COBAR Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Am un joc in diferentialul spate la Trooper-ul meu.Se simte mai ales cand schimb vitezele mai brusc - se aude un tupait.:hlA mai avut cineva aceasta problema,se poate regla? Multumesc anticipat:tk MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COBAR Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Joc in diferentialul spate Isuzu Trooper Nu a mai avut nimeni problema asta?:hl MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Joc in diferentialul spate Isuzu Trooper daca ai iceput sa ai probleme cu masina .... mai ai de bagat bani nu gluma!!!!!!!!!!!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Joc in diferentialul spate Isuzu Trooper Am un joc in diferentialul spate la Trooper-ul meu.Se simte mai ales cand schimb vitezele mai brusc - se aude un tupait.:hlA mai avut cineva aceasta problema,se poate regla? Multumesc anticipat:tk tr vazut ce uzura are. ca toate diferentiali are reglajele. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Joc in diferentialul spate Isuzu Trooper desfa diferentialul si regleaza jocul coroanei mare,e problema lor veche:h5 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate