Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru aer

davema

Postări Recomandate

Re: Filtru aer

Chestia e ca nu sunt atit de ieftine cum sunt afisate pe site-ul tipului respectiv.Fratele meu si-a luat pt bmw pt motorul de 3300 si spune ca i-a scazut consumul.intreaga distractie l-a costat cam 200 de euro in pret intrind si carcasa filtrului de aer facuta din metal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi pare un filtru sport cu racire. Zice inventatorul la un moment dat ca are 2 prize de aer in fata, una pentru admisie si una pentru racirea filtrului de aer. Sau poate ca n-am inteles eu bine?:hl

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Cam ciudata treaba , avand in vedere ca nu explica in totalitate modul de montare pe site-ul lui! Cel putin eu n u am vazut!

Am schimbat cateva mail-uri cu ei . Iam intrebat daca are probleme la noroi si au zis ca si da si nu???? Din postarea lui @patrolator cu home made de snorkel m-a pus pe ganduri cu praful. Asa ca oricum trebuie ceva facut in sensul asta avand in vedere ce praf este in traseu!

Vreau sa gasesc o solutie ptr masina si nu stiu care este mai rapida !

Snorkel ptr Daihatsu crde ca nu este si sa fac eu unul parca nu m-ar coafa!

Vedem si poate ne gandim sa iasa ceva ok! Solutia lor era f convenabila dpdv tehnis si chiar financiar ! Inca o mai gandesc! Cred ca la cum arata motorul acum nu cred ca va face fata!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare