dalmatianul Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Am desfacut mrl pt curatat si am observat ca este un joc la planetara si implicit la roata .intrebarea este sunt dusi rulmentii sau mai trebuie strins putin piulita . mentionez ca nu am auzit huruit la rotile pe fata .multumesc :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: planetara samurai "jocul" planetarei este inerior-exterior sau stanga-dreapta, sus -jos ? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: planetara samurai este stanga -dreapta, sus- jos ,interiorul este normal :tk suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: planetara samurai Cred ca ai vrut sa zici jocul rotii.Planetara nu se stringe in nici un fel.Este prinsa doar in capat cu o siguranta elastica.Jocul poate proveni de la rulmentii king pin(cei care au rol de pivoti) sau poate trebuie strins rulmentul rotii.Ca sa stringi rulmentul ai nevoie de o tubulara de 50.Ai doua piulite si o saiba intre ele care se indoaie in "S" ca acestea sa nu se desfaca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: planetara samurai Si eu am avut acelasi joc si era de la rulmenti. A fost nevoie sa-i mai strang un pic si s-a rezolvat. Vezi ca nu trebuie stransi prea tare, ei in manual zic ca ar trebuie facut un test cu un dinamometru, ... dar cine are... ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: planetara samurai multumesc pt raspunsuri astazi sper sa rezolv, problema este cheia de 50:tk suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: planetara samurai cu putin talent merge cu cheia fixa, eu nu am gasit tubulara de 50, si daca am gasit este prea groasa in carne si nu intra. Fixa sau usor cu o daltita si ciocan. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: planetara samurai dalta si ciocanul este sfanta....nu uita sa indrepti saiba de siguranta dintre cele doua piulite dalta sa nu fie prea ascutita :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: planetara samurai am rezolvat problema am strins piulitele cu cheie si indoit saiba acum jocul a disparut ,in timp am sa pregatesc bani pt rulmenti :tk suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate