Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

trusa bercuit conducte

krys4ro

Postări Recomandate

De ceva vreme caut o conducta de frana dar nu prea gasesc asa ca am inceput sa caut o trusa de bercuit dar aici am o mare problema, pe la noi nu am gasit decat truse pentru cei care lucreaza in domeniul climatizari si nu stiu daca se potrivesc si pentru auto. In Buzau am fost pe la 4-5 ateliere si nimeni nu are si nici nu au informatii despre cineva care sa aiba trusa de bercuit. Trebuie sa rezolv urgent problema ca vine zapada si in trei roti nu prea ma risc pe drumurile patriei.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: trusa bercuit conducte

cauta pe internet pe paginile producatorilor consacrati de scule auto.vei gasi cu siguranta trusa care iti trebuie si o vei putea comanda.

http://www.intertools.bizoo.ro/vanzare/166226/Aparat-profesional-universal-de-bordurare

asta e doar un exemplu.ti-l poate livra chiar si orice magazin de piese auto care are contract cu meteorul sau direct de pe pagina de net.probabil pe la vreo 210 e tva inclus

( cel putin eu cu atat il pot vinde):h5

ps: oricum cam mare rau pretul pe site-ul de mai sus

Editat de e_mishu
2slow and 2 furious
Link spre comentariu

cauta in buzau un distribuitor Rothenberger.

din cate tin eu minte, o trusa completa costa cam 100 EURO.

numai ca ai grija, trebuie sa alegi atent, trusele sunt pt. conducte in mm sau inch. pt. bercuirea simpla nu conteaza, pt. cea dubla (la frane de ex.) este important.

bafta

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Exact , majoritatea conductelor de frina sint bercluite dublu - cu rasfiringere interioara .Daca la cupru si aluminiu nu sint mari probleme , la conductele din fier diferenta intre o bercluire curata si rapida vs una cu multe injuraturi o va face menghina ( clampa ).Nu sint de neglijat nici presa orbitala , prezenta la cele mai multe scule bune .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Buna ziua !

Cine da 240Euro plus TVA pe o trusa de bercuit conducte, e doar el singur de vina...

Aici aveti diverse variante:

http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=Bremsleitung+B%C3%B6rdelger%C3%A4t&_sacat=0&_odkw=Cummins&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1311

Cea de la KS-Tools o gasiti aici, la alt pret:

http://cgi.ebay.de/KS-TOOLS-BORDELGERAT-BREMSLEITUNG-12tlg-122-1270-/370457241820?pt=Spezielle_Werkzeuge&hash=item5640f8e8dc

Eu am luat o trusa de circa 25-30 Euro, mecanica, manuala, nu hidraulica sau atomica, si anume asta:

http://i53.tinypic.com/2435d14.jpg

O gasiti aici:

http://cgi.ebay.de/Bremsleitungen-Bordelgerat-Biegegerat-Rohrschneider-/220622093967?pt=Spezielle_Werkzeuge&hash=item335e19fe8f

Merge foarte bine, dispozitivul de taiat si cel de indoit tevi sunt incluse in kit.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Eu am gasit un rebut de presa, gauri nealiniate si am luat-o cu 10 ron:grin: de la un nene la Piata Rusilor( care e Piata Rusilor doar cu numele- e plina de bisnitari cu scule si etc. de calitate indoielnica -cel putin).

Apoi am prins-o frumos in suruburi si am largit una din gaurile mai mici ca sa realizez o gaura de 5mm cat de cat aliniata.Desigur ca am ras si cea mai mare parte din striatiile in interior care ar trebui sa tina capatul de teava fix in presa.

Problema am rezolvat-o cu mici bucatele de smirghel puse in interior in jurul condutei. In felul asta a ramas fixa in falcile de metal si am putut sa-i fac frumusete de bercuiala simpla.

Am realizat astfel 5 conducte la Nissan-ul meu, am inlocuit tot ce era pe spate.

Conductele folosite au fost cumparate din magazin , erau pt Dacia Papuc, si taiate la dimensiune cu flex-ul , drept si curat.

Foarte important capetele de teava trebuiesc decalite ca sa devina maleabile(in foc pana se inrosesc-oarecum).Am strans bine si nu picura sau altceva.

Din luna august 2011 si pana acum februarie 2012 nu am avut nici cea mai mica problema iar franele sunt tepene.

PS: pt cei care au repartitor pe spate sa-l desfaca si sa-l curete, al meu era blocat si am gasit multa mazga in interior.(in felul asta nu am mai dat 1900 ron pe unul nou:banana )

Link spre comentariu

cauta pe net frate ca la 20-30 de euro gasesti bereghet..aci in romanica totulia proportii de rachete atomice si elemente de NASA. hahaha vina o poarta cei care dau bani asa pe toate ciurucurile. pai daca o menghina si 2 -5 gauri costa 230 de euro atunci un tv cu lcd cat ar trebui sa coste? sau un motor? si nu ee vreun modelnou care face gaurile pe comanda hidraulica ceva......un cacat de presa.si tot pe net gasesti si conductele doar la nipluri sa fii atent ca au filet in inch si metric ....

Bafta !

-decalirea la cu se face invers decat la otel.....

-o presa simpla ca cele de e-bay isi face treaba lejer....pentru un atelier mic ..unde nu se fac bercuiiri pe banda rulanta.

Editat de RETI

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare