davema Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Citind postarea lui @Patrolator cu filtru de aer am cautat si am gasit asta: http://www.filcor.ro/media1.html ce parere aveti? Editat Noiembrie 10, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Filtru aer Chestia e ca nu sunt atit de ieftine cum sunt afisate pe site-ul tipului respectiv.Fratele meu si-a luat pt bmw pt motorul de 3300 si spune ca i-a scazut consumul.intreaga distractie l-a costat cam 200 de euro in pret intrind si carcasa filtrului de aer facuta din metal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Filtru aer Lamuriti-ma si pe mine, va rog. E un filtru de aer cu intercooler? Sau n-am inteles nimic?:tk Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: Filtru aer Din descriere reiese ca e tot un filtru de aer care foloseste alt principiu de filtrare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: Filtru aer Mie imi pare un filtru sport cu racire. Zice inventatorul la un moment dat ca are 2 prize de aer in fata, una pentru admisie si una pentru racirea filtrului de aer. Sau poate ca n-am inteles eu bine?:hl Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: Filtru aer Cam ciudata treaba , avand in vedere ca nu explica in totalitate modul de montare pe site-ul lui! Cel putin eu n u am vazut! Am schimbat cateva mail-uri cu ei . Iam intrebat daca are probleme la noroi si au zis ca si da si nu???? Din postarea lui @patrolator cu home made de snorkel m-a pus pe ganduri cu praful. Asa ca oricum trebuie ceva facut in sensul asta avand in vedere ce praf este in traseu! Vreau sa gasesc o solutie ptr masina si nu stiu care este mai rapida ! Snorkel ptr Daihatsu crde ca nu este si sa fac eu unul parca nu m-ar coafa! Vedem si poate ne gandim sa iasa ceva ok! Solutia lor era f convenabila dpdv tehnis si chiar financiar ! Inca o mai gandesc! Cred ca la cum arata motorul acum nu cred ca va face fata! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: Filtru aer Asa ca oricum trebuie ceva facut in sensul asta avand in vedere ce praf este in traseu! Vreau sa gasesc o solutie ptr masina si nu stiu care este mai rapida ! Snorkel ciclon de tractor + tubulatura aferenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate