Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

anvelope noroi vitara

Vizitator mariusag

Postări Recomandate

Re: anvelope noroi vitara

Asta ca BFG nu fac fata in noroi este o tampenie. Aaa ca nu descarca chiar ca si un simex asta i drept. Daca cineva vrea sa mearga DOAR pe noroi atunci Simex sau Bogger.

Dar pentru cineva care foloseste masina pe zapada, padure cu busteni si colturi ascutite, piatra, nisip si orice alt tip de teren, BFG sunt excelente.

Ia incercati cu simex sa urcati pe un varf de munte unde totul este ud si plin de busteni, piatra fina, bolovani si stanca alunecoasa.

Eu am incercat si cu Simex si era sa ma ma duc dracului, nici pe loc nu statea masina.

Daca mai scazi si presiunea in BFG efectiv ia forma obiectului peste care treci si atunci dispare efectiv orice lipsa de aderenta.

Nu le vand, nu am nici un profit din chestia asta, dar o spun deschis ca sunt niste anvelope MT foarte echilibrate, nu mai spun confortul si durata de exploatare pe asfalt, mult peste Simex.

Simexul este o anvelopa facuta strict pentru noroi, in rest iti risti viata cu ele.

Distantele de franare sunt enorme, atat pe asfalt uscat cat si pe ud/zapada.

Eu sincer prefer o anvelopa noua, de marca(si nu o spun din snobism) care sa le faca pe toate bine decat sa faca un singur lucru excelent. Am avut si rEsapate(simex si cross country) si nimic nu se compara cu o anvelopa noua, compozitia cauciucului nou este altceva, plus ca la una rEsapata habar n ai pe ce carcasa de ghips au turnat aia anvelopele, desi ca sa fiu fair play in cca 6000 Km n am avut nici o problema cu nici un rEsapat.

Asa ca niste gume bune peste tot + un troliu sunt reteta, cel putin pt mine.

Editat de Astral

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate deviez putin de la subiect, dar lucrez destul de mult cu anvelope resapate (la general),si au locul si utilitatea lor pe piata. Pentru a fi rentabile costul anvelopei resapate / km ar trebui sa fie mai mic decat a unei anvelope noi.La preturile actuale a anvelopelor resapate pentru off road , eu ma indoiesc ca, costul pe km se apropie macar de a celor noi.

Dupa acest calcul, bineinteles trebuie luat in calcul si alte avanaje ca:

- paguba mai mica in cazul distrugerii

- la km putini efectuati raportul ajunge la calcul pe varsta nu km

- Pretul, etc

si dezavantaje:

- greutate mai mare

- carcasa la a 2 sau 3 utilizare

- mai predispuse la defectiuni

Optiunea mea ramane tot o anvelopa noua , iar ca model, trebuie sa stii ce vrei de la ea.

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Vizitator mariusag

Asta ca BFG nu fac fata in noroi este o tampenie. Aaa ca nu descarca chiar ca si un simex asta i drept. Daca cineva vrea sa mearga DOAR pe noroi atunci Simex sau Bogger.

Dar pentru cineva care foloseste masina pe zapada, padure cu busteni si colturi ascutite, piatra, nisip si orice alt tip de teren, BFG sunt excelente.

Ia incercati cu simex sa urcati pe un varf de munte unde totul este ud si plin de busteni, piatra fina, bolovani si stanca alunecoasa.

Eu am incercat si cu Simex si era sa ma ma duc dracului, nici pe loc nu statea masina.

Daca mai scazi si presiunea in BFG efectiv ia forma obiectului peste care treci si atunci dispare efectiv orice lipsa de aderenta.

Nu le vand, nu am nici un profit din chestia asta, dar o spun deschis ca sunt niste anvelope MT foarte echilibrate, nu mai spun confortul si durata de exploatare pe asfalt, mult peste Simex.

Simexul este o anvelopa facuta strict pentru noroi, in rest iti risti viata cu ele.

Distantele de franare sunt enorme, atat pe asfalt uscat cat si pe ud/zapada.

Eu sincer prefer o anvelopa noua, de marca(si nu o spun din snobism) care sa le faca pe toate bine decat sa faca un singur lucru excelent. Am avut si reesapate(simex si cross country) si nimic nu se compara cu o anvelopa noua, compozitia cauciucului nou este altceva, plus ca la una reesapata habar n ai pe ce carcasa de ghips au turnat aia anvelopele, desi ca sa fiu fair play in cca 6000 Km n am avut nici o problema cu nici un reesapat.

Asa ca niste gume bune peste tot + un troliu sunt reteta, cel putin pt mine.

:hl scuze daca revin dar topicul este"anvelope de noroi vitara" nu anvelope de asfalt nu anvelope de stanca etc.....mt sunt si bfg -urile mele si nu am zis ca nu sunt bune ,doar ca nu sunt ptr noroi,incearca sa cobori o panta de 45 grade cand ploua cu bfg-urile ,te dai intr-o parte in primul metru......eu am incercat sa impartasesc din experienta si banii aruncati ptr o anvelopa " mai buna ptr off road" .in rest multa bafta

Link spre comentariu

Vizitator mariusag

Adica M/T-urile de la Bf Goodrich nu fac fata in teren? Sigur nu sunt AT?

Ce trasee faceti voi?

fac si fata fac si spate dar nu pe noroi ,pe noroi=0

Link spre comentariu

Vizitator mariusag

Esti sigur ca asta este motivul? Te intreb, ca si eu sunt in cautarea unei Vitara si orice informatie despre.... este bine venita.
vitara este mercedes fata de samurai oriunde ,doar ca e mai putin fiabila decat samuraiul (foarte putine samurai la dezmembrari fiindca nu prea se strica).....acum depinde ce-ti doresti
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare