Unimog Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Fara sa supar pe nimeni , am si eu o mentiune Nu am nimic impotriva chiar sustin stergerea sau mascarea cuvintelor obscene dar mi se pare deplasat detasarea din contextul unor cuvinte a unor parti ale acestora care duc la intelesuri de ex. con***s (c-o-n-c-u-r-s) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Nu intelegeam de ce in pm-ul primit mai devreme , pluralul de la "topic" era cu stelute......."topic***ri"..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen M-am jucat eu putin cu setarile forumului si am incercat sa cenzurez cuvintele obscene inlocuindu-le cu *** dar se pare ca nu stie sa le separe de restul cuvintelor in care pot fi incluse la un momentdat. Am revenit la setarile initiale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Chiar ma intrebam de ce in topicul lui Hary cu arcurile era scris a***i . si cand colo era cenzurat ca pluralul de la arc continea si denumirea unei parti anatomice :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen @Max incearca daca vrei sa faci asta sa pui cate un spatiu inainte si dupa cuvantul in cauza. atunci nu ar mai trebui sa le caute si in cuvinte, ci numai ca si cuvant de sine statator o zi faina sa aveti Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen hai ca sunteti tari.... a trebuit sa citesc de 3 ori primul post pana sa ma prind ce zice Zoli.... ce-i drept nu mi-am baut inca cafeaua. :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen hai ca sunteti tari.... a trebuit sa citesc de 3 ori primul post pana sa ma prind ce zice Zoli.... ce-i drept nu mi-am baut inca cafeaua. :wink: eu o bausem, si tot nu intelegeam:ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Fara suparare, parerea mea este insa sa nu cenzuram forumul pentru ca: - majoritatea suntem barbati aici, deci din natura mai obsceni la vorba :ha:; - pana acuma nu s-au postat obscenitati pe site si cam toti am fost destul de echilibrati in exprimare zic eu; - **rul, ***iele, etc nu le puteti considera obscenitati atata timp cat apar in dex si cu totii le avem de la mama natura ba la unele chiar ne scarpinam dimineata :ha:; - **la si ***zda... well, le avem si pe astea tot de la mama natura... nu stiu ce sa zic aici :ha::ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Nu e nimic deranjant cand scrie cineva despre un cauciuc ca e de "cacat".In schimb ,daca se foloseste acest cuvant intr-o discutie ca apelativ pentru o persoana e grav.Atunci cine vorbeste urat este atentionat public ,iar daca se repeta e banat.Domnilor traim in lumea barbatilor deci trebuie sa ne comportam ca niste domni.:y NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen ' ca niste domni .... ce P-u-l-a mea ..!!! ' ai vrut sa zici ...intuiesc .... degeaba va cenzurati ca p ula se poate scrie cum vrei p_ula p-ula , plm , pu-la ... chiar paula ...sa stie toata lumea ... numai serverul nu ..!!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Lipovene....ai 41 de ani da nu se simte....daca erai in jurisdictia mea i-ti stergeam mesajul....dar poate o va face cineva in locul meu....:uameni NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Dragilor :grin: eu inteleg foarte bine, spre exemplu, situatia expusa si in mare parte sunt de acord cu tratamentul limbajului :wink: dar la fel de bine, inteleg ca nu trebuie sa devenim pudibonzi :y, ce PLM... :ha::h5 E ca in bancul ala, da unul telefon la Scoala de Dans si Bune Maniere si zice Nu va suparati, am sunat la Scoala de Dans si Bune Maniere? Si raspunsul Ete p*la Dans, numai Bune Maniere! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Ce sa zic... s-au gasit iar filozofi care sa comenteze... Daca trageam o linie rosie pe mijlocul forumului, aveati iar subiect de filozofat timp de o luna. Ca de ce e rosie si nu verde... Ca de ce nu e orizontala... Ca de ce nu e mai groasa... etc... Ce daca am incercat sa aduc putina decenta in scrierea de pe forum? Nu doar Lipoveanu si Offroadrunner citesc acest forum... Mai sunt si altii pe care poate ca ii deranjaza sa tot citeasca expresii vulgare. Si asta fara sa fie pudici sau figuranti ci pur si simplu pt faptul ca mediul in care traiesc ei nu e la fel cu al altora. Nici o problema, voi aplica regulamentul si voi da avertismente celor care scriu vulgar. O sa fie mai bine asa? Am totusi o intrebare. De ce la noi bunul simt trebuie impus de catre altcineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Dragilor,va rog,nu ,,schiloditi,, limba ROMANA lasati-o asa cum este .Eu nu vad nimic obscen in cuvinte ca si ,,CURea,, ,,maniPULAnt,, si multe altele.Aceasta este limba noastra -folositi adevaratul sens al cuvintelor.Ar fi pacat ca aceasta minunata realizare ,,FORUM CLUB 4X4,,care aduna la un loc atatea suflete,sa fie murdarita cu scandaluri, cuvinte urate si alte mizerii.Mi-ar place ca si cei 2 baieti ai mei sa resfoiasca paginile acestui site si sa aiba ce invata de aici . Cu respect ALIN G. -JIBOU -SALAJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen cred cu convingere ca e un forum de barbati .... si chiar daca nu 100% ..suntem totusi majoritari ... pentru celelalte procente exista : www.petocuri.ro .... majoritatea suntem mecanici sau am vrea sa fim ... ... pai daca merg intr-un service sau atelier si nu au poze cu gagici dezbracate pe pereti si nu se aude din cand in cand : ' care mi-ai luat in p-ula mea criketu' ' ... frate ala nu e service ... ..... si ca tot venii vb ..... pe lateralele forumului poti pune si tu cateva fete din playboy .... (@ max ... ai curaj sa supui asta la vot ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Discutia asta imi aminteste de o intamplare foarte haioasa. Eram la o prieteneasca facuta iarna. Urcasem mai multe masini pe un drum plin de zapada, la modul un metru de zapada. La intoarcere nu stiu cum "la naiba" am facut si am pus masina de-a curmezisul drumului. S-a oprit toata lumea si am purces la treaba: Scoate sufa in plm, pune in kkt troliu pe copacu' ala, nu pe ala, pe celalalt in plm, bagami-as, faciami-as, etc... Ideea este ca brusc, comunicarea intre noi se umpluse de "carne" in proportie de peste 50% La un moment dat, probabil ca devenise prea mult si pentru noi, asa ca cineva care era agatat de cablul de troliu, se opreste din smucituri si remarca candid: - sper sa nu fie ceva femei prin preajma, ca diseara dansam intre noi. La care Ursu, care tinea masina de spate cu o sufa in jurul unui copac, se uita rapid prin ochelarii sai aburiti in susul si in josul pantei si zice la modul cel mai serios: - nu ma e OK suntem doar noi, animalele... A urmat o clipa de tacere dupa care brusc toti cei care auzisem faza am inceput sa ne tavalim prin zapada de ras. Deci in esenta cam asta e, suntem doar noi, animalele :grin: alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Animale, dar sa vorbim frumos, ce pwla mea... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen eu unul sunt destul de vag...fac referiri numai la "cardan" , asta pe forum...altfel, in viata de offroader, de zi cu zi...imi cam bag si eu chestii, d-astea, cenzurate:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen ...si mai sunt expresii deja devenite celebre si netraductibile .... cum ar fi : 'shpan in pizda ' ... nici macar nu merge inlocuita cu ceva cat de cat apropiat de esenta ..!?! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen cred cu convingere ca e un forum de barbati .... Sa inteleg ca asta ne si obliga la limbaj licentios? Altfel nu putem demonstra ca suntem barbati? Eu cred ca injuram cu totii, barbati si femei deopotriva. Doar ca este o diferenta intre a injura accidental sau a transforma limbajul obscen intr-un mod obisnuit (sa nu zic regulat...) de exprimare. Si in general nu-i vorba despre pudibonderie, pretiozitate, snobism sau scortoseala, ci despre calitatea si diversitatea vocabularului insusit si folosit. Si nici cu educatia sau scoala nu are de-a face. Este o alegere pe care fiecare dintre noi o face in sensul de a-i respecta sau nu pe cei din jur si pe noi insine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen bNoOusfqwMM cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Chiar ma gandeam cand va fi postat si filmuletul asta........:ha::ha::ha: Ca despre CINE urma sa-l posteze, n-aveam nici o indoiala....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Ce sa zic... s-au gasit iar filozofi care sa comenteze... Daca trageam o linie rosie pe mijlocul forumului, aveati iar subiect de filozofat timp de o luna. Ca de ce e rosie si nu verde... Ca de ce nu e orizontala... Ca de ce nu e mai groasa... etc... Ce daca am incercat sa aduc putina decenta in scrierea de pe forum? Nu doar Lipoveanu si Offroadrunner citesc acest forum... Mai sunt si altii pe care poate ca ii deranjaza sa tot citeasca expresii vulgare. Si asta fara sa fie pudici sau figuranti ci pur si simplu pt faptul ca mediul in care traiesc ei nu e la fel cu al altora. Nici o problema, voi aplica regulamentul si voi da avertismente celor care scriu vulgar. O sa fie mai bine asa? Am totusi o intrebare. De ce la noi bunul simt trebuie impus de catre altcineva? Funny Max :grin: no offence :wink: ..., si astia doi nu erau filozofi de renume (deja! :y) ca mine si Lipoveanu... :ha: PKavW4wgvQI QdBQ4BEpMzQ Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen una e cand iti scapa una mica pe gura si alta e cand iti dedici 10 secunde pentru a edita o injuratura....parerea mea nu sunt de acord cu limbajul obscen pe forum:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Tratarea vocabularului obscen Si uite asa, titlul topicului se transforma in "Cum vorbim noi, animalele cu trolii"!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate