casian Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 am achizitionat un injector SH, problema este ca nu stiu exact cum sa-l schimb, adica pur si simplu il desurubez pe cel vechi si il insurubez pe cel nou sau mai trebuie ceva? trebuie sa am grija la ceva anume...? IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM Salutari ! Daca nu ai alte retineri, sus cu el. Doar sa fie la fel cu celelalte si in stare buna, daca e SH... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM Daca tot lucrezi la injectoare, demonteaza-le toate si du-le la verificat. Sa deschida toate la aceeasi presiune si sa pulverizeze corect. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM inca ceva daca il desfac nu intra aer in circuitul de motorina? io am avut numa benzinare deci chiar nu ma pricep. IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM Nu-ti fa probleme de asta... Pune-l sus corect, da-i cheie si insista, si va pleca. La cat aer va prinde de la o conducta, nu e esential si nici deranjant... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM Intra doar pe conducte, dar nu e o problema. Va merge cateva secunde rau motorul apoi isi revine, dupa ce elimina aerul de pe conducte. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM gata l-am schimbat, alta treaba :). :tk IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM Cel vechi cum se comporta ? Nu urca motorul in turatie ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM Totusi,care este rezultatul ?:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM pai cu cel vechi masina urca fff greu peste 2000 ture, parca ii se taia alimentarea (ceea ce cred ca se si intampla). IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddoru Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM nu pulveriza corect! ori "pisa" ori era obturat. Se mai intampla! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM nu pulveriza corect! ori "pisa" ori era obturat. Se mai intampla! La motorul acesta avansul e controlat de un computer. In functie de deschiderea injectorului nr 1 si senzorul de pozitie a volantei se stabileste avansul. Un senzor prost la injectorul nr1 duce masina in limp mode, adica limitare a turatiei. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM Buna seara ! @ddoru: Poa' sa pulverizeze fantastic, daca senzorul de pe el (PMS cilindrul unu) este dus... Electronica pe masini de off-road pur-sange e de rahat. Senzori, ECU, ECM, comunicatii de date, etc, nu multumesc. Condensul, vibratiile, mizeria, socurile repetate, oxidarea contactelor, etc, dau peste cap orice functioneaza cu curent intr-o masina, de-aia nu au ce cauta acolo nici plus, nici minus... In masinile mele, cel putin... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM @casian,cit ai platit injectorul lsi de unde l-ai cumparat. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: injector nr 1 cherokee 2,5 td VM cu 300 lei l-am luat de undeva de pe langa bucuresti, l-am primit tot murdar, plin cu nisip sau ce draq, dar l-am dus la un service unde l-au curatat, testat, dupa care l-am montat si merge :)) IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Injector Nr.1 la Cherokee 2.5 TD VM buna seara. am gasit un injector doar ca firul de la senzor nu mai are mufa pt ca a fost lasat firul doar 10cm cca si a fost taiat. din cite am observat acele fire sunt extrem de subtiri si nu stiu daca se pot face lipiturile fara sa apara probleme,ideal ar fi sa se sertizeze niste papuci mai speciali dar nu stiu daca este posibil si nici ce tip de mufe sa folosesc,sau daca merita sa il iau asa fara mufa. multumesc. stima Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate