PYZ Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Criza si hotii In ultimii 4 ani nu am mai scos fata de la casetofon decit incepind de asta primavara, cind la una din masinile de la firma i-au zburat casetofonul(din ala amarit de Logan).Asadar criza isi spune cuvintul. Am constatat, din neplacute experiente proprii, sau auzite de la diversi patiti, ca in Bucuresti, valul de spargeri este mai mare la sfirsit de saptamina(zilele de tirg) si in general dimneata la prima ora.Baietii le iau si se duc cu ele direct in tirg.In afara de tirg, se mai duc cu ele si incearca sa le vinda pe la spalatoriile auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Criza si hotii Unui prieten i-au spart luneta de la Matiz si i-au furat o punga de Dero din portbagaj. Curat hot :wink: De asemenea, multora li se sparg masinile daca pe parbriz e urma de la ventuza navigatiei vizibila, se duc direct in torpedou sau sub scaun. "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Criza si hotii pe mine m-au lasat fara un proiector.... din 2 l-au ales pe ala spart, cred ca s-au gandit ca imi e lene sa il demontez si au vrut sa ajute. Si totul s-a intamplat in mijlocul Bucurestiului deci... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Criza si hotii Eu am ramas fara antena SIRIO Turbo 5000. Statea pe bullbar. Probabil s-au gandit ca ma incomodeaza. Acum cred ca au facut undita din ea, ca nu i-a dus capul sa ia si bobina de la baza :uameni. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Criza si hotii Eu am ramas fara antena SIRIO Turbo 5000. Statea pe bullbar. Probabil s-au gandit ca ma incomodeaza. Acum cred ca au facut undita din ea, ca nu i-a dus capul sa ia si bobina de la baza :uameni. :ha::ha: Asa....... Da-le idei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Criza si hotii Uni fura la comanda,lu sor'mea i-au furat oglinzile la un corsa,elegant,fara sa rupa nimic,le-au scos din capace cu grija. I-au luat si ornamentul de la manerul de la portbagaj,un capacel micut,ala clar l-au luat la comanda,mai costa si o caruta de bani 600 roni un plastic...:uameni daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Criza si hotii :ha::ha: Asa....... Da-le idei! Pai sa invete sa fure. Sa poata sa o vanda in targ :dr3 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Criza si hotii Partea mai amuzanta, aflata din ultimile investigatii, este ca au dat lovitura ziua, sambata intre 10-10.30 am, deci nu mai au nici o jena si nici frica:dr3, de "organul" care vegheaza:old Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Criza si hotii Partea mai amuzanta, aflata din ultimile investigatii, este ca au dat lovitura ziua, sambata intre 10-10.30 am, deci nu mai au nici o jena si nici frica:dr3, de "organul" care vegheaza:old singurul organ care veheaza esti tu nu am vazut nici un alt organ sa fie interesat acum un an, seara, pe o strada principala din arad, de fapt exact pe strada cu IJP arad, la o firma de vis a vis suna alarma de a inebunit vecinii am iesit, cativa oameni inauntru, tot cautau ceva (se vedea prin usa termopan) am sunat la 112 si am spus, de 3 ori au sunat inapoi, cu voce plictisita, sa ceara alte detalii, ultimul apel fiind la vreo 15 minute dupa ce am sunat eu, si dupa ce alarma sa oprit....totul FARA sa se fi deplasat cineva la fata locului asta ca exemplu forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jeleu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Criza si hotii Se fura intr-o prostie oglinzile la BMW in Bucuresti, fratele meu e la al 3-lea set. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Criza si hotii Sunt curios cati dintre dvs. pot urma pasii legali in cazul in care sa spunem ca hotii care v-au spart masina sunt prinsi si bunurile recuperate??? trebuie sa ajungeti in instanta,sa va intalniti cu hotii fata-n fata de cateva ori cat dureaza procesul(un an, poate doi),sa ascultati amenintarile lor atat la tribunal cat si la telefon,sa scrieti tone de declaratii, sa pierdeti timp,bani, sa va faceti nervi si apoi ,intr-un final, sa primiti sentinta: bunurile se inapoiaza proprietarului(asta daca au fost recuperate) si hotii sunt liberi pt ca fapta comisa nu prezinta pericol .Chiar daca am deranjat pe unii cu acest comentariu ii rog sa se gandeasca si sa-si rapunda lor insasi. PS. Inainte sa acuzam ca nu vrea nimeni sa ne pazeasca bunurile, mai bine ne gandim: nu cumva legislatia este depasita sau ce e bun in ea este prost aplicata,pt ca 70% din hotii prinsi, sunt pusi in libertate in primele luni de arest preventiv sau chiar de prima instanta. De altfel,majoritatea pagubitilor nu isi doresc decat recuperarea bunurilor(e normal) si mai departe nu-i intereseaza ce se intampla cu hotii, nu inteleg ca pt o finalizare completa a dosarului e nevoie in primul rand se ei DAR , sunt extrem de putini aceia....O zi buna! Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Criza si hotii Sunt curios cati dintre dvs. pot urma pasii legali in cazul in care sa spunem ca hotii care v-au spart masina sunt prinsi si bunurile recuperate??? trebuie sa ajungeti in instanta,sa va intalniti cu hotii fata-n fata de cateva ori cat dureaza procesul(un an, poate doi),sa ascultati amenintarile lor atat la tribunal cat si la telefon,sa scrieti tone de declaratii, sa pierdeti timp,bani, sa va faceti nervi si apoi ,intr-un final, sa primiti sentinta: bunurile se inapoiaza proprietarului(asta daca au fost recuperate) si hotii sunt liberi pt ca fapta comisa nu prezinta pericol .Chiar daca am deranjat pe unii cu acest comentariu ii rog sa se gandeasca si sa-si rapunda lor insasi. PS. Inainte sa acuzam ca nu vrea nimeni sa ne pazeasca bunurile, mai bine ne gandim: nu cumva legislatia este depasita sau ce e bun in ea este prost aplicata,pt ca 70% din hotii prinsi, sunt pusi in libertate in primele luni de arest preventiv sau chiar de prima instanta. De altfel,majoritatea pagubitilor nu isi doresc decat recuperarea bunurilor(e normal) si mai departe nu-i intereseaza ce se intampla cu hotii, nu inteleg ca pt o finalizare completa a dosarului e nevoie in primul rand se ei DAR , sunt extrem de putini aceia....O zi buna! Ji tata, lucrurile nu stau chiar asa, daca s-ar vrea, s-ar face ceva. - se incepe cu prevenirea si apoi cu tratarea-ca in orice boala. tratamentul (legislatia) este facuta tot de juristi, ceea ce tot in tabara asta sunt. Putem incepe cu probele depuse, cu termenele date, cu sendinta data si pusa in aplicare, dar daca ne facem treaba de " f..ui masa" ca astia se fac ca ne platesc si noi ne facem ca muncim, atunci se ajunge in situatia in care ne facem singuri dreptate ca in Vestul Salbatic si iti spun ca un Ak 47 este mai ieftin decat taxele care le platim lunar la stat. Problema este ca nu numai noi avem copii, neveste si parinti, si cei din politie, justitie au, azi am fost eu in situatia de a fi furat, dar maine s-ar putea sa fie cineva apropiat tie, si atunci..... Sunt de acord ca si noi suntem lasi si comozi uneori, dar nu cred ca ar fi bine sa ne mai mentinem si verticali. Sunt de acord cu tine ca in sistem , multi dintre cei care isi fac treaba si care chiar muncesc in teren , nu sunt platiti cum trebuie, dar daca spunem asta numai pagubitilor, nu cred ca se rezolva. Daca nu te-as cunoaste si nu asi stii ce fel de om esti, ti-as fi spus parerea mea despre majoritatea politistilor, dar nu e cazul pt tine:h5 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Criza si hotii Hemule,sa inteleg ca eu fac parte din minoritate? Multumesc tati! Dau de :xcu prima ocazie.(ma amagesc si eu):cr2 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Criza si hotii Eu am fost usurat in ordine cronologica : 1) la Dacie acum 5-6 ani de o micuta trusa de scule (care nu valora mai mult de 10 lei - roata de rezerva a fost prea grea sa o ia ) 2) Oglinzi peugeot 407 3)Oglinzi BMW - de 2 ori 4)Oglinzi Touareg -1 data ,ca le-am inscriptionat ulterior 5)Spart geam si incercat sa fure o scula aftermarket de pe Touareg (un Panasonic cu dvd -navigatie ) dar nu au calculat ca ala e al drq de greu de scos din locas si cu scule adecvate. Efectul -strmbata putin rama dvd-ului . Faza socanta e ca s-a petrecut ziua pe la 10.30 asta vara ! Am scos scula respectiva ca imi papa bateria ca altminteri cred ca reveneau ! Eu imi doresc sa nu i-ai prind vreodata ca sunt cam coleric si imi e teama de cosecinte .Posibil ceva de vazut la stiri ulterior !:ha: B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Criza si hotii Am anuntat Politia, care mai mult dadea din umeri, asa ca le-am transmis ca daca m-ai gasesc cate un hot cu mainile rupte "de munca" sa nu se mire. Sanatosi sa fim ca statul " ne vegheaza" Hem tata, crezi ca politia poate alerga dupa hoti cu burta goala????????:wink: Politia nu alearga dupa hoti ca-i cu burta goala, profesorii nu-si fac treaba ca-s cu burta goala, functionarii freaca menta ca au si ei burtile goale, doctorii nu te vad nici ei pe burta goala, etc. Pana la urma toti au burtile goale si nu fac nimic. Si de fapt d-aia au burta goala, ca nu fac nimic! In fiecare breasla sunt si cativa cu burtile goale care-si fac meseria, dar prea putini. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Criza si hotii Politia nu alearga dupa hoti ca-i cu burta goala, profesorii nu-si fac treaba ca-s cu burta goala, functionarii freaca menta ca au si ei burtile goale, doctorii nu te vad nici ei pe burta goala, etc. Pana la urma toti au burtile goale si nu fac nimic. Si de fapt d-aia au burta goala, ca nu fac nimic! In fiecare breasla sunt si cativa cu burtile goale care-si fac meseria, dar prea putini. Vlad,tu faci parte din cei putini? Felicitari,esti fericit atunci..... Cu stima Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Criza si hotii Mi-au luat husa de pe roata...:uameni Ziua in amiaza mare... Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Criza si hotii Uni fura sa traiasca, Alti sa se inbogateasca. Cel mai naspa este cand te FURA LEGAL. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Criza si hotii Mi-au luat husa de pe roata...:uameni Ziua in amiaza mare... Stai sa vezi cand ti-or lua telefonul din mana sau 1 leu din buzunar, ca doar "organul e cu burta goala":grin: Sa vedeti cand o sa ramana in c.r.l gol , "organul":ha:, ca nu mai sunt fraieri sa plateasca "prestatia". Pana nu vom avea curaj sa facem o greva fiscala si sa simta si cei care sunt platiti doar ca se duc la serviciu, nu se va rezolva nimic. Dar, cati sunt dispusi sa riste!?:wink: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Criza si hotii ...In fiecare breasla sunt si cativa cu burtile goale care-si fac meseria, dar prea putini. Vlad,tu faci parte din cei putini? Felicitari,esti fericit atunci..... Cu stima Am iesit de mult din "sistem", burta goala m-a obligat. As fi mai fericit daca cei ramasi in sistem, pe banii mei, si-ar face mai bine treaba. Degeaba se razbuna ei pe mine, ca salariile lor nu depind de mine. Eu platesc tot ce ei imi cer: taxe, impozite, contributii, ... . Problema e la ei, la sefii lor. In loc sa blocheze drumurile, sectiile financiare si scolile, sa se duca la directori si ministri acasa. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Criza si hotii Pana la urma si la coada bunurile ti le pazesti, cauti si recuperezi singur. O poveste scurta cu final fericit! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58980-help!!!! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Criza si hotii Mi-au furat talpa magnetica de la antena.:dr3:dr3:dr3 Am facut imprudenta sa o las peste noapte pe capota. Ce ori face cu ea nu stiu? Mai mare paguba din pacate! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate