semaca Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: A plecat putin Adrian Paunescu Discutabil domnul meu. Ai curaj sa ridici piatra ?!? Zi buna ! Poate sunt subiectiv...mi-e nu mi-a placut niciodata Paunescu...nici ca poet si nici ca om. Ceva poezie ...mi-a placut la viata mea, imi place si acum. Ce piatra sa ridic Adi??? Nu pot fi de acord ca trebuie sa suferim toti, acum ca s-a prapadit Paunescu. Cat a fost in viata, aceeasi parere aveam despre el...si, crede-ma, ca m-am abtinut mult sa nu comentez, asta din respect pentru topicul tau; sper ca nu vei continua, totusi, sa postezi pseudo-poezie... ca sa ne convingi ca ce mare poet a fost Paunescu! @Astrale, micut critic literar...lasa-l pe koais...ca stie ce spune!:grin: asa..si de Ceausescu propun sa vorbim numai de bine...ce cardanu' meu!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Re: A plecat putin Adrian Paunescu Semaco. ce Doamne iarta-ma, doar v-am zis ca-l puteti diseca pe alt topic !!! Si daca vrei parerea mea ti-o spun aici: a fost singurul care a recunoscut ca a gresit in admiratia lui pt "Al Batran", cum l-a numit in poezia aia pe Ceausescu......Pe cine ai mai vazut tu in tara asta sa aiba demnitatea asta ??? Si mai stii ceva ? Sa nu-mi spui mie ca, fie doar si poezia "Ruga pentru parinti", te lasa rece.......deci las-o in cardanu` meu (ca deh, acuma AM ! :ha:) ca a scris "pseudo-poezii" !!! Iti spun eu ca daca @koais ar fi apucat sa participe la un singur Cenaclu, l-ar fi durut la basca de ce i-a dedicat lui Ceausescu......dar asa e la noi : dam cu pietre si dupa morti.......si pe Eminescu l-au terfelit destul imediat dupa `90, mai tii minte ? Editat Noiembrie 9, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: A plecat putin Adrian Paunescu ...a contribuit la cizelarea caracterului meu de Rock-er...Cenaclul Flacara...ce concerte....Odihneasca-se in Pace! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: A plecat putin Adrian Paunescu si eu sunt de parere ca la fiecare om trebuie sa vedem si eventual sa luam partea lui buna! iar de la paunescu cred ca putem lua destule....eu sunt cam tinar pentru fenomenul 'cenaclul flacara', dar iesirile la munte din studentie nu cred ca ar fi insemnat nimic fara cintecele 'de munte', care, majoritatea' proveneau de la cenaclu; eu asta am primit de la el si pentru asta il respect! odihneasca-se in pace! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) Re: A plecat putin Adrian Paunescu Cer permisiunea moderatorilor de a posta acest link: http://www.gandul.info/news/adrian-paunescu-de-vorba-cu-cristian-tudor-popescu-despre-mihai-eminescu-corneliu-coposu-literatura-si-viata-7707076 In 2000 am avut ocazia sa vad live aceasta emisiune! Extraordinar!!! O simfonie!!! Dupa minutul 20 devine interesant. Cultura frate!!!:br:br:br Daca aveti rabdare merita...:tk Editat Noiembrie 11, 2010 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: A plecat putin Adrian Paunescu buna seara! a plecat adrian putin dar a aparut o fata a lui:yla antena unu deja i se face disectia!:grin: nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: A plecat putin Adrian Paunescu buna seara! a plecat adrian putin dar a aparut o fata a lui:yla antena unu deja i se face disectia!:grin: Incepem sa batem campii.Mai bine inchidem aici si fiecare cu parerea lui . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate