Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Blocare cont bancar

Max

Postări Recomandate

A mai patit cineva ca sa ii se blocheze contul la banca pentru ca nu s-a completat formularul cu datele personale?

E vorba de un forumular in care se cereau datele personal inclusiv afinitatile de ordin politic (cel putin in cel de la Raifeissen Bank era ceva de genul asta)

Se pare ca daca acest formular nu este completat anual, banca iti blocheaza contul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Blocare cont bancar

A mai patit cineva ca sa ii se blocheze contul la banca pentru ca nu s-a completat formularul cu datele personale?

E vorba de un forumular in care se cereau datele personal inclusiv afinitatile de ordin politic (cel putin in cel de la Raifeissen Bank era ceva de genul asta)

Se pare ca daca acest formular nu este completat anual, banca iti blocheaza contul.

Da, dar se complecteaza odata, nu anual, si cei de la banca te-au sunat de repetate ori si nu te-ai prezentat, moment in care ti-au blocat contul.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Si nu te intreaba cu cine votezi ci daca speli bani pentru cineva, daca iei tu mita in locul altcuiva, etc.

Ai functie publica? Speli bani ? Esti un paravan pentru altii?

Daca NU, nu ai nici o problema in a completa formularul ;)

Link spre comentariu

Da, dar se complecteaza odata, nu anual, si cei de la banca te-au sunat de repetate ori si nu te-ai prezentat, moment in care ti-au blocat contul.

Am mai semnat odata respectivul formular.

Acum cateva saptamani, cand eram la banca mi-au spus ca iar trebuie completat. Cica anual. Am refuzat ca sa o fac mai ales ca o mai facusem odata mai demult si de atunci nu am avut nici o modificare.

De sunat nu m-a sunat nimeni.

Link spre comentariu

fa alt cont la alta banca si da-i in judecata

cauta un avocat bun

prima data fa o reclamatie la protectia consumatorilor

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

fa alt cont la alta banca si da-i in judecata

cauta un avocat bun

prima data fa o reclamatie la protectia consumatorilor

Soimule, pe ce lume traiesti? Cine naiba isi permite sa piarda atat timp pt asa ceva? As vrea eu ca sa imi pot permite luxul asta. :grin:

O sa ma duc in plm la banca si o sa completez rahatul ala de formular. Ce ma enerveaza e ca porcaria asta imi ia timp acum cand am multe pe cap.

Link spre comentariu

Nu am mai auzit de asta cu copletatul anual, anul asta am deschis inca 3 conturi la aceiasi banca unde mi-am facut card de salariu acum 7 ani.

M-au pus sa semnez un contract cu alte cleuze dar sau folosit de datele trecute in primul formular. Nu m-au intrebat nimic altceva.

Ce tara....

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

da marius, asa ma gandeam si eu, sa isi mute max banii in contul de la lata banca...:y

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Eu am intrebat la banca , BRD, si au zis ca daca nu s-a modificat nimic in datele mele personale (nume, adresa, telefoane) sa stau linistit.......

E clar ca in cazul lui Max seful de banca, sucursala, e un idiot.....idioata.....

Suna-i si spune-le ca daca tot ti-au inchis contul , o sa-i vizitezi pt ultima oara ca sa lichidezi contul.......ca sa nu mai fie stresati ca n-au un formular completat.....ii scapi de o grija........si de grija banilor tai de la ei.......:ha:

Link spre comentariu

La Raiffeisen trebuie actualizat anual. Nu am patit sa-mi blocheze contul, dar ultima data mi-a zis ca am intarziat cateva saptamani, asa, ca mustrare :)

Inainte de OPC sau tribunal, merita aruncat un ochi in contracte si politica bancii.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

baieti, nu vreu sa fac reclama nimanui, dar am avut conturi la cele mai operationale banci din istoria Postdecembrista si recunosc cu mana pe suflet ca am fost de fiecare data incantat de rapiditatea operatiunilor si de lipsa birocratiei, depozitele bancare insa le tin in alta tara :ha:

am inceput cu:

- Credit Bank ... pierdere 140 lei vechi cand au dat faliment

- Banca Dacia Felix ... pierdere 10-20 USD cand au dat faliment

- Banca Internationala a Religiilor ... am plecat de la ei cand incepusera zvonurile

- Banca Turco Romana ... am inchis cand au aparut zvonurile

intre timp am trecut pe la BRD si BCR unde cu mana pe inima nu le recomand

- Raiffeisen care pana prin 2006-2007 s-a miscat bine, acum sunt niste dobitoci.....

in prezent:

- RBS (fost ABN AMRO), ING, Banca Transilvania care se misca super fain, si Credit Europe (merita doar pt depozite scurte la sume mari overnight, ex: cand iti ridici dividente si nu vrei sa mai platesti comisioane de retragere si ev. vrei sa mai iei si ceva dobanda pt cateva zile/saptamani)

Link spre comentariu

Eu am patit ceva similar cu Transilvania, dar la card. S-au gandit ei sa-si securizeze sistemul si s-au apucat sa blocheze cardul pana cand ma duc la ei la sediu sa semnez hartii.

Eu nu eram in tara atunci, dar aveam nevoie de bani ca de aer. Dupa cateva :pt bagate la telefon cand am sunat la CJ, au facut o exceptie pentru mine :ha: si au dat drumul cardului. In rest e OK.

Editat de Marse

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

In momentul de fata poti sa-ti deschizi si inchizi cite un cont la orice banca in orice moment doar daca nu ai credite sau alte instrumente de creditare de la ei. Exact cum spune si worldscape poti alege banca care iti aduce cele mai multe beneficii la momentul respectiv. Cind acestea nu mai exista te muti la alta.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Soimule, pe ce lume traiesti? Cine naiba isi permite sa piarda atat timp pt asa ceva? As vrea eu ca sa imi pot permite luxul asta. :grin:

O sa ma duc in plm la banca si o sa completez rahatul ala de formular. Ce ma enerveaza e ca porcaria asta imi ia timp acum cand am multe pe cap.

avocatul (daca e prieten) poate trimite doar o hartie la ei in care sa exprime in termeni juridici ce inseamna "bagarea de p*l*" in ce au ei mai valoros :ha:. in 99.9% din cazuri merge.testata!

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

In momentul de fata poti sa-ti deschizi si inchizi cite un cont la orice banca in orice moment doar daca nu ai credite sau alte instrumente de creditare de la ei. Exact cum spune si worldscape poti alege banca care iti aduce cele mai multe beneficii la momentul respectiv. Cind acestea nu mai exista te muti la alta.

Nu am nici un credit la ei dar nu merita sa ma mut pt atata. Oricum , formularul respectiv trebuie sa il completez la orice banca m-as duce.

Iar alte acte, certificat fiscal, alte conturi, alte token-uri... Nuuuu

Link spre comentariu

Nu am nici un credit la ei dar nu merita sa ma mut pt atata. Oricum , formularul respectiv trebuie sa il completez la orice banca m-as duce.

Iar alte acte, certificat fiscal, alte conturi, alte token-uri... Nuuuu

... no, mai bade Max, mai bine-ti faci o saltea groasa de lana cu fermoar, si o mai folosesti din cand in cand si pe post de bancuta, pa'n s-o umple :wink: ... iar cu primitul, mergi la CEC sau mandat Online prin Posta .... e mai simplu si mai sigur ! :2dr

Link spre comentariu

Eu am cont la Pro Credit Bank si ca persoana dar si pe societate si mi se par cei mai de treaba si foarte apropiati fata de clienti.

De multe ori mi s-a intamplat sa am nevoie sa fac plati si am merc cu OP in alb si ei s-au oferit sa mi-l completeze.

Cati mai fac asa?

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Formularul respectiv ce completeaza in urma unei circulare a BNR care a cerut actualizarea datelor tuturor clientilor persoane fizice. La chestia cu politica nu au voie sa intrebe asa ceva, intreaba doar daca esti PEP (persoana expusa politic), sau ruda de gradul 1-2 a unei PEP. Chestia cu amenintarea cu inchisul contului nu ii afecteaza cu nimic pe angajati, asta daca nu cumva ai depozite de 500-600.000 eur. Atunci este o problema. Cum zicea un coleg mai devreme, trebuie evitate bancile f mari: BCR, BRD, Raiffaisen, Unicredit-Tiriac. Datorita numarului mare de clienti scade calitatea serviciilor oferite. Nici chestia cu avocatul nu are cum sa-i sperie. Intodeauna sunt acoperiti cu acte semnate chiar de clienti care nu au citit scrisul mic din hartii. Cati dintre noi au citit vre-o data contractul de cont curent? Acolo scrie ca pot, daca vor, sa inchida contul fara o atentionare prealabila, daca li se pare ceva suspect (spalare de bani, finantare de terorism, etc). Oricum fiecare banca are un departament de conformitate care verifica operatiunile fiecarui client si le raporteaza pe cele suspecte la ONPCSB.

ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car
Link spre comentariu

Eu unul nu am completat nimic... si am conturi in ING... surpinzator pana acum nu au cerut nimic, si sper nici sa nu fi enevoie prea curand.

Cat despre on-line banking... din pct meu sunt cei mai ok.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Am semnat un formular in alb si a fost de ajuns. Au zis ca ma "ajuta" ei si vor copia datele de pe vechiul formular. :grin: De treaba si in sprijinul clientilor.:ha:

Link spre comentariu

Man,

Nu te impacienta. Sunt unele banci mai catolice decat papa care cer completarea de catre titular anual al datelor actualizate. Asta este o reglementare BNR care permite bancilor blocarea temporara de cont. Juridic impotriva acestei practici faci plangere degeaba, atata timp cat ai fost anuntat sa-ti reactualizezi datele.

Am avut cont la RIB pana cand mi-au disparut in neant si aparut tot de acolo vreo 1.5 mld lei ...ptr vreo 6 zile (nimeni nu dat o explicatie logica) ...bineinteles ca in secunda unu cand au aparut banii am inchis tot ...si m-am mutat la alta banca! :grin: Pe vremea aia eram clientul nr 2 al sucursalei bancii respective ...ca volum.

Am lucrat cu HVB care s-a transformat in HVB-Tiriac care s-a transformat in Unicredit-Tiriac. In continuare lucrez cu ei si sunt multumit de servicii si comisioane pe care le negociez atent in fiecare an.

Intre timp mai am conturi la alte banci dar nu ma dau in vant dupa ele ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Fa-te cunoscut!:grin: Intra pe usa bancii, pune mainile in sold si zbiara (ai cu ce): "Ba, sclavilor, voi munciti pentru mine iar eu va platesc, da? De ce ma chemati voi de acasa, de la cafeluta mea, pentru a va completa nu stiu ce aberatii? Unde-i seful vostru, 'ra-ti ai dreacu de pitici ghebosi?"

In momentul ala ai generat doua chestii:

1. vine paza sa te linisteasca

2. vine sefu sa te linisteasca

Tu zambesti pe interior si te-ncrunti pe exterior!:grin: Ii pui sa completeze in loc tau pt ca tu ai un carcel la dejte, apoi iesi tantos din banca. A doua oara te tin minte si nu te mai cheama. Eu asa am facut la alfa banck aia de la TVR si de cinci ani nu m-am dus acolo!:grin:

Sunt nebun! Iubiti-ma asa cum sunt!:y

P.S. Iar cand primesc bani de afara, la rubrica "motivul platii" completez mereu: spaga sau servicii sexuale!

Ei bine, nu a venit nimeni sa ma intrebe nimic. E drept, ca nici oferte n-am primit:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare