Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cardane

barbosu

Postări Recomandate

• 11 luni mai târziu...

Re: cardane

Am fost placut surprins sa vad filmul de prezentare si mai mult de atita sa descopar ca eu am folosit acelas tip de articulatie pe o masina de-a mea . Mai concret am modificat planetare de tip torsen pe ARO 10 (fata) asta a fost unua din multele modificari pe care l-am facut in scopul cresteri fiabilitati . Rezultatele au fost asa cum au fost prezentate in promo (concret prinderea grupului pe carcasa de ambreiaj nu mai era solicitata si s-a redus forta in caseta de directie , cei care au aro stiu despre ce vorbesc ) Din pacate am abandonat ideea dupa ce am epuizat stocul de planetare de Renault16 (ele au stat la baza mudificari pe ARO 10 ) Daca din voi sunt curiosi cum e facuta treaba mai exista pe o masina aici la mine (masina a fost tot a mea)

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cardane

Super tare.Daca sunt fiabile nu ma indoiesc ca in curand inventia va fi preluata de catre marii constructori de automobile (asta doar daca nu vor da faliment in 2009) :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare