Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aro - reinvie din ...cenusa?

Niva

Aro - reinvie din ...cenusa?  

120 membri au votat

1. 1. Aro - reinvie din ...cenusa?

Postări Recomandate

Un fost dealer de Aro din Cehia (Auto Max Czech - AMC), este in discutie cu o firma din Orientul Mijlociu , pentru readucerea pe piata a marcii Aro.Doua impedimente stopeaza proectul : Omologarea pentru UE , si folosirea numelui.

AMC a achizitionat caroserii din Romania si Brazilia , continuand montaje de Aro pe o linie de montaj in Cehia chiar la doi ani dupa falimentul constructorului .

Oare reuseste sa reinvie aceasta marca pe piata EU ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aro - reinvie din ...cenusa?

Am votat nu pentru ca ma tem ca "mortul de la groapa nu se mai intoarce". E posibil ca cehii sa faca ceva cu numele asta, dar nu va mai fi Autovehicul ROmanesc, probabil nu o sa arate deloc ca batranul ARO si nu va mai avea nici o legatura cu Romania. Imi pare ceva asemanator cu intentia chinezilor de a produce Hummer.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Nu stiu de ce era necesar un chestionar pt treaba asta.

Parca suntem la OTV unde baga aia intrebari de genul "Elodia e intra-devar moarta? Trimite-ti SMS cu Da sau NU" :grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Parerea mea e ca ARO nu are cum sa revina , e deja depasit , tehnic si moral.A ramas ceva in urma pe scara evolutiilor....

Cine mai tine o masinuta Aro pe linga casa o tine probabil asa ca mine, o masinuta mai de "suflet" sau o masina cu care isi face treaba acasa prin curte, pe la cimp sau padure...

Nu zic asta din rautate, Eu am pe Tacanel, e un A10.4 care functioneaza...e parcat in curte... fiindca in atelier e un alt A10 care incet incet capata contur si intr-un viitor nu prea indepartat o sa iasa si el la plimbare...

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

Poate sub un alt nume si la un pret astronomic pentru potentele ei.

Cu siguranta "cineva" va cere un pret prea mare pentru daruirea numelui de ARO, iar cehii ii vor zice ACE. Iar ca pret, va fi un pret de occident, pentru o masina nu prea dotata pentru zilele noastre...

Toate astea... daca o sa se faca chestia asta... Dar e cam putin probabil...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

sa nu uitam ca in scumpa si infloritoare Romanie totul e de vanzare

azi maine ne vindem cu totul tara pai credeti ca un nume de marca mai conteaza;sa fim seriosi noi mai bine vindem decat sa facem

OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR

VITARA 99 :lr

Link spre comentariu

Vizitator cobi

Mai demult am avut un Aro 10.4 DUSTER , deja logoul DUSTER a fost preluat de Dacia ... ESTE posibil ca Aro sa reinvie probabil sub o noua forma facut ca mai demult pt drumuri de pamant :wink:

Link spre comentariu

Constructorul ceh ,va trebui sa indeplineasca conditiile actuale de normativ UE , deci eu nu am gindit ca va reveni in forma clasica pe care-l cunoastem ,ca doar si Dacia a renuntat la formatul 13xx.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Un fost dealer de Aro din Cehia (Auto Max Czech - AMC), este in discutie cu o firma din Orientul Mijlociu , pentru readucerea pe piata a marcii Aro.Doua impedimente stopeaza proectul : Omologarea pentru UE , si folosirea numelui.

AMC a achizitionat caroserii din Romania si Brazilia , continuand montaje de Aro pe o linie de montaj in Cehia chiar la doi ani dupa falimentul constructorului .

Oare reuseste sa reinvie aceasta marca pe piata EU ?

Am intrat si eu pe site-ul lor. Misto firma. Aro si Honker ...

Link spre comentariu

Sunt de aceeasi parere cu Nicu N, aro nu va mai invia dar nu va fi uitat atata timp cat vor mai fi oameni pasionati de aceasta marca. Si eu detin un 10.1 nu prea de multa vreme, sunt tare mandru de el desi e cam obosit... asfaltul il vede destul de rar asa ca nu incurc circulatia :grin: . Apropo, as vrea sa vad un Duster incarcat cu varza sau cartofi pana la refuz, mergand la piata :wink:

"Prea multi prosti pentru o tara atat de mica.." :bc
Link spre comentariu

No Way.... cel mult urmatorul model de Dacia 4x4 SUV sa fie botezat Dacia ARO.... :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

...as vrea sa vad un Duster incarcat cu varza sau cartofi pana la refuz, mergand la piata :wink:

eu am vazut, si chiar se descurca(nu stiu ce motorizare avea ,dar era de vrancea)

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

Apropo, as vrea sa vad un Duster incarcat cu varza sau cartofi pana la refuz, mergand la piata :wink:

Subapreciezi fantezia romanului, Maryuss. Daca Gigi s-a urcat pe acoperisul Maybachului, ba l-a si depanat cu ranga, e doar o problema de timp sa bage cineva vitica inauntru :) Sau oaia. In plus in zona mea unii chiar l-au luat de lucru nu de fandoseala, sa vezi tu ce falnic era momarlanul la volanul unui Duster, cu clopul in crestet.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Sau uitati-va la filme sau fotografii cu masini din Pakistan sau alte tari de-astea cu traditie in bombardamentul pionieresc individual... Cam asa si pe la noi - n-am putut cumpara de curand o Mazda din cauza icoanelor lipite cu super-glue de bord.

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

am votat: e posibil, deoarece am vazut aici pe forum ca mai sunt pasionati care inca isi dedica viata de off-road cu ARO

Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine!

eti79ety@politisti.ro

Link spre comentariu

Poate ai dreptate nu in Romania, iar in alta parte asa cum zicea un coleg aici pe forum nu sub numele ARO.

Dar exista un poate...

Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine!

eti79ety@politisti.ro

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Depinde cine si/sau mai ales ce vrea de la aceasta marca .

Daca mercedes vrea atunci sigur se va face sau ...ma rog alta firma potenta :grin:

baciudibaciu
Link spre comentariu

Daca ma insel sa nu va suparati ,dar si la Campulung si la Craiova au venit "niscai" nemti si au propus o colaborare ... si raspusul a fost acelasi ca atunci cand cineva a vrut sa renoveze o aripa din spital , adica " ai nostrii" au intrebat : si mie ce-mi iese ? ... si au aparut alte masini pe langa noi ...(cu motor de vw parca...). Si de ce sa facem concurenta la Duster ? Oricum o varianta de ultima ora al unui veritabil 4x4 cum era Aro la vremea respectiva (sunt partizan recunosc) s-ar putea sa fie mai scump decat un "Mare Zid" chinezesc sau ceva asemanator ...dar fara nici o legatura,(!?!) chiar am putut (re)face din Dacia un Renault !?! si atunci de ce nu am putea (re)invia Autoturismul de teren Romanesc ?

Nu mai am Aro , l-am vandut !
Link spre comentariu

aro a murit pt ca trebiua sa moara, si va reanvia daca va trebuii. dar nu cred ca se va ajunge la concluzia ca are voie sa reanvie. sau va reveni cu preturi de la 25000 euro in sus. cum byd f0 nu are voie pe pietele vestice sub 7000e, chiar daca masina e 2000.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare