FHM Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Salut. Ma intereseaza sa pun in functiune si stopurile de pe caroserie in afara celor din bara de protectie la un LC Prado 1996. Uitandu-ma pe schema electrica de la adresa http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1999_TOYOTA_LAND+CRUISER_KZJ90L-GJPNTW_8111.html am observat ca ar fi montate becurile in rear combination lamp (corectati-ma daca gresesc!). Am gasit in stalpii spate mufele de conectare si constat ca imi mai trebuie (teoretic) doar cablul de la mufa de distributie pana la combo light. Stiti de unde se poate procura asa ceva - sau macar ce part number au? Am intrebat la diverse magazine, dar se pare ca elementele de conectare nu au part number separat (?). Si inca o intrebare: unde are conectarea la masa lampa din bara de protectie? Fiind montata pe bara de protectie (care este din plastic) sigur are un conector de masa legat undeva pe caroserie. Intreb acest lucru deoarece banuiesc ca aprinderea ciudata a becurilor (se stinge pozitia cand apas frana) se datoreaza lipsei masei... Multumesc, FHM Editat Noiembrie 8, 2010 de FHM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate