Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Capcane puse pe drumuri forestiere

alexb25

Postări Recomandate

Re: Capcane puse pe drumuri forestiere

Ce depinde de noi pentru minimizarea efectelor in caz de "Doamne Fereste"? (eu fiind eternul incepator :old)

Probabil urmatoarele (rog completari):

1. se merge in mai multi (cine vrea sa fie primul?:grin:)

2. toti sa aiba rotile de rezerva la ei (va fi posibil sa ai in grup cate 2 roti de rezerva pentru fiecare tip masina)

3. sa fie cel putin: un hilift, un compresor, un kit de reparat anvelope

4. apa, alimente, haine groase pentru cand ramai totusi imobilizat si astepti in masina sa vina ajutoarele.

Optional: un GPS pe care sa se memoreze pozitia din teren cu capcana + filmulete, poze.

Pai lucrurile enumerate pina acum, de obicei le avem tot tipul in masina.

Pt. cazul "special" al capcanelor, ne-ar trebui detector de metale (mine) in fata botului masinii, sau un magnet puternic care sa adune scoabele (asta in cazul in care "puitorul" de scoabe nu este atit de schmeker sa puna scoabe de titan:grin:), sau cauciucuri pline, sau, sau, sau... .

Ajungem sa ne pregatim masinile de razboi, nu de offroad. Cel mai bun lucru e o bita buna si speranta :pr1 ca-l vei intilni pe tip (caz in care aparatul de filmat isi pierde utilitatea, filmuletele neavind sansa sa treaca de cenzura:sht)

:h5

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Capcane puse pe drumuri forestiere

era opinia mea ,iar daca am sau nu masina de teren nu te priveste ,daca te consideri mai om decat mine nu recurge la ofense gen off roadist de tastatura ca vorbim,ne exprimam opiniile nu dam cu bota sau ne jignim !

buro :wink:..., te-am nimerit! :grin:

Cand ai sa dai 300 de euro pe un cauciuc adevarat de teren (nu resapat, cu toate ca si de ala o sa-ti para rau, ca si pe resapat..., tot bani dai...) :wink: pe care sa-l vezi franjuri pe urma ca un cretin a pus cuie SPECIAL..., mai vorbim! Pana atunci..., ramai cu opiniile tale de OFF-ROAD-ER DE TASTATURA :y (nu te-am jignit, departe de mine intentia asta, sunt de peste 2 ani pe acest forum si nu cred ca am facut-o vreodata :grin: dar ai dovedit prin opiniile tale ca ASTA ESTI! Mai citeste si celelalte post-uri, cu celelalte opinii si ai sa observi ca off-road-erii cu masini si care baga bani grei in ele, au alte OPINII...)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare