Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Suzuki Vitara

Flavius28

Postări Recomandate

Eu și cu tatăl meu fiind mari amatori de ieșiri în natura și pescari de când ne știm, am hotărât ca ne trebuie și o mașina care sa ne poate călăuzi prin locuri mai greu accesibile. Astfel am ajuns la concluzia ca mașina ideala este un suzuki vitara. Pe forum nu am văzut multe vitara de vânzare, și acelea fiind cumpărate ca pâinea calda, astfel ca ultimele ore le-am petrecut cautând vitara de vânzare pe site-uri auto din România. Am selectat câteva mașini care mi-au făcut cu ochiul și va cer și părerea dumneavoastră referitoare la ele.

Masina care mi s-a parut cea mai atractiva este aceasta singurul inconvenient ca nu este înmatriculata. Kilometrii nu știu cât de reali sunt dar probabil ca o sa dau un telefon mâine sa aflu mai multe detalii.

O varianta ar mai fi asta care se afla în Constanta , în favoarea mea . Dar din nou, mașina este neînmatriculată.

De menționat ca mașina va fi folosita zi de zi în oraș iar la sfârșit de săptămâna câte o escapada pe coclauri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara

Eu și cu tatăl meu fiind mari amatori de ieșiri în natura și pescari de când ne știm, am hotărât ca ne trebuie și o mașina care sa ne poate călăuzi prin locuri mai greu accesibile. Astfel am ajuns la concluzia ca mașina ideala este un suzuki vitara. Pe forum nu am văzut multe vitara de vânzare, și acelea fiind cumpărate ca pâinea calda, astfel ca ultimele ore le-am petrecut cautând vitara de vânzare pe site-uri auto din România. Am selectat câteva mașini care mi-au făcut cu ochiul și va cer și părerea dumneavoastră referitoare la ele.

Masina care mi s-a parut cea mai atractiva este aceasta singurul inconvenient ca nu este înmatriculata. Kilometrii nu știu cât de reali sunt dar probabil ca o sa dau un telefon mâine sa aflu mai multe detalii.

O varianta ar mai fi asta care se afla în Constanta , în favoarea mea . Dar din nou, mașina este neînmatriculată.

De menționat ca mașina va fi folosita zi de zi în oraș iar la sfârșit de săptămâna câte o escapada pe coclauri.

Salut. Depinde si cat ai de investit. La in jur de 3500- 4000 cred ca iti poti lua inmatriculata in toate mintile.

Link spre comentariu

Cam pe acolo se învârte și bugetul. Nu doresc sa cumpăr o mașină ieftina, am găsit destule la 2000 euro dar în care sa investesc încă pe atât în recondiționarea ei. Speranța mea era sa găsesc o mașină a vreunui forumist, a cărui istorie sa o cunosc sau măcar din cele care le-am găsit pe net sa le cunoască cineva. Mașini din parcuri auto nu doresc în nici un fel. Majoritatea sunt coafate în fel și chip și nu doresc sa am surprize. Mașina nu ma interesează sa fie foarte pregătită de off-road. Daca ar fi sa modific ceva la ea, as prefera sa aleg eu modificările, dar asta nu înseamnă ca dacă găsesc o mașină cu body și suspension lift nu o voi lua în seama.

cred ca am vazut una de vanzare ...

LWB, culoare inchisa (albastra parca) la 3300 E, neimantriculata la o firma auto, cea de langa Dacia

Azi am dat o tura pana în târg pe varianta Ovidiu . Chiar când am ajuns acolo mașina pleca și nu am avut timp sa o admir mai de aproape. Mașina o am în vedere, însă mai caut și alte variante.

Link spre comentariu

Cam pe acolo se învârte și bugetul. Nu doresc sa cumpăr o mașină ieftina, am găsit destule la 2000 euro dar în care sa investesc încă pe atât în recondiționarea ei. Speranța mea era sa găsesc o mașină a vreunui forumist, a cărui istorie sa o cunosc sau măcar din cele care le-am găsit pe net sa le cunoască cineva. Mașini din parcuri auto nu doresc în nici un fel. Majoritatea sunt coafate în fel și chip și nu doresc sa am surprize. Mașina nu ma interesează sa fie foarte pregătită de off-road. Daca ar fi sa modific ceva la ea, as prefera sa aleg eu modificările, dar asta nu înseamnă ca dacă găsesc o mașină cu body și suspension lift nu o voi lua în seama.

Azi am dat o tura pana în târg pe varianta Ovidiu . Chiar când am ajuns acolo mașina pleca și nu am avut timp sa o admir mai de aproape. Mașina o am în vedere, însă mai caut și alte variante.

Am eu una de vanzare aici. Daca nu o poti vedea pentru ca nu ai 10 posturi suna-ma la 0722360780 (Vali)

P.S. E cu volanul pe dreapta.

Experienta este singura in stare sa ne ofere informatie reala despre viata! (Mircea Eliade)
Link spre comentariu

Si eu mi-am cumparat de curand o vitara. Pe cea de la medias am fost si eu de-am vazut-o. Acum,eu nefiind priceput in ale masinilor,am observat ca masina are motorul plin de ulei,si pe sub ea erau ceva scurgeri+ca masina este pregatita(atunci era proaspat vopsita pe la praguri,pe dedesubt avea niste retusuri cu negru,iar cauciucurile sunt de 295...o sa-ti trebuiasca si jante si alte cauciucuri pt iesit in teren...Ca plusuri,avea interiorul frumos si hard topul dragut. Oricum,pe mine nu m-a impresionat si am preferat sa dau bani mai multi pe alta masina!

IULY
Link spre comentariu

Avantra, frumoasa mașina însă eu doresc una cu volan pe stânga. Spor la vânzare !

Ce am mai gasit pe net : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prima mașină, e destul de departe de Constanta, nu as vrea sa bat drumul degeaba însă o am în vedere.

Mașinile 2 și 3 am o bănuială ca aparțin unui parc auto.

Mașina 4 rămâne o varianta.

Mașina 5 arata bine în poze și este înmatriculată.

Mașina 6 are un preț destul de mare și este din Cluj. Daca nu ar necesita cheltuieli decât pe înmatriculare ar fi o varianta și ea.

Mașina 7 e înmatriculată, are hardtop, abs și multe altele, însă numărul redus de kilometri lasă de bănuit.

Mașina 8 un mister total. In afara de an și kilometrii nimic în plus.

Mașina 9. Din poze nimic de reproșat.

Mașina 10 neînmatriculată dar are hardtop.

Link spre comentariu

Avantra, frumoasa mașina însă eu doresc una cu volan pe stânga. Spor la vânzare !

Ce am mai gasit pe net : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prima mașină, e destul de departe de Constanta, nu as vrea sa bat drumul degeaba însă o am în vedere.

Mașinile 2 și 3 am o bănuială ca aparțin unui parc auto.

Mașina 4 rămâne o varianta.

Mașina 5 arata bine în poze și este înmatriculată.

Mașina 6 are un preț destul de mare și este din Cluj. Daca nu ar necesita cheltuieli decât pe înmatriculare ar fi o varianta și ea.

Mașina 7 e înmatriculată, are hardtop, abs și multe altele, însă numărul redus de kilometri lasă de bănuit.

Mașina 8 un mister total. In afara de an și kilometrii nimic în plus.

Mașina 9. Din poze nimic de reproșat.

Mașina 10 neînmatriculată dar are hardtop.

ABS-ul te cam incurca din ce stiu la modificari. Cea de 2000 cc din ce stiu, consuma ceva mai mult.

Link spre comentariu

Ideea e ca va trebui sa te duci la una, doua, ... masini si sa le vezi, atingi, misti personal. Eu am batut mai mult de o mie de km asta primavara dupa o vitara, am luat-o pe a patra vazuta, atinsa, etc.

romeo

Link spre comentariu

Salutare !

Acum câteva momente am fost anunțat de tatăl meu ca a găsit o vitara în oraș din 1996, înmatriculată cu 4000 euro. Din păcate mașina are soft top și noi am dori sa o dotam cu un hard top. Din câte am văzut pe internet un hard top costa de la 500 pana la 800 euro. Se merita sa dai atâția bani pe el sau mai degrabă apelez la un atelier care il poate face din fibra de plastic ? Din câte am citit pe forum cezar333 și-a dotat jimny-ul cu un hard top din fibra făcut de o persoana cu experiență in asa ceva. Am înțeles ca a dat 400 euro pe el, pentru un vitara nu cred ca ar diferi prea mult prețul, dar oricum, comparativ cu cele găsite pe internet e mult mai ieftin.

Link spre comentariu

salut.in legatura cu masinile 1,2,3,4

sunt vandute de circa 5-6 luni!!!ar trebui sa te uiti si la dat anuntului!!!

2,3,4 au fost ale unui prieten de-al meu,de atunci a mai avut(nu exagerez),vreo 30 vitara!!!

-5 este super o!!!daca merge bine si nu e coapta,fugi si ia-o!!!

-6,7,8 eu zic ca sunt scumpe.

-9,e o,dar nu te sfatuiesc sa iti iei de 2000!consumul poate fi chiar dublu decat la una de 1600!!!eu am avut cateva si de 2000la toate le batea distributia(care costa cateva sute bune de euro sa o schimbi!!!)

-10,e expirat anuntul,eu stiu ca e vanduta demult,dar,trebuie sa suni

-in legatura cu hardtopurile:eu am avut zeci de hardtopuri de vitara in special.am acum 2 facute,in care tin cloca de 2 ani!!!!sunt oribile,la 250-400 euro bucata(din fibra,cu geamuri,etc.)am originale(din 2 bucati),superbe,la circa 700 euro,cu bare deasupra,dezaburire,etc.,sisteme de prindere,chedere,tot.

cine vine sa ia unul cu 250-400 euro facut,scoate fara sa stea pe ganduri 700 din buzunar sa ia unul original.cele facute sunt groaznice si nu o sa fie niciodata perfecte.nici macar pe aproape

-prelate noi ,mi-am facut la Samurai 2 bucati,la o firma specializata in prelate!!pe langa faptul ca daca ai un ochi fin iti dai seama ca sunt ORIBILE!!!(neveste mele i-au placut foarte mult,nu vedea diferenta fata de unul original,chiar i se pareau mai faine alea facute!!!).am platit pe una facuta cat pe una secon CA SI NOUA!!!sau poate mai mult,si calitatea a fost execrabila,pentru mine,in comparatie cu una secon originala,buna.nu se intindea perfect,la peste 50km /ora nu puteai sa stai in masina cand se apuca sa vibreze toata,sa scoata niste zgomote de nu puteai sta in masina!!!:ha::y

Link spre comentariu

No. 9 - 1995cc nu sunt 1998 cc (V6), pe scurte nu prea am vazut v6 adica cred ca este un 4 cil - 1995cc, 128cp, motor al, distributia pe lant muuuult mai ok decat la V6 (necesita totusi un pic de atentie).

Motorul asta NU consuma cat V6 ... aproape identic cu 1,6 inj monopunct si mai putin decat un 1.6 carburatie.

Motorul asta suporta la mine "neste chestii" adica 35-uri, lipsa turometru. CV si CT sunt identice cu 1.6, doar clopotul cutiei de viteze este mai mare pentru a intra un disc mai mare cu 15mm.

Versiunea scurta - da un tel si afla daca este V6 (H20A) sau 4L (J20A)

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

daca este in 4 cilinderi,atunci ai dreptate.este o masina adevarata!!!!cu specificatia ca gasesti greu piese/componente motor,cel putin la second exclus.e bine totusi sa isi ia ceva comun la care sa gasesca piese gramada,si pe nimic.motore normale de suzuki,complete,le iei cu 200 euro!!!:y(modelul cu 8 valve)

Link spre comentariu

Gasesti piese garla ... motorul se foloseste si in prezent.

Ieftin in Anglia gasesti ptr GV2000 - identic

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

am avut vitara de 1.6 carburatie si nu am avut ce sa-i reprosez dar parca ar fi de dorit sa arunci o privire si pe la un Pinin! Cred ca este mai zdravan. Daca totusi mergi pe Vitara, grija mare la rugina! boala lor cronica.

Link spre comentariu

ai mare grija la rugina. eumiam cumparat o vitara din germania si cand am aduso acasa a trebuit sa reconditionez toata tablaria si ma costat 3000 lei cu vopsit complect

eu daca ar fii sa mai cumpar un suzuki mas axa spre un JIMNY

Editat de Astral
Daca vreau sa fluier, fluier!
Link spre comentariu

Dupa parerea mea achizitonarea unei masini se face fara sa te gandesti prea mult(e dragoste la prima vedere).

Asteapta pana va apare(daca nu te grabesti prea mult) una si sunt sigur ca ai sa fii multumit(chiar daca ai sa platesti un pic mai mult.

Bafta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare