jantorero Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Daca cunoasteti freelanderul dupa autovit B 28 rxx la 4000euro ? La vazut cineva pe viu ? MULTUMESC ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 (editat) Re: Ma luminati ? Nu l-am vazut dar daca te ajuta cu ceva... dupa VIN rezultatul e: Geographical Region:Europe Country:United Kingdom Manufacturer:Land Rover Model Freelander Wheelbase:Series III 88" Defender 90" extra heavy duty Range Rover Classic 100" Range Rover (38A) 108" Freelander Body Style:Series III 88" Station Wagon Defender 3door Station Wagon Range Rover Classic 2 door Discovery 3 door Freelander 5 Door Engine:2.5L, inline 4 cylinder, turbo-diesel 19J 2.0L, inline 4 cylinder, 'L' Series, turbo-diesel Gear Box:LT77 5 Speed Manual / Left Hand Drive LT77S 5 Speed Manual / Left Hand Drive LT85 5 Speed Manual / Left Hand Drive R380 5 Speed Manual / Left Hand Drive PG1 5 speed5 Speed Manual / Left Hand Drive Year:2000 Build:Solihull, UK Serial:536782 In rest personal mi se pare suspecta culoarea interiorului de la volan... modulul airbag pare schimbat adica. Volanul e foarte ros adica are destui km... Si bara aia cojita imi displace, parca are si chit nu? Mai are si un ornament de aripa de alta culoare. Am mai observat ca la haion geamul este total ridicat chiar daca usa era deschisa...sa nu aiba probleme cu macaraua de la haion. Editat Noiembrie 6, 2010 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Ma luminati ? Multumesc mult,poate cineva o stie ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Ma luminati ? Are cutia de transfer distrusa si nu are cardan(avz amatori) -airbeguri sarite,intercoler lipsa,prezoane lipsa,abs defect,ambreaj uzat,s.a.m.d. -se poate inchide. Multumesc ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate