requin Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Recent am o noua problema la masina. Cand franez, chiar inainte ca masina sa se opreasca apare o vibratie puternica care vine din spate pana in fata masinii. Toata masina parca tremura ca atunci cand e bass-ul dar foarte tare doar ca trepidatiile incep din spate si traverseaza masina pana in fata. Problema a aparut dupa ce am pus o frana foarte puternica sa-l evit pe un idiot care mi-a taiat calea. Masina e un opel monterey din 98 si e incaltata cu gume de 255/85/16. Are cineva vreo idee? Mersi! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Trepidat la franare. Discuri are pe spate.?...Posibil! S-au bucsi tiranti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Trepidat la franare. Are discuri si pe spate. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Trepidat la franare. daca ai discuri ventilate ,atunci ai un disc crapat tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Trepidat la franare. Nu sunt ventilate. o sa merg luni sa verific discurile sa avd daca nu sunt depuneri sau daca nu prezinta santuri, placutele sunt aproape noi(respectiv au cam 6 luni dar masina e folosita cam 1 ora/saptamana). [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Trepidat la franare. Discuri ovalizate. Si eu am avut aceiasi problema. Daca vei schimba discurile, cumpara unele de calitate(scumpe). Eu le-am schimbat cu unele care mi s-au parut mai rezonabile la pret si dupa 2 luni au reaparut vibratiile. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Trepidat la franare. Daca ai trecut prin apa cand erau discurile incinse,clar s-au ovalizat Scumpe nu intodeauna =calitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Trepidat la franare. Probabil ca sunt discurile, ce ma irita maxim e ca daca franez incet nu se aude nimic, cum trebuie sa franez mai brusc imi tremura spatele de zici ca sta sa se rupa masina in 2. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Trepidat la franare. Problemele pot fi multiple : nu numai disc ovalizat, poate fi si placuta de frana care nu apasa uniform fiind uzata neuniform , poate fi si de la hidraulica (pistonul nu apasa continuu ci cu scapari) etc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Trepidat la franare. Azi am fost la mecanic. Placutele si discurile sunt praf pe fata, stanga si dreapta. Din placute a mai ramas metalul si discurile au niste santuri cat degetu... Pe maine am set nou, asta e. mersi tuturor de ajutor. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plumb Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Trepidat la franare. stiu ca raspund cam tarziu la discutie... eu aveam aceeasi problema trepidatii la franare; in cazul meu erau discurile/discul fata ovalizat/e; in afara de discuri, cam tot era nou la sistemul de franare. Problema pt mine a fost rezolvata mai mult din gresala; am dat un "raliu" de vre-o 20-25 km intr-o seara, pe un drum cu multe curbe si serpentine- rezultatul, discuri "rosi" de inca pocneau si iti luminau fata(nu au curs burdufurile, rulmenti tot ok) si bine inteles dupa "raliu" discurile s-au indreptat si problema a fost oarecum inlaturata... dar am decis oricum sa inlocuiesc discurile saptamanile astea ca nu imi pare o solutie adecvata cea de mai sus. ce am uitat sa adaug(placute de frana 30%-40% uzate dupa "distractie") Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate