Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un site pentru accesorii Vitara?

vreasc

Postări Recomandate

Re: Un site pentru accesorii Vitara?

Si eu as fi interesat sa achizitionez niste huse...daca stie cineva unde sa gasesc sau daca se potrivesc de la alta masina? Pentru o vitara cabrio! Stiu pe cineva care a pus covorase tip tavita de Logan si au mers,putin inghesuite ce-i drept!

IULY
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar pe la noi nu se gasesc huse nicaieri?Imi trebuie neaparat pt ca vechiul proprietar nu a folosit si s-au cam deteriorat scaunele...Eventual daca se potrivesc de la alta masina...Banuiesc ca pt scaunele din spate e mai complicat!:tk

IULY
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am inteles ca nu gasim un site din Romania sa cumparam huse de scaune....dar nici de la alte marci de autovehicule nu se potrivesc? Am incercat cu presurile de logan... nu-mi plac cum vin(e drept ca nu le-am avut pe cele "tavita" la proba).:hl

Link spre comentariu

Am gasit eu un site cu o firma care confectioneaza huse la comanda si fac si de vitara.Site-ul e http://www.huse.ro, iar husele pt vitara sunt 260 Ron. Inca nu am comandat,dar o sa-i sun zilele astea.Imi place ca ne putem configura noi modelul si culoarea huselor:wink:

IULY
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Nu cred ca o sa gasesti,eu caut pt.un Suzuki Vitara V6 de ceva vreme si nu reusesc sa gasesc covorase tavita pt interior si portbagaj ,doar din cele universale (de calitate indoielnica) ....oricum daca reusesti sa gasesti anunta mai departe...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare