barbosu Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 http://fr.youtube.com/watch?v=c0vJX3oWvHg nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Super tare inventia. Daca rezista si la cupluri mari fara sa trebuiasca sa o faca de o jumate de metru in diametru, e beton. http://cvcoupling.com/ asta e site-ul lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 daca era buna inventia ... o luau americanii de mult ... ...pare tare fragila ... furca aia in special ...cea exterioara ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: cardane Am fost placut surprins sa vad filmul de prezentare si mai mult de atita sa descopar ca eu am folosit acelas tip de articulatie pe o masina de-a mea . Mai concret am modificat planetare de tip torsen pe ARO 10 (fata) asta a fost unua din multele modificari pe care l-am facut in scopul cresteri fiabilitati . Rezultatele au fost asa cum au fost prezentate in promo (concret prinderea grupului pe carcasa de ambreiaj nu mai era solicitata si s-a redus forta in caseta de directie , cei care au aro stiu despre ce vorbesc ) Din pacate am abandonat ideea dupa ce am epuizat stocul de planetare de Renault16 (ele au stat la baza mudificari pe ARO 10 ) Daca din voi sunt curiosi cum e facuta treaba mai exista pe o masina aici la mine (masina a fost tot a mea) Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: cardane Super tare.Daca sunt fiabile nu ma indoiesc ca in curand inventia va fi preluata de catre marii constructori de automobile (asta doar daca nu vor da faliment in 2009) :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: cardane Foarte tare chesti asta, sunt curios ce se va mai auzii de ea... Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cristian Gogu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: cardane e destul de complicata solutia si nu cred ca vom auzi de ea...desi mi se pare destul de ingenioasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate