ekkakon Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Va propun ca, in data de 1 Iunie 2008, Club 4x4 si EMA sa desfasoare o actiune umanitara la nivel national, vizand copiii din zone izolate sau greu accesibile. In acest sens, as propune: 1. Realizarea unor "centre regionale" si anuntarea lor pe forum (cam cum a fost acum de Craciun cu actiunile din Maramures, Bucuresti, etc.) 2. Iesiri in teren pentru identificarea locatiilor exacte ale cazurilor si stabilirea necesitatilor acestor cazuri. 3. Gasirea unui nume pentru aceasta campanie si atragerea de finantari, respectiv mediatizarea acesteia. 4. Nu in ultimul rand, organizarea concertata a actiunii... :grin: :grin: :grin: :h5 Avand in vedere ca timp ar fi (6 luni) cred ca am putea face impreuna ceva frumos, ce ziceti? :bean http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Mie imi pare ok. Cu exceptia faptului ca in fiecare an de 1 iunie ma ntalnesc cu fostii mei colegi de liceu..iar anul asta se fac 10 ani de cand am terminat, deci nu stiu daca ar fi frumos sa lipsesc... :grin: Insa vroiam sa va propun sa includem si batranii in actiunile astea... Aia chiar sunt ai nimanui... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Insa vroiam sa va propun sa includem si batranii in actiunile astea... Aia chiar sunt ai nimanui... Se pare ca, din ce-am discutat cu Max, :c si EMA, vor incerca sa aiba anual doua actiuni umanitare principale: de Paste si de Craciun. La aceste actiuni nu se tine cont de varsta, sex, etc. Se includ deci si batranii. :D Dar ai vazut ca, in propunerea mea, am amintit de "prospectarea" zonelor si a cazurilor, in prealabil. Bineinteles ca daca se identifica in cursul acestei etape a actiunii, cazuri de batrani sau alte situatii "delicate", nu vad nici o problema sa "ne oprim" si pe acolo cu ajutoare. In plus, ideea de "1 Iunie" ar fi mai mult un laitmotiv, ca de.... doar nu se supara nimeni daca pe langa jucarii, carti, etc. pentru copii, mai ducem si alimente, haine, etc. ce pot fi folosite in cadrul intregii familii, inclusiv adultii. :h5 :c :gr1 In plus, fiecare "iesire de sfarsit de saptamana", ar putea gasi un caz "izolat" si uite asa, apare UTILUL ca rezultanta a PLACUTULUI, iar o simpla escapada pe coclauri se transforma intr-o particica a actiunilor umanitare ale :c . :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 propunere Corrrrrect! Eu zic sa facem propuneri de asemena locuri: uite de exemplu satul PUNGA - comunitatea rurala saraca a satului Punga in Buzau , am fost cu niku-iorga si cu pokemon si o baba era sa ramana fara gard cand s-a dus frontera in sant, vorbim acolo si daca exista ceva batrani nevoiasi sau copii abandonati de parinti care i-au lasat de izbeliste, macar acolo sa ducem ceva. Drumul e de coasta e destul de departe si uneori abrupt va dati seama cum e sa ajungi acolo pe un noroi adevarat si ce bucurie ar fi pe oamenii sau omuletii aceia sa ne vada venind. Acolo de la o anumita inaltime nici dacia papuc nu mai urca. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Am avut un coleg de armata din satul punga.. povestile erau destul de triste. Din pacate nu am mai am si alte informatii. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 @aztec @andy68 Perfect ! Incercati sa faceti o "iesire" in zona, cu o foita de hartie si un creion in buzunar si incercati sa identificati locatiile si oamenii din zona la care se poate ajunge doar cu 4x4! Ma bucur ca deja oamenii reactioneaza la propunerile de genul asta, umanitare! :h5 :c http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Re: propunere Corrrrrect! Eu zic sa facem propuneri de asemena locuri: uite de exemplu satul PUNGA - comunitatea rurala saraca a satului Punga in Buzau , am fost cu niku-iorga si cu pokemon si o baba era sa ramana fara gard cand s-a dus frontera in sant, vorbim acolo si daca exista ceva batrani nevoiasi sau copii abandonati de parinti care i-au lasat de izbeliste, macar acolo sa ducem ceva. e buna ideea, dar dak ne vede baba, am impresia ca ne ia la pietre :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Am mai primit o informatie... Muscelul Caramanesc. (Buzau pe langa ColtiAalunis-Bozioru Cineva din zona poate da mai multe amanunte. Sau o sa incerc eu sa aflu daca surade cuiva ideea. am gasit articolul asta "STIRI LOCALE Buzau Satul fara copii 25 Mai 2007 Satul fara copii In satul lor se ajunge doar parcurgand cu piciorul peste doi km care ii despart de cea mai apropiata localitate, Muscelu Caramanesc, insa frumusetile naturale care ii inconjoara le dau puterea de a trece cu vederea izolarea de care au parte de-o viata. Despre satenii din Matara, comuna Colti, zona situata la aproape 90 de km de orasul Buzau, se vorbeste cu tristete : pe ulitele din zona lor nu a mai plans vreun copil de 10 ani, cel mai tanar dintre localnici avand 55 de ani. Autoritatile afirma ca nu ar fi un precedent daca si acest sat va disparea, deoarece la fel s-a intamplat si la Calugaritele, o alta localitate din comuna in care, in urma cu trei ani mai erau 15 familii care de singuratate au plecat la copii, prin tari straine. Acum, despre acest sat se spune ca a scapat de o grija, aici nu mai moare nimeni. La Matara viata curge fara evenimente rascolitoare, poate doar decesul vreunui membru al celor 10 familii care au mai ramas sa le strice linistea. Oamenii au insa parte de propria fericire : muntii sunt atat de frumosi, iar aerul atat de curat, incat nu se arata invidiosi pe cei din lumea moderna. Soarele este singurul care le lumineaza casele caci de curent electric nu au avut parte vreodata, este o investitie din care nu va iesi profit, spun autoritatile locale. Despre situatia localnicilor din Matara stie si presedintele Romaniei, Traian Basescu, dar acest aspect nu rezolva problema satenilor care i-au scris acestuia cu speranta ca vor avea macar la batranete lumina in casa ani de-a randul, in disperare de cauza. La Matara televizorul va fi in continuare un lux pe care satenii l-au vazut pe la vecinii aflati la cativa km de ei, aparatul de radio cu baterii fiindu-le un prieten de la care mai afla din cand in cand ce se intampla in lumea aglomerata, in continua schimbare si grabita." ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Din punct de vedere al CLUB4x4, nu ne putem implica in mod direct intr-o asemenea actiune pentru ca avem programul stabilit deja pe 2008 si nu putem sa ne asumam foarte multe evenimente pt ca nu avem tipul disponibil pentru toate. Personal probabil ca vom participa dar nu am dori sa implicam Club4x4 in organizarea evenimentelor. Nu as vrea sa facem promisiuni pe care sa nu le putem onora asa cum trebuie. Stiti bine ca orice actiune de genul asta implica timp mult, persoane disponibile, resurse financiare etc pt. ca actiunea sa fie un real succes. Sa nu le facem numai pentru imagine. In sectiunea Club4x4 voi prezenta programul Club4x4 pe 2008. :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Sa nu le facem numai pentru imagine. pai da. pentru imagine sa le faca patriarhia si becali. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Ma intereseaza foarte mult aceasta idee... Am "acoperire" in zona Iasi, si fac prinsoare ca mai pot sa corup cativa prieteni cu 4x4... deja stiu vreo 4 masini... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Din ceea ce spune Max, simt "ceva"... Si de aceea vreau sa precizez niste lucruri, pentru a nu fi inteleasa in mod gresit ideea acestui subiect de pe forum! 1. "CLUB 4X4" este singurul care poate decide asupra oricaror actiuni in care sa figureze numele sau membrii sai. 2. Fundatia E.M.A. nu are nici un drept de a implica ( fara acord prealabil ) Club4x4 in nici o actiune si sub nici o forma, in actiuni sau activitati de orice fel. 3. Ideea cu "1 IUNIE 2008" este o idee personala (ekkakon), care daca se va considera buna din ambele parti (EMA&CLUB4x4), va urma sa fie discutata. 4. Orice "actiune oficiala" comuna ale celor doua entitati juridice va fi facuta cunoscuta ca atare prin reprezentantii oficiali ale celor doua organizatii. 5. Posting-urile din acest forum sunt idei si pareri PERSONALE care nu intentioneaza sa implice IN NICI UN FEL vreo persoana juridica. As spune ca, tot ce apare pe acest subiect, reprezinta doar "sesizari" de cazuri unde s-ar putea interveni sa ajutam niste oameni. Daca se va face sau nu ceva in acest sens, ramane deschis discutiilor ulterioare. Multumesc mult pentru intelegere si daca am creat "neclaritati" in acest topic, IMI CER SCUZE ! :h5 :c http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Din ceea ce spune Max, simt "ceva"... Si de aceea vreau sa precizez niste lucruri, pentru a nu fi inteleasa in mod gresit ideea acestui subiect de pe forum! 1. "CLUB 4X4" este singurul care poate decide asupra oricaror actiuni in care sa figureze numele sau membrii sai. 2. Fundatia E.M.A. nu are nici un drept de a implica ( fara acord prealabil ) Club4x4 in nici o actiune si sub nici o forma, in actiuni sau activitati de orice fel. 3. Ideea cu "1 IUNIE 2008" este o idee personala (ekkakon), care daca se va considera buna din ambele parti (EMA&CLUB4x4), va urma sa fie discutata. 4. Orice "actiune oficiala" comuna ale celor doua entitati juridice va fi facuta cunoscuta ca atare prin reprezentantii oficiali ale celor doua organizatii. 5. Posting-urile din acest forum sunt idei si pareri PERSONALE care nu intentioneaza sa implice IN NICI UN FEL vreo persoana juridica. As spune ca, tot ce apare pe acest subiect, reprezinta doar "sesizari" de cazuri unde s-ar putea interveni sa ajutam niste oameni. Daca se va face sau nu ceva in acest sens, ramane deschis discutiilor ulterioare. Multumesc mult pentru intelegere si daca am creat "neclaritati" in acest topic, IMI CER SCUZE ! :h5 :c Nu ai de ce sa iti ceri scuze. Eu vroiam doar sa fac precizarea de mai sus pentru a nu se intelege gresit. Nu vreau sa inteleaga cineva ca promitem ceva si noi sa nu putem sa realizam ce am promis. Daca vom putea, bineinteles ca ne vom implica cat mai mult. In luna mai, va fi o mare intalnire a membrilor Club4x4 si e foarte posibil ca dupa aceasta intalnire sa nu mai avem suficienta energie pentru o eventuala actiune de 1 Iunie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 e foarte posibil ca dupa aceasta intalnire sa nu mai avem suficienta energie pentru o eventuala actiune de 1 Iunie. Chiar daca ar fi sa-mi dau si ultima picatura de energie, as face orice sa pot sa ajut! Abia astept sa aflam detaliile cu privire la actiunea din Mai... atat ca om cat si ca medic, daca as putea da o mana de ajutor, ar fi super !!! Se poate conta pe mine... :bean :h5 :c http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Pentru a nu se intelege gresit nici de unii nici de altii ar fi bine ca actiunile umanitare sa fie initializate de E.M.A. (prin specific) si propuse Clubului 4x4. Altfel fiecare poate face pe cont propiu actiuni fara a implica pe altcineva. Asta este o parere personala. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Pentru a nu se intelege gresit nici de unii nici de altii ar fi bine ca actiunile umanitare sa fie initializate de E.M.A. (prin specific) si propuse Clubului 4x4. Altfel fiecare poate face pe cont propiu actiuni fara a implica pe altcineva. Asta este o parere personala. SINCER CRED ca o actiune umanitara poate fi initiata de ORICINE! Totul depinde doar de SUFLET... NIMENI nu poate pretinde "exclusivitate" in demararea unor astfel de actiuni! :hm http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Bag sama ca nu ai inteles. :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Bag sama ca nu ai inteles. :hi E foarte posibil ca da... :hw :grin: :grin: :grin: Important e rezultatul... daca reusim sa ajutam niste oameni, atunci mai putin conteaza cine si ce a inteles, nu? :h5 :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Corect !!!!!!!!!!!! Ai o bere de la mine ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Corect !!!!!!!!!!!! Ai o bere de la mine ! :h5 :cort :be :dr :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dr.lidia Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Eu cred ca fundatia EMA SI CLUB 4X4 sunt 2 entitati diferite si cu scopuri diferite si e normal.Totodata stie toata lumea ca actiunile facute in colaborare ies cel mai bine deoarece fiecare aduce partea lor specifica,ideile etc,dar poate acest lucru nu va fi intotdeauna posibil.Eu zic sa nu va bateti capul acum cu chestii de amanunt care nu isi au rostul.Indiferent cine are o idee Club 4x4 sau EMA,si doreste sa colaboreze e normal sa o propuna si bineinteles ca va decide fiecare daca doreste si poate sa se implice.Eu zic ca fiecare din noi (dupa cum am vazut deja)daca poate ajuta intr-un fel, ajuta,toti suntem oameni cu suflet si cu initiativa asa ca nu va poticniti in detalii si formalitati ca lucrurile se rezolva la momentul oportun!!!!!!!!!!!! :h5 :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Eu cred ca fundatia EMA SI CLUB 4X4 sunt 2 entitati diferite si cu scopuri diferite si e normal.Totodata stie toata lumea ca actiunile facute in colaborare ies cel mai bine deoarece fiecare aduce partea lor specifica,ideile etc,dar poate acest lucru nu va fi intotdeauna posibil.Eu zic sa nu va bateti capul acum cu chestii de amanunt care nu isi au rostul.Indiferent cine are o idee Club 4x4 sau EMA,si doreste sa colaboreze e normal sa o propuna si bineinteles ca va decide fiecare daca doreste si poate sa se implice.Eu zic ca fiecare din noi (dupa cum am vazut deja)daca poate ajuta intr-un fel, ajuta,toti suntem oameni cu suflet si cu initiativa asa ca nu va poticniti in detalii si formalitati ca lucrurile se rezolva la momentul oportun!!!!!!!!!!!! :h5 :h5 :h5 :g Sunt convins ca indiferent cine va initia o astfel de actiune, vor fi oameni "din celalalta parte" care vor participa si vor ajuta ca totul sa mearga bine! Un foarte bun exemplu este ce s-a intamplat in decembrie cand oameni din colturi diferite ale tarii precum si din cluburi si/sau asociatii diferite au sarit ajutand dezinteresat alti oameni! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Nu are importanta ce fundatie, club sau persoana initiaza o asemenea actiune. Important e ca TOATE persoanele implicate, sau care ar vrea sa se implice, sa fie disponibile in momentul respectiv. Iar momentul nu inseamna numai ziua in care se distribuie ajutoarele ci multe alte zile inainte pentru identificarea locatiilor, adunarea produselor, a banilor, umblatul pe la eventualii sponsori/donatori, contracte de sponsorizare etc... Nu e simplu. Chestia e ca unii dintre noi mai au si afaceri personale, job-uri de unde nu se poate lipsi oricand si oricum, plus alte obligatii. In luna mai este si concursul de la Arad, tot in luna mai este si o intalnire mare Toyota in Germania la care unii vor sa participe si bineinteles ca tot in luna mai va fi o importanta intalnire a membrilor Club4x4. asta inseamna ca e inainte de 1 iunie. Nu vreau sa se inteleaga gresit. Repet, nu doresc sa promit ca si CLUB4x4 se va putea implica in organizarea unei actiuni umanitare, si sa nu fie cine sa o faca. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Nu are importanta ce fundatie, club sau persoana initiaza o asemenea actiune. Important e ca TOATE persoanele implicate, sau care ar vrea sa se implice, sa fie disponibile in momentul respectiv. Iar momentul nu inseamna numai ziua in care se distribuie ajutoarele ci multe alte zile inainte pentru identificarea locatiilor, adunarea produselor, a banilor, umblatul pe la eventualii sponsori/donatori, contracte de sponsorizare etc... Nu e simplu. Chestia e ca unii dintre noi mai au si afaceri personale, job-uri de unde nu se poate lipsi oricand si oricum, plus alte obligatii. In luna mai este si concursul de la Arad, tot in luna mai este si o intalnire mare Toyota in Germania la care unii vor sa participe si bineinteles ca tot in luna mai va fi o importanta intalnire a membrilor Club4x4. asta inseamna ca e inainte de 1 iunie. Nu vreau sa se inteleaga gresit. Repet, nu doresc sa promit ca si CLUB4x4 se va putea implica in organizarea unei actiuni umanitare, si sa nu fie cine sa o faca. :h5 Super OK, aceste precizari! :h5 Intradevar, e vorba de un program incarcat si e perfect justificat ! Daca totusi, la iesirile de sfarsit de saptamana, pe care le vor face membrii acestui forum ( fara a implica vreo organizatie) se identifica "in teren" cazuri de copii care ar putea fi ajutati, eu zic sa ne semnaleze aici aceste cazuri (eventual si foto) pentru ca cine stie, poate nu de 1 Iunie, dar la un moment dat i-am putea ajuta cu ceva. In definitiv nu data conteaza, nu? :lol: Nici la nivelul Fundatiei EMA nu s-a hotarat ceva in sensul acestei posibile actiuni, dar vor urma discutii referitoare la acest subiect, mai ales ca se intrevad multe activitati EMA pe 2008 care sunt "mancatoare" de timp (programe de finantari, activitati de instruire, asistenta la diverse manifestari, poate chiar un simpozion international...). Sa vedem mai intai ce cazuri "gasim" fiecare dintre noi si luam deciziile ulterior... :h5 :c http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 Vezi ca pina la urma ai inteles ce am vrut sa spun. Cred ca m-am exprimat intr-un mod "abscuns" si asta din cauza facultatii (psihologie) care mi-a acaparat toti neuronii. Asa ca mai ai o bere !!!!! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate