Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme la bord pajero

suacristian

Postări Recomandate

Re: probleme la bord pajero

salut,

nu stiu exact sa-ti spun cite becuri dar trebuie sa fie si becurile pentru filtrul de motorina, becul de ulei, bujii, tractiune, abs, blocant,engine check si nu mai stiu din memorie...

oricum se sting pe rind....

In rest we are the best!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai motorul de 2.5, vezi ca sub alternator ai un set de cabluri electrice, vreo 5-6 bucati. E posibil ca la un soc sau de la o creanga, ceva, sa le fi agatat si astfel s-au rupt sau au iesit din papuci. Pe acolo, unnul vine de la incarcare (becul cu bateria din bord), altul e de la presiune ulei (bulbul sub filtru de ulei), altul merge in pompa de vacuum (bec probleme franare), si... cam atat cred. Verifica cablurile alea de sub alternator, cel mai bine se vad prin partea dreapta, virezi maxim dreapta, si te uiti pe dupa roata, intre caroserie si sasiu, in dreptul alternatorului. Sau, pe sub masina, dar e mai greu.

Daca is toate la locul lor, eu as desface bordul sa ma uit la becurile respective, ca doar nu-s facute sa te tina toata viata...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Nu mai inteleg nimic.... si ce legatura au carbunii de la alternator cu restul martorilor din bord ? (frana, presiune ulei, abs, bujii, etc)

Chiar asa, ar putea sa aibe vreo legatura?

Poate o fi fost o siguranta arsa .Dar chiar si siguranta arsa tot nu poate sa intrerupa functionarea la toate.

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare