moroiu Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Spuneti-mi va rog, Jimny are un model 4x4, mai mic de 80cp? Intreb asta pentru ca am gasit unul, din 2002, despre care vanzatorul sustine ca are 70 CP (51 kw). :hl Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Modele Jimny A existat un model de trecere intre samurai si jimny care se numea jimny dar defapt era samurai si avea 70 cai. E totusi f putin probabil sa fie asa. Eu sunt 99% ca e samurai sau samurai pe elicoidale si dc e asa, ai noroc cu caru :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Modele Jimny am vazut doar poze (n-am fost sa-l vad in realitate) dar este un jinmy. e din 2002... Eu am inebunit cautand pe net modelul asta dar n-am gasit nimic. Oare e ceva cu limitator sau ceva limited edition? Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Modele Jimny hmm, o fi limited power edition? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Modele Jimny Sper sa te ajute link-ul asta si un pic de istorie suzuki Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate