suacristian Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 salutare cand pun contactul nu se aprinde decat un bec cel de ESP. cate becuri trebuie sa se aprinda la bord? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: probleme la bord pajero salut, nu stiu exact sa-ti spun cite becuri dar trebuie sa fie si becurile pentru filtrul de motorina, becul de ulei, bujii, tractiune, abs, blocant,engine check si nu mai stiu din memorie... oricum se sting pe rind.... In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: probleme la bord pajero Pajero MK2? ESP? Esti sigur? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suacristian Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: probleme la bord pajero scuze SRS am vrut sa scriu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: probleme la bord pajero becul cu bateria se aprinde ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suacristian Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: probleme la bord pajero nu se aprinde.. se aprinde doar cel de abs si puntile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: probleme la bord pajero Daca ai motorul de 2.5, vezi ca sub alternator ai un set de cabluri electrice, vreo 5-6 bucati. E posibil ca la un soc sau de la o creanga, ceva, sa le fi agatat si astfel s-au rupt sau au iesit din papuci. Pe acolo, unnul vine de la incarcare (becul cu bateria din bord), altul e de la presiune ulei (bulbul sub filtru de ulei), altul merge in pompa de vacuum (bec probleme franare), si... cam atat cred. Verifica cablurile alea de sub alternator, cel mai bine se vad prin partea dreapta, virezi maxim dreapta, si te uiti pe dupa roata, intre caroserie si sasiu, in dreptul alternatorului. Sau, pe sub masina, dar e mai greu. Daca is toate la locul lor, eu as desface bordul sa ma uit la becurile respective, ca doar nu-s facute sa te tina toata viata... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bassai Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: probleme la bord pajero sau verifici impreuna cu un electrician poate ai vre-un fir intrerupt sau alta problema pe parte electrica chiar in panoul de lumini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suacristian Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: probleme la bord pajero multumesc pentru sfaturi :tk am rezolvat problema......de curand am schimbat releul de incarcare de la alternator si electricianul care mi-la schimbat a uitat sa scoata siguranta de sarma care tine carbunii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: probleme la bord pajero Nu mai inteleg nimic.... si ce legatura au carbunii de la alternator cu restul martorilor din bord ? (frana, presiune ulei, abs, bujii, etc) OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: probleme la bord pajero :ha::ha::ha: Asta mergea cel mai bine la sectiunea bancuri:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: probleme la bord pajero Nu mai inteleg nimic.... si ce legatura au carbunii de la alternator cu restul martorilor din bord ? (frana, presiune ulei, abs, bujii, etc) Totii martorii de mai sus se aprind cand nu mai incarca alternatorul deloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: probleme la bord pajero Nu mai inteleg nimic.... si ce legatura au carbunii de la alternator cu restul martorilor din bord ? (frana, presiune ulei, abs, bujii, etc) Chiar asa, ar putea sa aibe vreo legatura? Poate o fi fost o siguranta arsa .Dar chiar si siguranta arsa tot nu poate sa intrerupa functionarea la toate. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suacristian Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: probleme la bord pajero cum am scos siguranta de acolo s-au aprins toate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiger Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: probleme la bord pajero am avut si eu pr asta cand s-a stricat alternatorul... Copilot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate