Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

punte galloper

gigi_naste

Postări Recomandate

Re: punte galloper

Sa gasesti un grup care sa intre in carcasa de galloper este greu - la Pajero sunt o gramada de variante - cu 8 prezoane, cu 10, de diferite diametre, pozitionate diferit. Plus ca planetarele de Pajero pe spate sunt si ele de mai multe feluri.

De Nissan nici atat nu-ti intra, iar sa muti toata puntea :hl- mai bine renunta din fasa

Masi bine faci cum am facut eu - punte de Pajero cu totul cu blocant - se potriveste FARA MODIFICARI!!!! o dai jos pe cea de galloper si o pui pe cea de pajero - bolt-on cum zic americanii.

Singurul aspect care trebuie sa-l urmaresti sa se potriveasca rapoartele

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

scurta intrebare, la a mea ma batea un gand sa ii pun blocante cu compresor, o fi mai avantajos decat sa schimbi puntea:al

un blocant ARB (in cazul ca reusesti sa-l nimeresti pentru ca ARB fac numai pentru Pajero) costa peste 1000 de euro cu compresor + manopera si reglajul grupului dupa instalare.

o punte o cumperi cu 300-500 de euro cu totul si o schimbi in cateva ore.

acu decide singur ce e mai convenabil

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

un blocant ARB (in cazul ca reusesti sa-l nimeresti pentru ca ARB fac numai pentru Pajero) costa peste 1000 de euro cu compresor + manopera si reglajul grupului dupa instalare.

o punte o cumperi cu 300-500 de euro cu totul si o schimbi in cateva ore.

acu decide singur ce e mai convenabil

inteleg, stie cineva unde se gaseste o punte de genul? pe la buzau la dezmembrari nu prea este nimeni acasa

Link spre comentariu

Salut,am eu punte cu blocant,depinde ce raport ai.Da-mi un tel.sau PM

am sa tin cont , multumesc, acum am insa alta problema, am pierdut briful mic la masina daca are cineva informatii ce cum este de facut raman dator

Link spre comentariu

ma intereseaza si pe mine punte cu blocant manual pt galloper...dar cum aflam raportul?

eu spre exemplu am un galloper lung 7 locuri din anul 2000, 2.5 turbo diesel cu intercooler 73kw(parca); asta ce raport are?

"don't get scared, be prepared for the worst"

frontera pregatita de razboi

Link spre comentariu

ma intereseaza si pe mine punte cu blocant manual pt galloper...dar cum aflam raportul?

eu spre exemplu am un galloper lung 7 locuri din anul 2000, 2.5 turbo diesel cu intercooler 73kw(parca); asta ce raport are?

4.874 cu LSD pe spate.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

da are si LSD pe spate...dar daca vreau sa cumpar puntea de la un pajero dezmembrat cum ii pot afla raportul? pt ca nenea care vinde nu cred ca are habar..

"don't get scared, be prepared for the worst"

frontera pregatita de razboi

Link spre comentariu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare