cristi69 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Ieri inainte de a pleca la vinatoare am facut plinul la rezervor.In secunda urmatoare un miros puternic de benzina a venit peste mine.Dupa aproape 150 km nu s-a mai simtit,dar a fost atit de puternic incit m-am simtit rau toata ziua.Nu am mai bagat dupa ce a declansat pompa,de regula mai intra cam 4-5 litri,nu am rezervorul spart si nici garnitura de la pompa de benzina nu a fost umeda.Care sa fie cauza? Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Rezervor benzina Intre rezervor si busonul de alimentare ai un furtun de d50 , prins cu doua coliere , si un furtun mai subtire de aerisire . Careva din ele nu etanseaza . Pentru al repara trebuie sa demontezi plasticurile din interior si capacul de la rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Rezervor benzina daca e model nou mai ai si ceva chestii si rezervoare de decantare ...gaze ... tampenii pe acolo sa dea a euro 4:dr3.. desfa si vezi ca i nasol rau la drum cu benzina ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Rezervor benzina Miine o sa desfac acele plastice sa vad care e problema,probabil ceva nu etanseaza bine.Curios e faptul ca pina acum nu a mai mirosit niciodata si am mers cu rezervorul numai plin.Am luat-o de noua in noiembrie 2007 si tot atunci i-am pus si instalatie GPL. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Rezervor benzina sa o stapanesti sanatos ! vezi ca e postat pe aici pe undeva cartea mesinii si gasesti schema alimentarii si la modelul tau aa si mai vezi ca nu trebuie sa ai vechime sa vii pe 19 :2dr VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Rezervor benzina Desfacut plasticurile si strins toate colierele-mirosul persista,acum am observat ca busonul de la rezervor nu etanseaza bine,laterala dreapta de sub rezervor e umeda cu benzina. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinbms Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Rezervor benzina De ceva timp se aude un ţiuit in rezervor destul de tare, care mai demult se auzea doar daca ridicam cauciucul si bancheta spate. Este un inceput de sfarsit al pompei de benzina sau trebuie doar curatata (sita, sorb etc). Se mai si îngâtuie la turatie mica indiferent de treapta. Îi place numai peste 2000 rot/min. Este fabricatie 2003, 104000km. ONE LIFE LIVE IT... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Rezervor benzina demonteaza ! ... :ft VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate