Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reglaj faruri

teo pes

Postări Recomandate

Re: Reglaj faruri

In stanga volanului ai doua butoane. Unul regleaza intensitatea luminilor de la bord si celalalt regleaza farurile pe verticala. Bineinteles daca mai merge,evident.:y

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ia mai citeste tu ce am intrebat , daca nu mi cunosc nici plansa de bord crezi ca as putea sa mai tastez aici?:grin:

Trebuie sa fii mai explicit daca vrei sa ti se raspunda la obiect, prietene. De aceea este acest forum ca sa mai aflam cate ceva ,nu se ne dam mari la altii ca le stim noi pe toate:grin:

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

:tk avand in vedere ca te cam contrazici singur in ultima postare , incearca sa nu mi mai raspunzi , ignora ma pur si simplu !!!..si ti voi fi recunoscator ,toate astea le spun pt ca era ceva firesc sa mi cunosc foarte bine plansa de bord a masinii mai ales ca e propietatea mea de cativa ani ,neajungand sa conduc niva printr o intamplare la serviciu .

INCA ODATA TE AS RUGA CA TU SA MA IGNORI ,ASA CUM FAC EU IN ORAS!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

din bord nu ridica cat vreau , am apasat pe rama sus si se duce , nu am gasit insa ,,surubelul de unde sa l mentin mai sus ....s o fi rupt? mai insist !

oricum oglinzile s de kk o cel putin la mine , in partea de jos au inceput sa se exfolieze:dr3,iar rama nikelata sa faca puncte de rugina

Link spre comentariu

In ochelarii de far (cele metalice) , ai doua nise semirotunde ,unde ajungi cu surubelnita la doua suruburi de reglaj . Combinatia celor doua suruburi te ajuta sa reglezi farurile , daca sistemul de regla interior este functionala . Daca sistemul de reglaj interior sa depreseurizat , atunci farurile se vor uita continuu la pamint:wink:. Pe far , in spate ai un sistem (accesezi de sub aripa) care prin apasarea clipsului de blocare se departeaza acest cilindru receptor al reglajului de far si se monteaza un dop cu un surub de reglaj al farului daca sistemul de reglaj interior este defect.

Farul daca este apasat in partea superioara va modifica pozitia ,revenind la reglajul initial cind ii dai drumu fiind actionat de un resort (arc). Nu se poate bloca cu nici un instrument din dotarea masinii . Daca vibreaza lumina farului pe teren accidentat inseamna ca sa slabit arcul s-au suportul de arc .

Link spre comentariu

S-au pune-i xenoane ca mine,si atunci se schimba treaba.

:ha: ai inebunit si tu ! pai pe ce dr sa i pun daca nu mai sunt oglinzile bune? asta una ... si a doua , sunt o karca de bani , mai bine mai pun ceva si ma cadoriesc cu n troliu !

Link spre comentariu

Si lamine oglinzile farurilor au prins oarece rugina,iar un set de H4 bixenon costa in jur de 350 sau 400 lei si merita pina la ultimul banut.Pina la un troliu mai e o diferenta considerabila.Cel mai ieftin troliu l-am gasit undeva la 2300 lei:dr1

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Si lamine oglinzile farurilor au prins oarece rugina,iar un set de H4 bixenon costa in jur de 350 sau 400 lei si merita pina la ultimul banut.Pina la un troliu mai e o diferenta considerabila.Cel mai ieftin troliu l-am gasit undeva la 2300 lei:dr1

Gasesti si mai ieftin daca o sa cauti bine.

Eu am luat un far nou, complet cu tot cu bec si a costat cam 70 lei, si folosesc pe faza lunga si proiectoarele de pe bullbar:y si vad ca ziua :top

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

eu ma vait pe sosea ! acolo nu pot deschide proiectoarele , si ce zici tu de troliu ... sunt si mai ieftine parca si aici pe forum s au vandut!

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

ai rezolvat problema? Asa e si la mine desi reglajul vacuumatic e functional dar nu ridica cat vreau de tre sa merg pe faza lunga. intuiam si io ca e de pe la niste suruburi de acolo dar sa mai treaca praful asta si ma bag si eu la ea.

tu cum ai facut?

Editat de dan chiperi
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare