Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A plecat putin Adrian Paunescu

AdiOnWeb

Postări Recomandate

Re: A plecat putin Adrian Paunescu

Discutabil domnul meu. Ai curaj sa ridici piatra ?!?

Zi buna !

Poate sunt subiectiv...mi-e nu mi-a placut niciodata Paunescu...nici ca poet si nici ca om. Ceva poezie ...mi-a placut la viata mea, imi place si acum. Ce piatra sa ridic Adi??? Nu pot fi de acord ca trebuie sa suferim toti, acum ca s-a prapadit Paunescu. Cat a fost in viata, aceeasi parere aveam despre el...si, crede-ma, ca m-am abtinut mult sa nu comentez, asta din respect pentru topicul tau; sper ca nu vei continua, totusi, sa postezi pseudo-poezie... ca sa ne convingi ca ce mare poet a fost Paunescu!

@Astrale, micut critic literar...lasa-l pe koais...ca stie ce spune!:grin: asa..si de Ceausescu propun sa vorbim numai de bine...ce cardanu' meu!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Semaco. ce Doamne iarta-ma, doar v-am zis ca-l puteti diseca pe alt topic !!!

Si daca vrei parerea mea ti-o spun aici: a fost singurul care a recunoscut ca a gresit in admiratia lui pt "Al Batran", cum l-a numit in poezia aia pe Ceausescu......Pe cine ai mai vazut tu in tara asta sa aiba demnitatea asta ???

Si mai stii ceva ? Sa nu-mi spui mie ca, fie doar si poezia "Ruga pentru parinti", te lasa rece.......deci las-o in cardanu` meu (ca deh, acuma AM ! :ha:) ca a scris "pseudo-poezii" !!!

Iti spun eu ca daca @koais ar fi apucat sa participe la un singur Cenaclu, l-ar fi durut la basca de ce i-a dedicat lui Ceausescu......dar asa e la noi : dam cu pietre si dupa morti.......si pe Eminescu l-au terfelit destul imediat dupa `90, mai tii minte ?

Editat de Astral
Link spre comentariu

si eu sunt de parere ca la fiecare om trebuie sa vedem si eventual sa luam partea lui buna! iar de la paunescu cred ca putem lua destule....eu sunt cam tinar pentru fenomenul 'cenaclul flacara', dar iesirile la munte din studentie nu cred ca ar fi insemnat nimic fara cintecele 'de munte', care, majoritatea' proveneau de la cenaclu;

eu asta am primit de la el si pentru asta il respect!

odihneasca-se in pace!

Link spre comentariu

Cer permisiunea moderatorilor de a posta acest link: http://www.gandul.info/news/adrian-paunescu-de-vorba-cu-cristian-tudor-popescu-despre-mihai-eminescu-corneliu-coposu-literatura-si-viata-7707076

In 2000 am avut ocazia sa vad live aceasta emisiune!

Extraordinar!!! O simfonie!!!

Dupa minutul 20 devine interesant. Cultura frate!!!:br:br:br

Daca aveti rabdare merita...:tk

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare