vreasc Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Aveti idee de un site specializat in accesorii de suzuki vitara? M-ar interesa niste covorase de cauciuc tip tavita, huse si diverse chestii pentru placerea condusului.... ms anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian84 Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Un site pentru accesorii Vitara? Si eu as fi interesat sa achizitionez niste huse...daca stie cineva unde sa gasesc sau daca se potrivesc de la alta masina? Pentru o vitara cabrio! Stiu pe cineva care a pus covorase tip tavita de Logan si au mers,putin inghesuite ce-i drept! IULY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Un site pentru accesorii Vitara? Salut. Si pe mine ma intereseaza. M-am uitat si eu in Vitan dupa covorase, dar tip tavita exista doar de Logan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Un site pentru accesorii Vitara? eu sunt cel ce foloseste covorase tavita tip logan. sun bune iarna si cand fac iesiri pt ca retin destul de multa umezeala si noroi. cel de la sofer trebuie putin ajustat in partea superioara si merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Un site pentru accesorii Vitara? calmini.de/com, lowrangeoffroad.com, si mai sunt o gramada de siteuri din state - vezi ca la ei se cheama Sidekick / Geo Tracker. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian84 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Un site pentru accesorii Vitara? Dar pe la noi nu se gasesc huse nicaieri?Imi trebuie neaparat pt ca vechiul proprietar nu a folosit si s-au cam deteriorat scaunele...Eventual daca se potrivesc de la alta masina...Banuiesc ca pt scaunele din spate e mai complicat!:tk IULY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romeo Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Un site pentru accesorii Vitara? Dar prin UK stie cineva vreun site de genul asta? romeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Un site pentru accesorii Vitara? Am inteles ca nu gasim un site din Romania sa cumparam huse de scaune....dar nici de la alte marci de autovehicule nu se potrivesc? Am incercat cu presurile de logan... nu-mi plac cum vin(e drept ca nu le-am avut pe cele "tavita" la proba).:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian84 Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Un site pentru accesorii Vitara? Am gasit eu un site cu o firma care confectioneaza huse la comanda si fac si de vitara.Site-ul e http://www.huse.ro, iar husele pt vitara sunt 260 Ron. Inca nu am comandat,dar o sa-i sun zilele astea.Imi place ca ne putem configura noi modelul si culoarea huselor:wink: IULY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Un site pentru accesorii Vitara? Nu cred ca o sa gasesti,eu caut pt.un Suzuki Vitara V6 de ceva vreme si nu reusesc sa gasesc covorase tavita pt interior si portbagaj ,doar din cele universale (de calitate indoielnica) ....oricum daca reusesti sa gasesti anunta mai departe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Un site pentru accesorii Vitara? A gasit cineva asemenea covorase tip tavita? Si eu caut. Ca dupa iarna asta am fost nevoit sa scot mocheta ca era super imbibata cu apa si nu face bine la "rugina". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Un site pentru accesorii Vitara? :ha: si eu sunt fara mocheta in masina....deci nu esti singurul. la primavara o montez inapoi ca n-am gasit nici eu covorase tavita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate