Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Curierat rapid!

ALPINA

Postări Recomandate

Salutare!Azi am avut o experienta neplacuta ceea ce ma va face sa nu mai apelez nici la firma CARGUS!

MOTIVUL: au fost preluati de DHL si practica preturi extrem de mari!

mi au luat ca 300 RON pt 4anvelope r18 aduse de la Cugir (am mai colaborat cu Sprint Curierul si pt greutate mai mare+suma ramburs aproape dubla mi au luat la jumatae!!)

mi s a parut extrem de mult si nu m-am asteptat la asemenea japca!

PS poate aveti si voi de impartsit din pataniile dvs legate de curieratul rapid!

Editat de ALPINA
NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Curierat rapid!

Ca fost angajat al uneia din companiile de curierat rapid din Romania pot sa va spun in cunostinta de cauza ca pretul cel mai bun il au cei de la Nemo.

p.s. nu la Nemo am lucrat (a nu se intelege ca fac reclama) dar poate ajuta pe cineva aceasta informatie.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Eu cu Sprint-ul mi-am furat-o o data si m-am jurat ca nu voi mai apela la ei niciodata.

Mi-a trimis cineva un certificat fiscal, valabil 1 luna, din Timisoara, si a facut 2 luni pe drum :dr3:dr3

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Eu am contract negociat cu Nemo expres este mai ieftin ca posta

14 ron primul kg apoi 0,4 ron.

Super corecti.

P.S. Am lucrat cu Cargus -scumputz dar Fun ii intrece pe toti

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Eu am trimis 4 anvelope prin curier cu ramburs 1200ron si nu mai veneau banii ... m-am dus sa-i intreb de sanatate si am aflat ca firma din Cta care asigura functionarea a dat faliment ... asa ca au trecut 3 ani si nu am mai primit banii!

Atunci nu am mers pe Cargus sau FanCurier pentru ca transportul anvelopelor ar fi costat 120Ron in loc de 80Ron la firma falimentara! Eu singur am cautat o solutie mai ieftina pentru ca pretul transportului sa nu fie prea mare pentru cumparator!

Acum lucrez numai cu FanCurier!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Eu am contract negociat cu Nemo expres este mai ieftin ca posta

14 ron primul kg apoi 0,4 ron.

Super corecti.

P.S. Am lucrat cu Cargus -scumputz dar Fun ii intrece pe toti

nemo sunt total neprofesionisti

aveam de ridicat un colet si de trimis un colet

era sambata dimineata, am sunat sa vina la mine....nu cred ca reusesc decat luni (am sunat la 9)

am mers la ei la sediu, curtea duduia de manele, unul din curieri isi monta tub de bas pe masina si inca 2 il ajutau

ridic coletul, (era chiar in masina celui care "avea treaba"), predau coletul cu ramburs

ma instinteaza ca pleaca luni, ajunge marti (era 10,30 dimineata), si rambursul il primesc joi sau vineri

mariti am confirmare de la client ca a primit coletul

trec joi si vineri, ma suna luni seara sa imi comunice ca trebuie sa merg la sediu sa iau banii

daca am avut tupeul sa solicit sa vina sa ii aduca ei, a avut un limbaj foarte vulgar si agresiv, incercand sa ma puna la punct de parca eram un angajat a lui

am cerut numarul sefului, pe care l-am sunat, si care a confirmat ca ar trebui sa merg sa ridic de la sediu banii (daca la sediu am depus coletul), dar imi fac ei un serviciu, si ii aduc ei, dar marti abia, si numai pana la ora 5, la domiciliu (lucrez pana la 5) si intarzierea.... e normal sa fie asa

fun curier sunt mult mai profesionisti, am lucrat mut cu ei si desi am avut mici neplaceri, per total sunt excdeptionali si au cursele mult mai regulate, activitatea e foarte bine organizata si se simte profesionalismul si experienta

cine doreste sa mai reduca din costuri, sa lucreze cu ei cu cont colector

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Sapt trecuta Fan curier m-a taxat pt un colet de 1 kg 43 ron.Calin mi-a un hi-lift si un compresor ,cam 40 kg si am platit 50 ron cu tot cu plata ramburs.Altii vad ca sun multumiti cu Fan -curier dar eu unul ii evit cat pot.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Tocmai am venit de la Cargus putin suparat , nu e o suma mare dar 87 RON pentru 4 kg ( un radiator de racire primit ) Eu lucrez cu Fancurier si sunt foarte multumim de preturile practicate de ei si de seriozitatea lor . Eu spun ca sunt profesionisti . Acelasi colet cu contract la ei m-ar fi costat aproximativ 30 RON cu ramburs cu tot .

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Link spre comentariu

da, cargus au preturi mari, un coleg a trimis un colet si am fost socat de taxe

ideia e, ca sigur cargus o sa intre puternic pe piata curieratului cu bugetarii

va ganditi ca la preturile astea se pot face anumite procente pentru cei care apreciaza ofertele :ha:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cu nemo 4 anvelope resapate de 72 kg plus rambursul la bani a fost140 ron,fun curierul fiind mai scump.In fine toti is o apa si un pamint.Intrebarea pe care mi-o pun tot timpul e :de ce nu am vazut la nici o firma de curierat gps-uri montate pe masina ca sa poata gasi adresele?in afara de fun,dhl,cargus care se descurca prin oras toti ceilalti orbecaie si nu sunt in stare decit sa gaseasca eventual cladiri gen casa poporului sau palatul culturii.recordul absolut pt o firma de curierat(nu imi mai aduc aminte numele,cred ca a dat faliment) a fost atunci cind am primit asigurarea masinii trimisa de firma de leasing de la bucuresti in 3(trei) luni de zile,motivatia fiind una chiar nostima:am fost in fiecare zi dar nu v-am gasit acasa,iar la telefon nu v-am sunat sa nu va deranjam!:ha::ha:

Editat de grandvitara
Link spre comentariu

Dintre toate firmele de curierat cel mai rapid s-a miscat OTTO Curier care in 21 ore a expediat o caseta servo de la Calan (HD) la Buhusi (BC) ! :ypu

Pentru colete grele, voluminoase si marfa paletizata, eu folosesc TCE Cargo !:h5

Serviciul de cel mai mare rahat (pentru jud. Bacau in mod cert) il are renumita si apreciata firma FAN Curier. Livreaza cind si cum au ei chef, raspund la telefon cand au timp, iar ca bataie de joc sa fie maxima cand raspund, te anunta ca iti ridica marfa in maxim 1 ora, iar cand il suni iti comunica sec ca "Nu te aud, am telefonul defect !" si asa ramai cu coletul in brate. Iar la sesizare facuta catre oficialii acestei companiei, am primit ca raspuns ca se va verifica si astazi un angajat va prelua coletul si va asigura livrarea gratuita !!! :ha: De atunci a trecut 3 luni si angajatu nu a aparut inca ! Sunt iuti ca branza de 7 lei si ageri ca ochiul mortului !

De ce sa bei si sa conduci ? Mai bine fumezi si zbori !!! :pl1
Link spre comentariu

Pentru colete grele, voluminoase si marfa paletizata, eu folosesc TCE Cargo !:h5

Tot TCE recomand si eu.

Dupa aceea Fun !

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Lucrez cu FAN de cativa ani si sunt multumit atat de servicii cat si de preturi. Au fost in trecut cateva neintelegeri dar se pare ca au fost doar accidente ... :grin: Am trimis de la plicuri pana la elemente destul de voluminoase sau grele si preturile sunt echitabile ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am trimis un motor de barca la arad cu FAAAAN curier si a ajuns cu manerul rupt si omul nu l-a mai cumparat(si eu as fi facut la fel)si nesimtiti astia ma puneam sa platesc coletul care s-a plimbat tur-retur.Am vrut sa-i dau in judecata.La magazin marfa o cumpar de la bucuresti,fac comanda si a doua zi apare prin curierat.Toate firmele de curierat apar pe la ora 9-10 cu comanda numai FAAN apare dupa-amiaza dc nu a doua zi.Am renuntat sa mai cumpar marfa de la firmele care imi trimit marfa cu FAN.Colaborez foarte bine cu Sprint,Cargus si Memo.Una peste alta conteaza mult si cum iti dezvolti relatia cu ei si nu este o regula ca dc o firma este buna pt unii sa fie buna si pt altii si invers.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Atlassib 40 lei/aprox 40 kg baia mare-petrosani zic ca e decent

Atlassib sunt foarte rezonabili ca pret. Nu mi-au adus niciodata pachetul acasa, dar asta nu e o problema. Cel putin anunta ca a sosit un pachet sau un ramburs.

Fan Courier - Pana mai de vre-un an cand am trecut pe atlassib au fost ok. Scumpi, dar ok

Cargus - Preturi mari (si inainte sa ii preia DHL). Trebuia sa imi caut eu singur pachetele, nu ma anunta nimeni ca a ajuns ceva pachet. Am platit pentru un pachet de 2 ori transport, s-a lasat cu scandal, vizionat casete de supraveghere, insulte si diverse. De atunci n-am mai calcat pe la ei...

DHL - Slab serviciu. Nu au gasit pe nimeni acasa la adresa de livrare si mi-au livrat coletul (venit din UE) la un cabinet de avocatura, cateva strazi mai incolo. O zi pierduta sa afluu unde s-a livrat coletul si cine a semnat in locul meu pentru el...

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

am primit si eu un colet la FOSTUL loc de munca tot prin cargus

am cumparat cateva carti, platite in avans prin op (destul de mult, cam 500 ron) si au fost livrate cu cargus PE ADRESA DE DOMICILIU

intrucat agentul de livrare a recunoscut numele, si vazand ca ora ar fi prea mica sa fiu acasa, a apreciat ca ar fi bine sa le duca la locul de munca (schimbat de mine acum un an), zis si facut, le-a dus, si le-a lasat acolo

noroc ca fostii colegi m-au sunat sa merg sa iau coletul, ca e la ei

NU ma sunat nimeni de la cargus, nici s ama anunte, apai s ama intrebe unde s a il livreze

Link spre comentariu

Nici Fan Curierul nu sunt mai de doamne-ajuta,trimis miercuri din Cluj un plic cu doua garnituri primit marti cost 7 lei garniturile 45 taxe curierat si ramburs.Problema nu ar fi pretul ci timpul cit a durat livrarea,si toata tevatura a fost acum 2 saptamini.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

NU ma sunat nimeni de la cargus, nici s ama anunte, apai s ama intrebe unde s a il livreze

Tipic pentru ei. Si explicatia ce am primit-o e ca telefoanele curierilor sunt blocate, sa poate fi doar sunati. Pe mine m-am luat de fiecare data ca m-au anuntat, au sunat la sonerie, au batut la poarta, mi-au lasat bilet in poarta, evident abureli...

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Am trimis ieri la ora 16.00 un colet de cca 6 kg din Cluj la Marghita (jud. Bihor), cu Fan Curier.

A costat 26 lei si azi la ora 12.00 coletul era la destinatie.

Asa ca, ma declar multumit de ei.

Am mai lucrat si in trecut cu ei si nu am avut probleme nici o data.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare