Vizitator mariusag Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 salutare,am vitara de 3 luni (am lasat atv-ul deoparte si am trecut la off road),si am reusit pana acum sa skimb 3 randuri de anvelope -prima oara am luat simex pe 70 resapate ,bune de aruncat ,uruiau pe asfalt si nu faceau treaba in off road (la noi in pitesti sunt destule inaltimi pe care sa te poti urca)+ca dadeam prin toti bolovanii deoarece sunt prea joase -a 2-a oara am lua bf goodrich pe 75 " noi, foarte bune pe asfalt dar la noroi oribile ,pe teren uscat merg -si in sfarsit am dat de "taticul "la toate care este bestial silverstone xtreme pe 31" tot noi (am dat 24 mil pe ele ,prietenii mei au dat 18 mil pe simexuri resapate si se uita cu jind la mine:P) mentionez ca a trebuit sa-mi iau un kit de suspensie de la rolly care a ridicat masina cu 5 cm ,altfel nu intra+2 ciocane la contraaripa:D acum astept sa vedem ce se poate itampla ,ca aud numai stiri horror ,o sa se rupa planetarele ,se sparge grupul ,sunt prea grele etc: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope noroi vitara sa-ti fie de bine achizitiile toate, ai cauciucuri deacu cel putin 6-8 ani de distrus. Dar cred ca ar fi cazul mai intai sa dai o tura pe la prezentarea membrilor daca nu ai facut-o inca, si poti sa pui si tu niste poze cu randurile de cauciucuri care le-ai luat, si motivele pentru care nu iti placeau. Numai bine si la cat mai multe plimbari! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romeo Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: anvelope noroi vitara O buna analiza a diferitelor feluri de cauciucuri. Mai sunt si altele care sa-si faca treaba in noroi si sa nu fie ingrozitoare pe asfalt dar ai nimerit in cele din urma un optim. :br romeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara sa-ti fie de bine achizitiile toate, ai cauciucuri deacu cel putin 6-8 ani de distrus. Dar cred ca ar fi cazul mai intai sa dai o tura pe la prezentarea membrilor daca nu ai facut-o inca, si poti sa pui si tu niste poze cu randurile de cauciucuri care le-ai luat, si motivele pentru care nu iti placeau. Numai bine si la cat mai multe plimbari! done:))am trecut pe la prezentare ,am spart grup fata la vitara ,acum am comandat pinion si coroana de la calmini ca sunt rotile prea mari si sparg grupurile am 1000 de draci ca toti lauda samuraiul dar mie nu-mi place k e mic si urat:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paungeorgica Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara am spart grup fata la vitara ,acum am comandat pinion si coroana de la calmini ca sunt rotile prea mari si sparg grupurile am 1000 de draci ca toti lauda samuraiul dar mie nu-mi place k e mic si urat:)) Esti sigur ca asta este motivul? Te intreb, ca si eu sunt in cautarea unei Vitara si orice informatie despre.... este bine venita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara 31 e cam mult pentru vitara de aceea ai rupt grupul maxim cu care nu rupi grupul sunt cauciucuri de 215/80/15 vorbesc de resapate profil simex si mai trebuie un pic de grija si mergi mult si bine fara probleme Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara done:))am trecut pe la prezentare ,am spart grup fata la vitara ,acum am comandat pinion si coroana de la calmini ca sunt rotile prea mari si sparg grupurile am 1000 de draci ca toti lauda samuraiul dar mie nu-mi place k e mic si urat:)) poti comanda ce fel de pinion vrei tu ca tot degeaba,daca nu intaresti un pic diferentialul fata,si zic eu ca mai tre sa faci iesiri sa inveti unele lucruri despre off road ca exemplu cand si unde tre sa dai gaz.... suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) anvelopele resapate ximex 15/275/235 sunt mult mai grele ca cele noi de 31" silverstone posibil sa fie treaba cu "gazul" , daca nu sti cand sa accelerezi si cand sa o lasi mai "moale" sunt probleme revin cat de curand si cu poze:P Editat Noiembrie 19, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara poti comanda ce fel de pinion vrei tu ca tot degeaba,daca nu intaresti un pic diferentialul fata,si zic eu ca mai tre sa faci iesiri sa inveti unele lucruri despre off road ca exemplu cand si unde tre sa dai gaz.... pinioanele 5:83 /1 de la calmini sunt destinate ptr tampitii ca mine care pun rotile mai mari decat ar trebuii ,din ce am vorbit pe mail cu cei de la reprezentanta nu au moarte , kitul de pinion si coroana se baga in grupul de fata si grupul din spate ,sunt facute din nuj ce aliaj ,maresc cuplul cu 60 %,deci nu mai fortezi in roti asa de tare cand accelerezi iar ca pret sunt undeva la 350-390 de euro per unitate adica 800 de euro fata +spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu3.5v6 Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara in nici un caz nu`ti maresc cuplul cu 60%...vitara are raport 5.13 standard... vitara 1.6 este o masina fantastica, urca in multe locuri unde un 4x4 greu(pajero, LC, patrol, etc) se chinuie... cea mai mare problema la ea este grupul fata care cedeaza f usor...sa te obisnuiesti sa calci ambreiajul cand ii cade botul dupa o saritura sau in orice situatie in care botul se ridica in aer si cade inapoi pe sol...si nu`i da blana cu rotile virate... intr-o vreme cand nu mai dadeam de capat la pajeroul meu cu problemele lui ma gandeam la o vitara scurta 2.0 v6...din cate am auzit are grupul fata din fonta si nu prea are moarte.. bafta in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara Eu am 31 pe a mea de ceva vreme. Am dat cu ea de mi a sarit caroseria de pe sasiu :ooo Nu s a rupt nimic, nici diferential, nici cruce cardranica nici planetare nimic. Diferentiale se rup si cu cauciucuri standard si cu 215 si cu 235 si cu 31. Relevant este sa simti masina si sa n o fortezi ca nebunul sau mai exista varianta ca si fostul proprietar sa fi "fisurat" un pic diferentialul si la o mica sarcina ulterioara sa cedeze. Pune linistit kitul ala ca face toti banii. :br pt initiativa. Bun baiat :wink: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara in nici un caz nu`ti maresc cuplul cu 60%...vitara are raport 5.13 standard... vitara 1.6 este o masina fantastica, urca in multe locuri unde un 4x4 greu(pajero, LC, patrol, etc) se chinuie... cea mai mare problema la ea este grupul fata care cedeaza f usor...sa te obisnuiesti sa calci ambreiajul cand ii cade botul dupa o saritura sau in orice situatie in care botul se ridica in aer si cade inapoi pe sol...si nu`i da blana cu rotile virate... intr-o vreme cand nu mai dadeam de capat la pajeroul meu cu problemele lui ma gandeam la o vitara scurta 2.0 v6...din cate am auzit are grupul fata din fonta si nu prea are moarte.. bafta in continuare uite un sfat interesant ,nu o merge un grup de fonta si la vitara mea? multumesc pentru sfatul cu ambreiajul ,maine o sa ma folosesc de el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: anvelope noroi vitara Eu am 31 pe a mea de ceva vreme. Am dat cu ea de mi a sarit caroseria de pe sasiu :ooo Nu s a rupt nimic, nici diferential, nici cruce cardranica nici planetare nimic. Diferentiale se rup si cu cauciucuri standard si cu 215 si cu 235 si cu 31. Relevant este sa simti masina si sa n o fortezi ca nebunul sau mai exista varianta ca si fostul proprietar sa fi "fisurat" un pic diferentialul si la o mica sarcina ulterioara sa cedeze. Pune linistit kitul ala ca face toti banii. :br pt initiativa. Bun baiat :wink: daca mai rup un grup asta e,nici eu nu cred ca e de la anvelope ,depinde si de sofer:dr3 o sa-mi fac o rezerva de muulte grupuri si-mi scot prietenii cu service din faliment:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: anvelope noroi vitara Stai linistit nu iti trebuie nici o rezerva de grupuri. Exista grupuri metalice dar sincer nu stiu daca o sa ai nevoie. Un exemplu in acest sens este chiar PaulSB, care dupa parerea mea nu e prea sanatos. Nici fizic nici psihic:hm Cat poate sa chinuie maniacul asta masina nici prin cap nu iti trece. La ultima iesire, cu baietii de la agnita a ramas blocat intr o vale plina de noroi. Fara exagerare 20 de minute daca nu mai mult a dat cu ea de toti peretii pe acolo:ps Acolo am fost sigur ca la un moment dat ca o sa cedeze ori diferentialul ori planetarele, caci asa tortura continua de mult n am mai vazut:bc Nu s a rupt nimic, totul este ok. Si ceva de genul face frecvent, este recidivist si din cunostiintele mele n a rupt niciodata nici un diferential si nici o planetara, doar cutia de transfer:dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: anvelope noroi vitara Stai linistit nu iti trebuie nici o rezerva de grupuri. Exista grupuri metalice dar sincer nu stiu daca o sa ai nevoie. Un exemplu in acest sens este chiar PaulSB, care dupa parerea mea nu e prea sanatos. Nici fizic nici psihic:hm Cat poate sa chinuie maniacul asta masina nici prin cap nu iti trece. La ultima iesire, cu baietii de la agnita a ramas blocat intr o vale plina de noroi. Fara exagerare 20 de minute daca nu mai mult a dat cu ea de toti peretii pe acolo:ps Acolo am fost sigur ca la un moment dat ca o sa cedeze ori diferentialul ori planetarele, caci asa tortura continua de mult n am mai vazut:bc Nu s a rupt nimic, totul este ok. Si ceva de genul face frecvent, este recidivist si din cunostiintele mele n a rupt niciodata nici un diferential si nici o planetara, doar cutia de transfer:dr ai dreptate rolly ,am trecut cu bine azi 5 ore de rape si dealuri pline de noroi ,dar tot o sa-mi iau alea de la calmini ,numai de al dreacu:grin:aj pune si filme si poze dar nu stiu cum si unde concluzie----pentru vitara cele mai bune anvelope de noroi testate de mine si prietenii mei pana acum sunt silverstone mt-117 ,restul e poveste:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: anvelope noroi vitara in nici un caz nu`ti maresc cuplul cu 60%...vitara are raport 5.13 standard... vitara 1.6 este o masina fantastica, urca in multe locuri unde un 4x4 greu(pajero, LC, patrol, etc) se chinuie... cea mai mare problema la ea este grupul fata care cedeaza f usor...sa te obisnuiesti sa calci ambreiajul cand ii cade botul dupa o saritura sau in orice situatie in care botul se ridica in aer si cade inapoi pe sol...si nu`i da blana cu rotile virate... intr-o vreme cand nu mai dadeam de capat la pajeroul meu cu problemele lui ma gandeam la o vitara scurta 2.0 v6...din cate am auzit are grupul fata din fonta si nu prea are moarte.. bafta in continuare UP TO 56 % REDUCTION!-asa zic aia de la calmini ,tocmai am primit un catalog de la dealerii de la sibiu cu preturi si descrieri,imi vine sa cumpar tot:old poate aduce mosu cate ceva:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnnyg_ro Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: anvelope noroi vitara Sa ne spui si noua cum e :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: anvelope noroi vitara eu rulez pe niste copii de super swamper bogger 255/75/15 si nu a trebuit sa schimb nici un raport,nu am rupt INCA nici un diferential fata si nici planetara si nu sunt chiar usoare ,o anvelopa are 41 kg cu janta cu tot suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: anvelope noroi vitara Duminica la Glina, un baiat a rupt grupul fata la Vitara. A urcat o panta cam abrubta, s-a ridicat botul in aer si cand a dat de pamant s-a rupt. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: anvelope noroi vitara Duminica la Glina, un baiat a rupt grupul fata la Vitara. A urcat o panta cam abrubta, s-a ridicat botul in aer si cand a dat de pamant s-a rupt. Topaiala asezonata cu span in rampa duce la ruperea planetarei stanga + carcasa reductorului la Vitara. Planetara rupta se inlocuieste cu una verde adica HD. Carcasa reductor de gaseste la SH. Stie Adi unde sa caute...:br I-am spus de la prima intalnire ce se va intampla si ca este o chestiune de timp...din pacate :hm :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: anvelope noroi vitara Cu gume de 31 cred ca fortezi putin mai mult si directia! Am bfg mt 215/75/15 ms. Foarte multumit de cum se comporta si in teren si pe asfalt. Le-am ales tocmai pentru a nu forta peste limite nici planetarele nici directia. Masina nu arata prea grozav cocotzata pe aceste gume, dar face fatza cu brio in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: anvelope noroi vitara Cu gume de 31 cred ca fortezi putin mai mult si directia! Am bfg mt 215/75/15 ms. Foarte multumit de cum se comporta si in teren si pe asfalt. Le-am ales tocmai pentru a nu forta peste limite nici planetarele nici directia. Masina nu arata prea grozav cocotzata pe aceste gume, dar face fatza cu brio in teren. am si eu bfg la fel ca ale tale mentionez ca am 3 randuri de anvelope 1 ximex resapate si bfg si silverstone noi ,am dat aproape 80 mil pe anvelope ,cu bfg nu faci fata in teren pe noroaie ,mai am 2 prieteni care au bfg ca ale tale si cand iesim niciodata nu pot urma traseul nostru ,trebuie sa caute rute ocolitoare,probabil ca o sa-mi pun si eu bfg cand o da zapada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: anvelope noroi vitara Adica M/T-urile de la Bf Goodrich nu fac fata in teren? Sigur nu sunt AT? Ce trasee faceti voi? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: anvelope noroi vitara Adica M/T-urile de la Bf Goodrich nu fac fata in teren? Sigur nu sunt AT? Ce trasee faceti voi? Cred ca prin comparatie cu cele tip Simex.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: anvelope noroi vitara Adica M/T-urile de la Bf Goodrich nu fac fata in teren? Sigur nu sunt AT? Ce trasee faceti voi? Salut. Nu fac fata. Se incarca repede de noroi si raman incarcate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate