Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie GAZ 66

danuzu

Postări Recomandate

Salutare! Am un prieten care intentioneaza sa achizitioneze un GAZ66 model militar de la cineva care are 2 buc luate din armata.Am inteles ca are undeva la 1500 km si un motor pe benzina V8. Ar vrea sa-l foloseasca pentru ceva off-road. Ma poate ajuta cineva cu niste pareri si sfaturi desptre acest model.Multumesc!

Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98''

it's not a jeep it's a f**king land rover !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie GAZ 66

cel mai bine este sa le achizitionezi direct de la armata.daca nu ma insel chiar saptamana trecuta au avut la vanzare un gaz66.intra din cand in cand pe romtehnica.com si sunt sigur ca vei gasi o masina buna sau aproape noua daca astepti suficient.succes

Link spre comentariu

multumesc de raspuns,chiar maine vad ca au o licitatie unde trebuia sa te inscrii pana pe 16.11.2010

Link spre comentariu

Am avut Gaz 66 acum vreo 15 ani,nu cred ca se preteaza la genul de offroad pe care il practicam noi,este o masina militara,robusta dar greu de manevrat,consum f mare fiind pe carburatie ,este ok pt mlastini dar instabila pe inclinatii si urcari,are centrul de greutate prea sus.Interior spartan,accesul la motor se poate face si prin cabina,are un capac pe mijloc.La vremea aia mi s-a parut o masina interesanta,acum depinde ce vrea sa faca cu ea,dar la consumul pe care il are nu cred ca merita sa te plimbi pe forestiere cu ea.

Link spre comentariu

Am mai vorbit astazi cu el si a renuntat la idee,oricim va multumesc ptr ajutorul acordat.Bafta all

Link spre comentariu

se poate pune motor diesel de saviem,azi am auzit k ar fi unul prin prahova echipat cu asa ceva

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...

Salut,urmareste licitatiile de pe romtehnica si s-ar putea sa gasesti acolo ceva pe placul tau.

Fa-ti mai intai o prezentare aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page263

[url=http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page263][/url]

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare