koais Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Toyota lui Astral - "Ratzusca cea urata" Mai putin stres asupra rulmentilor, planetarelor. Numai ca e greu sa iesi in afara cu jenti cu et- asa cum iesi cu flansele. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Toyota lui Astral - "Ratzusca cea urata" Astral, da si ceva linkd espre flanse sa citim si noi astia mai tineri. Mersi Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 (editat) Re: Toyota lui Astral - "Ratzusca cea urata" Cu rugamintea asta "mi-ai dat de m-ai julit".......:ha:.......functia Cautare e cel mai mare blestem la ora asta........:ha: Am gasit totusi ceva : (dar am luat pagina cu pagina la Anvelope.....) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53133-flanse-distantiere-vs-et-negativ Am rasfoit si Accesorii si am mai gasit : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48963-Adaptoare-flanse-ro%C5%A3i... Editat Decembrie 21, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 (editat) Re: Toyota lui Astral - "Ratzusca cea urata" Sant de acord cu efortul in plus...cu cat este flansa mai lata, cu atat e mai nashpa, mai ales daca de flansa este prinsa o roata foarte mare. Dar nu cred ca o sa poarte 35'-uri si cred cu tarie ca nu o sa fie probleme. L.E. niste flanse de 40-50 mm sunt mai mult decat suficiente. Parerea mea! Editat Decembrie 21, 2010 de mirciulica Am adaugat ceva Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Toyota lui Astral - "Ratzusca cea urata" misto masina dar numele....cam naspa. sa o folosesti stapanesti sanatos AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" :ha::ha::ha:......Habar n-aveam ca asa ai poreclit-o ! :ha: Buna masina oricum ! :h5 I-ai reparat troliul ? Mai trage invers ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Un solenoid se belise.....mi l-a inlocuit Nike, cu care ocazie am desfasurat tot cablu si am gasit ca era rupta si urechea de fixare a capatului de cablu pe tambur.....acum totul e ok. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Pina luni este ok.....ai prins bancheta spate neamule? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Mai trebuie gadilata......sa se mai incalzeasca afara...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Ori nu vad eu bine ori ratusca nu are oglinzi. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Intr-adevar, cand i-am facut pozele alea, nu avea, dar acum are, dar poze noi..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Vreau si eu oglinzi noi, ale mele sunt slabite, trebuie sa le reglez mereu! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Daca le ai originale, pastreaza-le....sunt mult mai zdravene decat ce am eu care sunt niste chinezarii dintr-un plastic de doi lei......le-am capatat la schimb si nu stiu provenienta lor....... Am gasit pe e-bay ceva, care dupa arata si la ce pret sunt, cred ca tot chinezarii sunt..... http://cgi.ebay.de/Ausenspiegel-TOYOTA-LANDCRUISER-LJ70-FJ75-BJ73-84-/160500039369?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item255e8c3ec9 Am impresia ca IWA gasise o sursa de oglinzi originale, dar parca erau cam scumpe si n-am retinut detaliile..... Editat Februarie 6, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Vreau si eu oglinzi noi, ale mele sunt slabite, trebuie sa le reglez mereu! la unixauto gasesti, forte, pana in 90 ron buc. dar sunt de plastic cum zicea si astral LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 28, 2011 Autor Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Daca tot i-am rupt oglinda dn dreapta, mi-am zis : "Macar sa-i montez snorkelul...." :ha: (Oglinda s-a rupt intr-un craca din pomii lui AdiZ din zona Campina cand am fost impreuna sa inspectam starea livezilor pe care le are imprastiate pe dealurile din Coclanda.....) Snorkelul este marca Gepetto, iar montajul a fost realizat, unde in alta parte decat la Grizzly4x4 - Didone&VioTurcu !!! Multumesc dragi prieteni ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" bag de seama ca snorkelul e ceva no name de vreme ce are luftul ala asa in fata...inca nu-mi dau seama, dar stiu sigur ca la a mea tot snorkelul vine ( venea ca l-am dat jos) montat mai jos peste scrisul cu LC si semnal.. sunt curios cum iti rezista in padure, persoane de aici de pe forum s-au plans ca se sparge cam repede... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Snorkelul in mod normal se monta mai jos (exact pe cuta de pe aripa) . In acest caz dispareau semnalul si emblema cu Landcruiser de pe partea aia. In cazul de fata ...s-au pastrat si s-a montat oleaca mai sus ...Chiar daca l-ar sparge ...nu cred ca lui Astral i-ar parea rau ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Buna! Cum esti multumit de prestatia BFG-urilor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2011 Autor Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Buna! Cum esti multumit de prestatia BFG-urilor? Prestatia lor e conform descrierii facute la posturile #17 si #26 de catre Patrolator, respectiv de Andrei Mihailov. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49420-BF-Goodrich-Mud-Terrain-T-A-KM2 Referitor la modul cum descarca as preciza si faptul ca trebuie sa-ti alegi cu grija trasa pe care urmeaza s-o abordezi si sa-i dai span atat cat sa nu rupi aderenta si sa mentii constanta turatia, pe cat posibil, pe tot parcursul abordarii. In felul asta, compensezi intrucatva faptul ca nu descarca la fel de bine ca niste simexuri. Tot pe acel topic, Soimu se pare ca a fost dezamagit de echilibrarea lor, lucru care la mine nu s-a intamplat, poate si unde jantele pe care le am sunt unele de buna calitate, respectiv Enkei originale . In concluzie, sunt f multumit de ele si din punct de vedere al raportului pret/calitate. Recomand. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Astral te rog frumos daca poti pune ceva poze mai clare cu sistemul de fixare al barii pe sasiu.Ma bate gandul sa-mi montez si eu una asemanatoare insa nu-mi prea dai seama de fixare. merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2011 Autor Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Asta e singura mai relevanta pe care o am : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Periscop............arata ca un periscop.......:ha:.......ce dracu e asa inalt ?!????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Periscop............arata ca un periscop.......:ha:.......ce dracu e asa inalt ?!????? Black Swan......nu-ti spune nimic ? E gatul lebedei !!! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Astrale masina ai,cauciucuri ai,snorkel ai,troliu ai dar la noroaie mai grave cand te bagi? ceva gen groapa sa vezi ce poate!:x TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - "Ratzusca cea urata" Astrale masina ai,cauciucuri ai,snorkel ai,troliu ai dar la noroaie mai grave cand te bagi? ceva gen groapa sa vezi ce poate!:x Poate vreau si eu s-o vand si sa zic ca "n-a vazut off-road".............:ha: Revin cu pozele promise lui alex22 privind prinderea barii fata pe sasiu : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate