teo pes Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Caut mecanic pt Niva mea...pls help asa ,,mitilic ,, sa l facem om!!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Caut mecanic pt Niva mea...pls help mai e nevoie sa spun ca si eu as dori daca stie cineva din Bucuresti vreun mecanic priceput sa apelez si eu la el :) desigur asta in caz de nevoie si pentru operatiuni de rutina pe care din lipsa de timp si spatiu nu le pot efectua in fata blocului :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Caut mecanic pt Niva mea...pls help mai e nevoie sa spun ca si eu as dori daca stie cineva din Bucuresti vreun mecanic priceput sa apelez si eu la el :) desigur asta in caz de nevoie si pentru operatiuni de rutina pe care din lipsa de timp si spatiu nu le pot efectua in fata blocului :D iti pot recomanda un mecanic de incredere si priceput da-mi PM daca te mai intereseaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
letkan Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Re: Caut mecanic pt Niva mea...pls help iti pot recomanda un mecanic de incredere si priceput da-mi PM daca te mai intereseaza Opt ani mai tarziu... caut si eu un mecanic de Niva in Bucuresti, daca oferta mai e valabila, as aprecia un numar de telefon. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Noiembrie 20, 2020 Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Bun venit in club ! aceeasi problema o am si eu, nu de mecanic de niva, de mecanic, sa fie corect si cand spune ceva, sa si faca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
letkan Postat Noiembrie 21, 2020 Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Bun venit in club ! aceeasi problema o am si eu, nu de mecanic de niva, de mecanic, sa fie corect si cand spune ceva, sa si faca... Bun gasit. Fac cam tot ce pot singur dar pe dedesubt e imposibil fara ridicat masina... sau intinerit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prostovanu Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 cel mai buin si ieftin mecanic pt niva este proprietarul.cu conditia sa iubeasca niva.......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate