Lipoveanu Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Am off-roaderi numai 1 Si la toti le sunt jupanu' Stie toata Romania, Eu am inventat off-roaderia Refren: Barele atarna greu, Troliul e pe gustul meu Si-un LJ seria 7 Cu numele meu pe acte.../bis Stau c-o mana pe volan, Si vorbesc la celular Cred ca intr-o zi sau doua, Iar pun de-o cutie noua cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Si ma mai intrebam de unde ii vin lui Astral idei si de ce vrea sa schimbe masina asta ... Uite de unde ... :uameni:ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan nea astrale de unde ai luat pasla insonorizanta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan nea astrale de unde ai luat pasla insonorizanta? Da-i pe Google "fonomin" si vei gasi : un tip din Galati, unul din Braila si unul din Ploiesti. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Astrale ai montat bre arcurile alea ? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Salut, Foarte fain facuta masinuta, iti doresc sa ai parte de ea cat mai mult. Probabil te-ai gandit deja dar voiam sa te intreb daca sunt destul de grele capacele de la cutiile din lateral sa nu troncane pe drumuri mai rele. Alea cu diff incorporat probabil is mai grele da' oricum nici la bobina din diff nu-i prea place la socuri; in plus, daca "poposesti" undeva destul de inclinat pe lateral s-ar putea sa se deschida si in cel mai rau caz sa-ti iasa afara lucrurile depozitate acolo. Ar fi o sugestie eventual un sistem de securizare la capac ca si ala de la trusele de scule: exemplu1 sau exemplu2 doar ca la astea iti trebuie o buza -ceva, sa ai de ce sa prinzi partea superioara. Sau uite ce am mai gasit: exemplu3 Sau un sistem cu arc in balama ceva asemanator cu sistemul de la ochelari numai ca deja ai pus balamale si le-ai ascuns frumos sub mocheta ce acopera cutiile. Da' sunt sigur ca exista si sisteme mai bune numa' nu m-am documantat foarte bine. Gandeam numa' cu voce tare. Accept orice critica. Numa' bine. Seba, EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Multumesc pentru sugestii, dar din pacate nici una din incuietorile sugerate nu corespunde..........te las pe tine sa ghicesti de ce ! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Stiu ca ti-ai luat un cort deala de masina cu carapace (nu mai stiu denumirea exacta), l-ei montat? Ceva dimensiuni pentru el, un pret, sau care ar fi sistemul de rindere, ca poate as putea folosi asa ceva pe o remorca. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Este un cort Columbus Variant, 200/130cm, preturi gasesti pe rom-caravan.ro, sistemul de prindere este pe bare tip Thule care se fixeaza de streasina de scurgere a apei de pe plafon.......si inca nu l-am adus acasa, e pe aproape, respectiv la Ploiesti, trebuie sa-mi fac timp sa ajung sa-l aduc si cu care ocazie, le multumesc din suflet lui NESSUM si lui MARSE ca mi l-au adus din Arad !!! Editat Decembrie 27, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Mare smecherie o suspensie ca lumea !!! Comportamentul in mers s-a schimbat radical in sensul obtinerii unei tinute de drum muuult mai stabile, cat si a unei stabilitati in curbe, crescuta, senzatia fiind incomparabila. Actiunea noilor amortizoare combinata cu cea a amortizoarelor de la scaune.....e o chestie pentru care merita tot efortul ! Arcurile sunt SH, tot OME si le-am primit cado` de la Nea Fane caruia ii multumesc pe aceasta cale ! Amortizoarele sunt cumparate de aici . Deci, poze : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Poze dupa montaj, care montaj unde in alta parte sa-l fac decat la Grizzly 4x4 Garage aka Didone : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan mi-au ramas niste aptzipilduri : KONI ... ti le dau sa le lipesti pe ele ... Editat Ianuarie 17, 2012 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Din ce vad parca sunt fara lift. Sau ma insel? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Din ce vad parca sunt fara lift. Sau ma insel? din cate stiu OME nu face stock. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan din cate stiu OME nu face stock. stii prost .... au foarte multe dimeniuni iar standard le au pe toate ... au o oferta foarte generoasa .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Mare smecherie o suspensie ca lumea !!! Comportamentul in mers s-a schimbat radical in sensul obtinerii unei tinute de drum muuult mai stabile, cat si a unei stabilitati in curbe, crescuta, senzatia fiind incomparabila. Actiunea noilor amortizoare combinata cu cea a amortizoarelor de la scaune.....e o chestie pentru care merita tot efortul ! Arcurile sunt SH, tot OME si le-am primit cado` de la Nea Fane caruia ii multumesc pe aceasta cale ! Amortizoarele sunt cumparate de aici . Deci, poze : [ATTACH=CONFIG]128595[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128593[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128598[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128596[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128594[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128597[/ATTACH] Treaba buna Astrale acum bag de seama ca esti multumit pe asfalt dar o testare in teren cand o faci sa vedem tine panhardul combinat cu OME...:ha: Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan stii prost .... au foarte multe dimeniuni iar standard le au pe toate ... au o oferta foarte generoasa .... conform catalogului de la OME suspensiile pt Toyota LJ70 sunt cu o liftare de 40mm/50mm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan conform catalogului de la OME suspensiile pt Toyota LJ70 sunt cu o liftare de 40mm/50mm. Pag 67 in catalogul OME... http://www.jrmotors.ee/uploads/Kataloogid/OME_Cat_24_Update.pdf consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Pag 67 in catalogul OME... http://www.jrmotors.ee/uploads/Kataloogid/OME_Cat_24_Update.pdf Multam, Yoane ! :h5 Intr-adevar, amortizoarele pe care le-am montat eu sunt cele cu codul : - fata - N114 - lift ~40mm -spate - N112 si N113 ~50mm REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LILIACU Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Faina, da nu este prea ridicata? ce cauciucuri sunt alea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Faina, da nu este prea ridicata? ce cauciucuri sunt alea? Nu, e ok si suficient asa....... BFG MT 33/10.5/15 cu jante Enkei 8.5x15 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan O poza recenta, ceva? Dupa toate modificarile. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Iar mai jos, e rezultatul pentru prima cutie : [ATTACH=CONFIG]121527[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]121530[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]121528[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]121526[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]121529[/ATTACH] Mama ce suport de pahar faceam in capacele acelor cotiere....:x:x Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan In toata nebunia de aici,....:ha:..... am reusit si eu sa-mi finalizez masuta ca tot stateam cu o coada de ciocan pe post de opritor si fara cabluri de sustinere : Acum arata asa : Evident, "unii", s-au bagat rrrepede sa o testeze.....:ha: ............... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Toyota LJ70 a lui Astral - Black Swan Cand te-o opri militia si te-o pune sa deschizi usa aia sigur or sa aiba motive sa te aresteze ...ai toate semnalmentele unui criminal in serie ...ai tot arsenalu acolo atent selectionat, daca iti mai gasesc si o valiza in spate...e clar ... chinezii sunt mici copii pe langa tine ... Masuta e misto ...da ce ai uitat sa spui e ca provine de pe Mariutza lu Shreck. Spune fraza magica, sa te tzie lucrarea ...orice lucru facut sa dureze ...provine dupa un Nissan ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate