Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare Antigel

scaiceanu marian

Postări Recomandate

Astazi am vrut sa schimb antigelul la MK2-ul meu din 96 si m-am lovit de problema alegerii acestuia!

La magazin m-au intrebat de care vreau: GL11,GL12,GL12+,ROSU ,VERDE,ALBASTRU,ETILEN GLYCOL,FREE SILICAT......m-am blocat!

Daca se poate un sfat, o marca de antigel pe care voi il folositi.

Multumesc anticipat!

Editat de scaiceanu marian

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare Antigel

Asta e evolutia, n-avem ce face... Si eu mi-am stricat telefonul si am ramas masca cate s-au intamplat de ceva timp incoace.. Auzi la ei.. Android.. Symbian, Java... fratilor eu unde am fost pana acum?? :ha: Cred ca-mi repar buturuga si o mai tin cativa ani.. :ha:

In concluzie, mi-am pus verde si sa reziste la -35 grade. Bafta!

Link spre comentariu

In manual trebuie sa scrie ce fel de antigel se potriveste pentru masina ta.Nu pune orice fel de antigel iti pica in mana.E posibil sa nu faca bine motorului tau.Bafta.

Link spre comentariu

vezi in cartea masinii. daca nu ai cartea, vezi in manualul de reparatii la sectiunea sistem de racire motor. posibil sa fie DIA QUEEN. la mine asa este specificat in carte. ce mai poti face: dai fuga la mitsubishi si ii intrebi sa-ti arate ce lichid de racire ti-ar baga. notezi tot si te duci si-ti cumperi.

bafta

Pajero 3.2 DiD. Lung.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare