danuzu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Salutare! Am un prieten care intentioneaza sa achizitioneze un GAZ66 model militar de la cineva care are 2 buc luate din armata.Am inteles ca are undeva la 1500 km si un motor pe benzina V8. Ar vrea sa-l foloseasca pentru ceva off-road. Ma poate ajuta cineva cu niste pareri si sfaturi desptre acest model.Multumesc! Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 cel mai bine este sa le achizitionezi direct de la armata.daca nu ma insel chiar saptamana trecuta au avut la vanzare un gaz66.intra din cand in cand pe romtehnica.com si sunt sigur ca vei gasi o masina buna sau aproape noua daca astepti suficient.succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 multumesc de raspuns,chiar maine vad ca au o licitatie unde trebuia sa te inscrii pana pe 16.11.2010 Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 Am avut Gaz 66 acum vreo 15 ani,nu cred ca se preteaza la genul de offroad pe care il practicam noi,este o masina militara,robusta dar greu de manevrat,consum f mare fiind pe carburatie ,este ok pt mlastini dar instabila pe inclinatii si urcari,are centrul de greutate prea sus.Interior spartan,accesul la motor se poate face si prin cabina,are un capac pe mijloc.La vremea aia mi s-a parut o masina interesanta,acum depinde ce vrea sa faca cu ea,dar la consumul pe care il are nu cred ca merita sa te plimbi pe forestiere cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 pe langa consumul mare ar trebui sa-ti faci probleme si in privinta pieselor de schimb....destul de rare ....chiar si prin armata romana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 Am mai vorbit astazi cu el si a renuntat la idee,oricim va multumesc ptr ajutorul acordat.Bafta all Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 Ce-am mai vazut la masinute dastea prin Prahova. Foarte populare. Asa de "dure" sunt? Din ce-am auzit cateva,erau diesel. S-au fabricat si cu diesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 http://www.sovavto.net/GAZ/66dsrp.jpg Asa arata GAz-66-40, modelul experimental cu motor diesel - 5441.10, 4 cilindri, 123CP, consum 15L/100 dupa Jane's Military Vehicles. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 Ce-am vazut eu parea un Gaz 66 cu doar 2 gume pe puntea spate si fara roata de rezerva la mijloc. In rest,baraia ca un diesel. Vreo solutie romaneasca :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 Era un clip pe youtube cu un GAZ-66 cu motorul original pe benzina inlocuit cu un diesel de 5.5L. Posibil ca si romanii sa fi pus ceva saviemuri...:ha: Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 se poate pune motor diesel de saviem,azi am auzit k ar fi unul prin prahova echipat cu asa ceva Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan.hrg Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Sfat achizitie GAZ 66 pentru cei interesati mai sunt scoase la licitatie de la armata. multe zil-uri, dac-uri, si gaz-uri. incercati site-ul Romtehnica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
off road4ever Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Sfat achizitie GAZ 66 as vrea sa stiu de unde as putea face si eu rost de un gaz 66 sau ceva camion miltitar.multumesc anticipat.:tk jeep cherokee 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Re: Sfat achizitie GAZ 66 Salut,urmareste licitatiile de pe romtehnica si s-ar putea sa gasesti acolo ceva pe placul tau. Fa-ti mai intai o prezentare aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page263 [url=http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page263][/url] Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
off road4ever Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Sfat achizitie GAZ 66 Da dar licitatiile romtehnica pot participa si persoane fizice?Adica poate sa cumpere oricine un camion de armata sau o masina etc de la ei? multumesc anticipat jeep cherokee 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate