Astral Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Multumesc de aprecieri ! Da, am apucat sa probez cat de cat scaunele, in sensul ca la trecerile peste linii de tramvai, si sunt cateva consecutive destul de inalte care traverseaza b-dul dinspre A2, zdruncinaturile nu se mai simt, ci doar constat ca zdruncina puntile. (Sper sa nu se inteleaga ca m-am urcat ca bizonu pe linia de tramvai......:ha:) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Hmmmmm!!??? la trecerea peste liniile de tramvai ?????....asta e nimic !!!! stii unde ai sa le vezi adevarata valoare in teren la viteza peste hopurile mici alea de te lasa fara scaun sub fund atunci sa vezi cum lucreaza !!!!! Face toti banii !!!:banana Editat Noiembrie 14, 2011 de matake70 FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Astrale ...deci nu erai tu aseara cu un LJ negru pe linie in zona A2 incercand sa-l faca pe domnu tramvai asa ...din drift?! :ha: Treaba buna, brava! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Daca ar avea si un 4,2 ar fi fost perfect:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Daaaaa!!!!!! sau macar 3.0 TD:h5 Editat Martie 24, 2014 de Astral FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Daca ar avea si un 4,2 ar fi fost perfect:x Daaaaa!!!!!! s-au macar 3.0 TD:h5 Ce va mai place sa rasuciti cutitu-n rana...... Trecem peste, si reluam de unde ramasesem : Daca tot am dat mocheta jos ca sa montez scaunele cu amortizor, mi-a stat pe creier izolatia de sub ea si am vrut neaparat sa pun una noua : Cum n-am constatat bucurii facute de rugina, am cautat si am gasit "pasla" insonorizanta pentru auto - fonomin Si pentru ca avea latimea de 2m, mi-am facut damblaua si am acoperit toata podeaua din doua bucati, dupa modelul mochetei masinii : Rezultatul este aproape spectaculos, in sensul ca se atenueaza foarte mult zgomotul tobei, care la masina mea sa afla sub pragul locului din dreapta, iar zgomotul produs de MT-uri, practic nu se mai aude deloc ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Daca ai "doua maini drepte" este excelent, dar daca mai ai si sculele adecvate pentru mainile alea, atunci nici Al-De-Sus nu te mai poate opri din ce ti-ai propus sa mesteresti ! Evident, in cazul de fata, este vorba de Giorgel si ii multumesc din nou ca m-a ajutat sa-mi termin masinuta ! :tk:tk:tk :tk:tk:tk Iar mai jos se afla rezultatul final : mocheta, scaune, bancheta + cutii : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Bravo!! A iesit super misto. Se pare ca pana la urma nu te-ai lasat. :br:br 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Se intoarce lume cu capu'n jos:)))) De vreo 3 saptamani eu nu staim cu sa scap de mocheta si tu tzai tras mocheta:))))). Faina lucare. Sa iti fie de folos. A iesit super. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Marfa suportii de boxe ,banuiesc ca sunt si spatii de depozitare?buna lucrare,sunt curios cat s-a atenuat zgomotul din interior, care fata de alte 70uri a ta era chiar silentioasa din cate imi aduc aminte Editat Noiembrie 29, 2012 de Astral Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Marfa suporti de boxe ,banuiesc ca sunt si spati de depozitare?buna lucrare,sunt curios cat sa atenuat zgomotul din interior, care fata de alte 70uri era chiar silentioasa din cate imi aduc aminte "Buna ziua caciula !" .......:ha: S-a trezit Martinica si habar n-are despre ce e vorba pe-acilea......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Ce va mai place sa rasuciti cutitu-n rana...... Trecem peste, si reluam de unde ramasesem : Daca tot am dat mocheta jos ca sa montez scaunele cu amortizor, mi-a stat pe creier izolatia de sub ea si am vrut neaparat sa pun una noua : Cum n-am constatat bucurii facute de rugina, am cautat si am gasit "pasla" insonorizanta pentru auto - fonomin [ATTACH=CONFIG]122321[/ATTACH] Si pentru ca avea latimea de 2m, mi-am facut damblaua si am acoperit toata podeaua din doua bucati, dupa modelul mochetei masinii : Rezultatul este aproape spectaculos, in sensul ca se atenueaza foarte mult zgomotul tobei, care la masina mea sa afla sub pragul locului din dreapta, iar zgomotul produs de MT-uri, practic nu se mai aude deloc ! De pe unde ai achizitionat acest material "fonomin" si pe la ce pret? L-ai lipit sau ce metode ai folosit sa ia forma podelei? Pe mine m-ar bate gandul din aceleasi considerente sa folosesc izopren. Ce zici o fi ok? S-auzim de bine Editat August 23, 2012 de Astral :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan iar daca te mananca in continuare si nu esti multumit de mocheta vezi ca la siderma s.a. se gaseste mocheta termoformabila la superpretul de 6,70 lei metru liniar fara tva (latimea standard este de 1,60). eu am cumparat 4metri liniari (6,4 mp) la 55 lei. trebuie doar ulterior, la cald, sa o "formezi " pe podea. ce grosime are fonominul? Editat Decembrie 5, 2011 de georgenk4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Artizanul lucrarii a fost SUPERDRAGOS cu idei bune, maini dibace, multa rabdare si.......preturi f bune !!! MULTUMESC !!! :h5 [ATTACH=CONFIG]108984[/ATTACH] Superdragos lucreaza si niste scaune de Samurai asa ca sa arate si ele mai ca acum vreo 18 ani? Ceva date de contact te rog. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Uite aici/: Superdragos mi-a retapitat bancheta - 0722.246.245, iar cutiile mi le-au facut niste baieti care lucreaza cu natural-bond......Daca le vrei identice, ar fi mai simplu ca e salvat in calculator proiectul, altfel trebuie sa-i intreb daca se baga sa faca, pentru ca firma nu se ocupa cu astfel de confectii, ei fiind specializati pentru cladiri, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan George, multam de informatia cu mocheta termoformabila, dar ma gandesc ca pe de-o parte nu mai am nici un chef sa mai desfac iarasi tot interiorul, iar pe de alta parte cred ca manopera de termoformare nu-i asa simpla pentru cine n-a mai facut asa ceva.......La primavara-vara o s-o desfac totusi sa evaluez starea podelii dpdv al eventualei rugini aparute........ Superdragos lucreaza si niste scaune de Samurai asa ca sa arate si ele mai ca acum vreo 18 ani? Ceva date de contact te rog. S-auzim de bine Ai numarul mai sus......suna-l si afli tot ! :h5 Editat Decembrie 6, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan ..... - fonomin ...... .....Rezultatul este aproape spectaculos, in sensul ca se atenueaza foarte mult zgomotul tobei, care la masina mea sa afla sub pragul locului din dreapta, iar zgomotul produs de MT-uri, practic nu se mai aude deloc ! no fi atent, cand chef si niste bere la indemana...mai ia niste fonomin de ala (vreo 2ml maxim), desfaci fetele de usi si panourile laterale....cumperi din Vitan (la noi ii zice "ocico" dar tot acelasi gen de bazar e :ha: ) niste scai - asta ma gandesc ca iti trebuie vreo 6-10m, masori tu asa orientativ cam cat iti trebuie - (velcro e termenul englezesc) lat care pe o parte sa fie adeziv. Scaiul il lipesti pur si simplu pe interiorul usii direct pe tabla (pui niste fasii) si pe partea ailalta intinzi bucatile de fonomin. Ideea e ca fonomin-ul ala sa stea cat mai bine atasat si intins pe suprafata de tabla. Si apoi o sa te lauzi cu cea mai silentioasa Toyota :old apropo, ma cam roade pizma cand vad ce faci cu masina :grin: bafta!:br PS: in loc de scai-ul ala poti folosi banda dublu adeziva, dar pe fonomin nu se fixeaza la fel de bine. "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Hehehe......pai am si de rezerva si izolarea usilor urmeaza s-o fac mai la vara ca pe frigul asta nu-mi mai arde ! Si dupa ce o "coafez" si pe la aripile spate, unde in zona overfenderelor cam miroase a rugina, o sa bag si in contraripile din spate, dar mai analizez pana atunci....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan ce te tot chinui bre? spuma poliuretanica.....atent aplicata....si ai rezolvat elegant:ha: si nu-ti trebuie doua de dreapta:h5 bonus...ai si "side impact protection" daaaa........s-o faci sa flexeze cand te apuci?:banana ma gandesc ca, avand scaunele alea, daca mai si flexeaza, faci openul de la impotmoliada ca si cum ai parcurge Pallady....peste linia de tren:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Bre....nu intelegi tu......si vad ca ai uitat : Toyota nu are nevoie sa flexeze, Toyota SPINTECA !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan .... spuma poliuretanica.....atent aplicata....... si daca trage o rugina pe sub si vrei sa faci o "interventie" pe acolo te bate Dumnezeu incercand sa scobesti in spuma :ha: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan si daca trage o rugina pe sub si vrei sa faci o "interventie" pe acolo te bate Dumnezeu incercand sa scobesti in spuma :ha: neah....ce atata munca... inlocuiesti usa.:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickyvele Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Toyota lui Astral - "Ratzusca cea urata" Frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Toyota lui Astral - "Ratzusca cea urata" Frumoasa Putin spus frumoasa, cred ca se potrivea mai repede SUPERBA:ha: FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan gorgeous merveilleuse wunderbar outstanding magnifique ausgezeichnet adevarul este ca astral tine foarte mult la lebadutza, si o ingrijeste cum poate el mai bine. cate titluri are acest topic? ori e de rasa, ori nu mai e:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate