Max Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Daca are cineva drum prin zona Wiesbaden-Mainz-Darmstadt, il rog sa ma ajute si pe mine cu transportul unui obiect din localitatea Groß-Gerau APASA AICI PENTRU HARTA E vorba de un girofar. >> GIROFAR << Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Re: Cine are drum in Germania in zona Wiesbaden-Mainz-Darmst Daca are cineva drum prin zona Wiesbaden-Mainz-Darmstadt, il rog sa ma ajute si pe mine cu transportul unui obiect din localitatea Groß-Gerau APASA AICI PENTRU HARTA E vorba de un girofar. >> GIROFAR << M-ai luat... :bean Felicitari !!! Nu-i bai, ca poate pe viitor, ma lasi pe mine sa "inchid" coloana... :h5 :hi :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Prietenul meu este in tara, a facut Sarbatorile la Medias ... se intoarce in Germania saptamana viitoare si, daca vrei, il rog sa se ocupe de trimiterea coletului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 transport Pentru oricine :Ma duc lunar o data in zona Nunberg si Frankfurt -Mainz si pot sa aduc si colete mai mari (merg cu camion de 7 t) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Re: transport Pentru oricine :Ma duc lunar o data in zona Nunberg si Frankfurt -Mainz si pot sa aduc si colete mai mari (merg cu camion de 7 t) Cand ai urmatoarea cursa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 germania Daca reusesc sa adun bani pentru marfa aprox. 25 ian-1 feb 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 99% plecare in 20 ian intoarcerea 23-24 ian pot aduce colete mari, eventual si un auto pe platforma (max 4 tone) . Traseu Regensburg/Nurnberg/Frankfurt .Pentru ceva mai voluminos sau de valoare ma pot devia si spre Stutgart/Munchen Trebuie sa stiu cel tarziu orice optiune pana joi 17.ian Daca cineva vrea sa nai aduc ceva pot sa mai suplimentez comanda pana vineri 12.01. vezi. http://www.offroadmania.ro 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 http://www.offroadmania.ro ????? cine sunt astia ...??????????? frumos prezentate produsele...dar cam toate nu au preturile..sa inteleg ca nu exista ...???? ....ai comandat ceva de la ei ...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Majoritatea produselor sunt in stoc ,preturi in curs de incarcare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Bagami-as p in ei de nemti cretini. Am cerut sa trimita (bineinteles pe banii mei) girofarul pana in Hamburg. L-au impachetat intr-un carton de cacat iar girofarul a ajuns la destinatie spart in ultimul hal ca nu mai pot face nimic cu el. Si bineinteles ca, cacatul nu a trimis coletul cu asigurare. Asa ca am ramas cu banii dati, si o gramada de cioburi. Sa mai zica cineva ca numai la noi se intampla asa ceva ca il si scuip in gura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Bagami-as p in ei de nemti cretini. Am cerut sa trimita (bineinteles pe banii mei) girofarul pana in Hamburg. L-au impachetat intr-un carton de cacat iar girofarul a ajuns la destinatie spart in ultimul hal ca nu mai pot face nimic cu el. Si bineinteles ca, cacatul nu a trimis coletul cu asigurare. Asa ca am ramas cu banii dati, si o gramada de cioburi. Sa mai zica cineva ca numai la noi se intampla asa ceva ca il si scuip in gura.la hamburg?! pe cine ai la hamburg?! :grin: data viitoare sal trimiti la mine :h5 e bine cand trimiti un paket sa fie asigurat!!! stai linistit mi sa intamplat si mie.... :P iar nemtii nu ma sunt demult cea ce au fost odata... :P PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Bagami-as p in ei de nemti cretini. Am cerut sa trimita (bineinteles pe banii mei) girofarul pana in Hamburg. L-au impachetat intr-un carton de cacat iar girofarul a ajuns la destinatie spart in ultimul hal ca nu mai pot face nimic cu el. Si bineinteles ca, cacatul nu a trimis coletul cu asigurare. Asa ca am ramas cu banii dati, si o gramada de cioburi. Sa mai zica cineva ca numai la noi se intampla asa ceva ca il si scuip in gura.la hamburg?! pe cine ai la hamburg?! :grin: data viitoare sal trimiti la mine :h5 e bine cand trimiti un paket sa fie asigurat!!! stai linistit mi sa intamplat si mie.... :P iar nemtii nu ma sunt demult cea ce au fost odata... :P In Hamburg am un prieten bun care cam la fiecare doua luni vine incoace. De aceea aproape tot ce cumpar de pe ebay (mai putin lucrurile mari cum ar fi un motor), ajunge la el. Eu nu am avut de unde sa stiu cum impacheteaza si cum trimita tipul ala girofarul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Bagami-as p in ei de nemti cretini. Am cerut sa trimita (bineinteles pe banii mei) girofarul pana in Hamburg. L-au impachetat intr-un carton de cacat iar girofarul a ajuns la destinatie spart in ultimul hal ca nu mai pot face nimic cu el. Si bineinteles ca, cacatul nu a trimis coletul cu asigurare. Asa ca am ramas cu banii dati, si o gramada de cioburi. Sa mai zica cineva ca numai la noi se intampla asa ceva ca il si scuip in gura.la hamburg?! pe cine ai la hamburg?! :grin: data viitoare sal trimiti la mine :h5 e bine cand trimiti un paket sa fie asigurat!!! stai linistit mi sa intamplat si mie.... :P iar nemtii nu ma sunt demult cea ce au fost odata... :P In Hamburg am un prieten bun care cam la fiecare doua luni vine incoace. De aceea aproape tot ce cumpar de pe ebay (mai putin lucrurile mari cum ar fi un motor), ajunge la el. Eu nu am avut de unde sa stiu cum impacheteaza si cum trimita tipul ala girofarul. eroman prietenul tau?! sar putea sal cunosc :grin: aici sus in nord nu sunt asa de multii romanii :P PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Bagami-as p in ei de nemti cretini. Am cerut sa trimita (bineinteles pe banii mei) girofarul pana in Hamburg. L-au impachetat intr-un carton de cacat iar girofarul a ajuns la destinatie spart in ultimul hal ca nu mai pot face nimic cu el. Si bineinteles ca, cacatul nu a trimis coletul cu asigurare. Asa ca am ramas cu banii dati, si o gramada de cioburi. Sa mai zica cineva ca numai la noi se intampla asa ceva ca il si scuip in gura.la hamburg?! pe cine ai la hamburg?! :grin: data viitoare sal trimiti la mine :h5 e bine cand trimiti un paket sa fie asigurat!!! stai linistit mi sa intamplat si mie.... :P iar nemtii nu ma sunt demult cea ce au fost odata... :P In Hamburg am un prieten bun care cam la fiecare doua luni vine incoace. De aceea aproape tot ce cumpar de pe ebay (mai putin lucrurile mari cum ar fi un motor), ajunge la el. Eu nu am avut de unde sa stiu cum impacheteaza si cum trimita tipul ala girofarul. eroman prietenul tau?! sar putea sal cunosc :grin: aici sus in nord nu sunt asa de multii romanii :P E din Romania. Peter Josza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Man, nu fi trist ca eu am ajuns cu ornamentul ala de pe capota (deflectorul de insecte) la 600 Euro, ( costa 14 dolari australieni), am 6 bucati sparte, ajunse cu TNT-ul, si, mai incercam o data, cu idiotul de australian mutant, pana doar doar or ajunge unul intreg la mine. Nu ma las! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 girofar sa introduc stinghia !!!!! (asta e un fel de bmp :ha: ) da cit a costat girofarul ala ?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 max dar despre ce girofar este vorba?! daca se gaseste pe ebay iti cumpat eu unul si til aduc :grin: PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=008 Asta e girofarul. 150 de euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 ok sti ce e nasol e mare si costa mult trimisul! indicat era sa mergi personal dupa el hai cai scriu un mail la asta sa vad cat costa trimisul la hamburg :h5 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate