bursul Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Buna ziua ! Daca as cumpara un Mitshu fara aer din 1995 se poate ulterior sa-i adaug instalatia de aer conditionat ? Cam cit ar costa ? Multumesc ! Mitshubishi pajero sport ,2500cmc ,115 cp,an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: intrebare Salut, in principiu se poate dar e cam multa munca. Uite un link al cuiva care are un Pajero la dezmembrat: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54657&highlight=dezmembrez+Mitsubishi sper sa iti fie de folos Numai bine, Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: intrebare In principiu este posibil dar parerea mea este ca nu merita De ce spui asta ? Care ar fi argumentele ? Ba merita din plin !!! Evident, sa iasa la un pret rezonabil AC+manopera.... Inclusiv acuma, iarna, pentru ca scapi de stresul geamurilor aburite..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: intrebare E e o varianta de A/C universala la aprox. 350 eoro care am vazut`o pe Sprinter cu 3 locuri si care chiar lucra. Sa pui A/C pe`o masina care n`a avut din fabrica nu`i imposibil da sunt costuri f.mari. Ptr. cap tractor (TIR) sunt 2 variante,pe trapa sau in spate,cam in aceeasi bani.Se vinde BINE in Franta pt. ca vara au lege cu pauzele,musai cu A/C. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: intrebare Salut. Verifica daca ai pe panoul central in stanga de comutatoarele de caldura/aer insemnul * de aer conditionat. Daca el exista atunci , ca si la masina mea, sistemul (cablajul, conductele...) au fost preinstalate de fabrica si iti lipsesc doar compresorul, radiatorul si butonul de comanda. Spor la treaba. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiger Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: intrebare eu cred ca te complici prea tare si o sa te coste mult timp si multi bani... iti trebuie un electrician bun ca sa iti faca instalatia electica... Copilot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate