras dupa mine o remorca destul de maricica,o barca si un atv de colo colo,un munte,o delta... Si in al doilea rand,am vrut o masina noua,ieftina,4x4 si sa tina la tavaleala. Cred ca este singura masina care s-a incadrat in cerinte.:h5 Plus de asta,inainte de Niva,am avut Aro 11.4,nefiind o distanta prea mare intre ele si daca pot sa-i mai aduc unele imbunatatiri fara costuri prea mari,de ce sa nu o fac?:wink: Nu ma pricep eu la mecanica,ca altfel,cred ca eram toata ziua cu nasul in ea si-i dadeam de cap pana la urma:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Mrl niva! cred ca alegerea e buna, eu cel putin sunt super incantat de rusoaica asa cum e ea :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Mrl niva! http://www.ebay.com/itm/2-NEW-UAZ-469-UAZ-452-GAZ-69-free-wheel-hubs-/220821370299 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Mrl niva! nu ma pricep dar am si eu o intrebare cate caneluri are capul planetara fiindca am vazut intr-un link ca mrl-ul are numa vreo 10.sau daca stiti ca se poate pune alt cap planetara. si link-ul http://img.inkfrog.com/pix/magnety222/UAZ_4x4_switcher_240708_3.jpg Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate