Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jimny- Scufita Rosie

revo

Postări Recomandate

Dupa mai multe incercari in ultimii ani (Samurai, Samurai elicoidale), am zis sa incerc si un Jimny.

Am cautat si am gasit in tara pe cel din foto ,in urmatoarea configuratie:

an 2003, motor 59 KW, 37.000 km(istoricul il cunosc),cu dotarile de domnisoara pe care le vedeti(inclusiv alarma si alte briz-brizuri)

Eu ma dau in general mediu, urmeaza sa-i pun in cateva luni : anvelope profil Simex, SL, troliu,flanse si scut metalic .Astea ar fi un minimum necesar.

E foarte inchegata,mai agera decat Samurai(de...motor mai mare...),deocamdata m-am dat usor la ea, urmeaza pe viitor impresii....

Nu pot sa pun poze ,nu stiu de ce...:hl

Suzuki Jimny , Ironman suspension
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Jimny- Scufita Rosie

Aici e SL 4 cm cu si cu flanse de 4

Urmeaza troliu , blocant spate si anvelope

http://img242.imageshack.us/img242/5384/jjj4.jpg

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Astazi scufita a primit un set nou de anvelope BFG MT KM2 cu jante de tabla.Urmeaza troliu .

http://img806.imageshack.us/img806/7091/picture006b.jpg

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

Astazi scufita a primit un set nou de anvelope BFG MT KM2 cu jante de tabla.Urmeaza troliu .

felicitari! frumusica masina

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu

spuneai de anvelope simex....aveam eu Insa Turbo ST 205/70R15 cu care am rulat sub 700KM, insa la ce imi trebuie mie masina...nu merita ca le rod inainte de a prifita de ele in off...ti le dadeam la un pret bun. Daca crezi ca le doresti da un PM.

@SJ77SEB - Daca ai ceva de vanzare, exista sectiunea de vanzari. Daca vrei sa vinzi ceva la pret bun lui Revo, fa-o prin PM. Aici esti in afara regulamentului.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

@SJ77SEB - Daca ai ceva de vanzare, exista sectiunea de vanzari. Daca vrei sa vinzi ceva la pret bun lui Revo, fa-o prin PM. Aici esti in afara regulamentului.

am inteles! no problem..nu se va mai intampla...m-a luat valul...o sa postez la vanzari saptamana viitoare.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

F marfa pus troliu si iesirea de telecomanda;), dar proiectoarele alea trebuiesc puse i alta parte...

Apropo, de unde ai luat/cat ai dat pe aparatoarea aia de pe capota ca vreai si eu ...

Editat de cezar333
Link spre comentariu

deflectorul de capota e luat de la paravant.ro parca, vreo 320 sau 230 lei,nu mai stiu exact

sper sa nu atinga proiectoarele ,sunt cam la 160 grade fata de cablu,oricum se misca daca e nevoie

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare