Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

modificari interior

BoZo

Postări Recomandate

scrieti aici modificarile pe care le-ati facut interiorului freelanderului, care este cam spartan(spus mai frumos)

am vazut ca ati schimbat becurile din bord cu leduri, asta voi incerca si eu.

si vreau sa cumpar piele ecologica sa imbrac plasticele din bord si fetele de la usi. M-am gandit la cea ecologica deoarece se intinde mai bine si e mai ieftina.

astept idei de la voi sau mai bine diy

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: modificari interior

nu e fita motivele ar fii:

culoarea deschisa, care ma deranjaza deoarece se reflecta in parbriz

necesita restaurare in cateva locuri si exclud revopsirea

imi place sa meseresc si sa aduc imbunatatiri

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Link spre comentariu

scrieti aici modificarile pe care le-ati facut interiorului freelanderului, care este cam spartan(spus mai frumos)

am vazut ca ati schimbat becurile din bord cu leduri, asta voi incerca si eu.

si vreau sa cumpar piele ecologica sa imbrac plasticele din bord si fetele de la usi. M-am gandit la cea ecologica deoarece se intinde mai bine si e mai ieftina.

astept idei de la voi sau mai bine diy

Varianta cu piele ecologica nu-mi pare o idee buna pt ca desi la inceput o sa arata probabil bine, in foarte scurt timp o sa se deterioreze si o sa regreti tare mult, stiu un prieten care a facut asa la masina lui si acelasi lucru i-am spus si lui si asa s-a intamplat :old

LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99

:ca

Link spre comentariu

am citit pe alte forumuri ca vinilinul rezista la soare mai bine decat pielea naturala si am intrebat si pe un tapiser profesionist are a confirmat ca e cea mai buna varianta.

materialele vor fii procurate de la o firma de profil.

si daca tot fac asta as vrea sa incastrez in bord si un gps si o statie radio.

gps-ul o sa fie in locul ceasului original, deoarece nu imi mai foloseste pentru ca am schimbat castofonul, si va fi conectat la casetofon.

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Mi-am schimbat ceasul de bord cu unul care are culoarea modificata in alb cu rosu, partial. Mai trebuie sa modific eu la ODO-mertu ca a ramas verde.

Vreau sa pun alb si la butoane.

Mi-am pus o unitate navi-DVD de 2DIN cu ecran tactil, folosind antena GPS de la navigatia primitiva din dotarea masinii si sonorizarea Hartman-Kardon, respectiv comenzile de pe volan.

Vreau sa mai montez o cotiera...

Link spre comentariu

Cum ai legat comenzile de la volan, la unitate?

Am dezlegat firele care ies din cupla rotativa de dupa volan care vin de la butoanele care sunt pe volan. Trebuiau dezlegate, pentru ca aceste butoane trimit voltaje diferite catre un traducator de semnal, care transforma aceste tensiuni in date digitale care comandau unitatea centrala originala.

Unitatea cu DVD are doua intrari "com 1 si 2" care receptioneaza direct de la butoane aceste tensiuni diferite, iar din meniu am putut configura care buton ce sa faca. Am recondigurat si pinii de pe conectorul care intra in unitatea centrala, mufa s-a potrivit, dar erau anumite diferente. Am preferat sa modific decat sa caut un adaptor, mai ales ca la unitatea centrala n-amprimit nicio informatie cu privire la standardul conectorilor.

O sa fac si o poza.

O zi faina!

Link spre comentariu

Am dezlegat firele care ies din cupla rotativa de dupa volan care vin de la butoanele care sunt pe volan. Trebuiau dezlegate, pentru ca aceste butoane trimit voltaje diferite catre un traducator de semnal, care transforma aceste tensiuni in date digitale care comandau unitatea centrala originala.

Unitatea cu DVD are doua intrari "com 1 si 2" care receptioneaza direct de la butoane aceste tensiuni diferite, iar din meniu am putut configura care buton ce sa faca. Am recondigurat si pinii de pe conectorul care intra in unitatea centrala, mufa s-a potrivit, dar erau anumite diferente. Am preferat sa modific decat sa caut un adaptor, mai ales ca la unitatea centrala n-amprimit nicio informatie cu privire la standardul conectorilor.

O sa fac si o poza.

O zi faina!

Interesant ce zici tu acolo,la un radio cd aftermarket (am un panasonic in locul celui original)ar merge adaptate comenzile de volum de pe volan????:tk

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Interesant ce zici tu acolo,la un radio cd aftermarket (am un panasonic in locul celui original)ar merge adaptate comenzile de volum de pe volan????:tk

Depinde de jucarie. Daca se poate lega, trebuie sa aiba fire pentru acest lucru. De aici incolo depinde daca-i trebuie semnal digital, masina are, trebuie sa legi firele unde trebuie, daca-i trebuie semnal analogic, trebuie sa tragi firele de la cupla volanului.

Atasez o poza cu ce am eu. E chinezesc, o am de vreo trei ani si merge ok.

image.jpg.f601e7dc81bbe721f99d1e51c9e42215.jpg

Link spre comentariu

Depinde de jucarie. Daca se poate lega, trebuie sa aiba fire pentru acest lucru. De aici incolo depinde daca-i trebuie semnal digital, masina are, trebuie sa legi firele unde trebuie, daca-i trebuie semnal analogic, trebuie sa tragi firele de la cupla volanului.

muoama !!

vreau si eu consola centrala de la facelift. din acelasi motiv

Link spre comentariu

muoama !!

vreau si eu consola centrala de la facelift. din acelasi motiv

Teoretic s-ar potrivi... Ideea e sa gasesti un donor la o firma care muta volanele pe stanga. Ei cauta masini de pe care demonteaza elementele de bord care nu se pot muta de pe o parte pe alta, dar consola ramane pe loc deci le ramane in plus. Iti mai teebuie si tunelul care e intre scaune pentru butoane. Sau pe e-bay.

Link spre comentariu

:ha: in prima faza cand am vazut poza,am crezut ca ai luat poza de la mine!:ha:

Exact acelasi aparat il am si eu,numai ca in plus eu mi-am luat o rama adaptoare si se incadreaza perfect,fara goluri.

In alta ordine de idei,daca la tine merge,trebuie sa mearga si la mine.Pana la urma trebuie sa ajung la un electrician.Bine macar ca stiu ca functioneaza!:tk

Link spre comentariu

:ha: in prima faza cand am vazut poza,am crezut ca ai luat poza de la mine!:ha:

Exact acelasi aparat il am si eu,numai ca in plus eu mi-am luat o rama adaptoare si se incadreaza perfect,fara goluri.

In alta ordine de idei,daca la tine merge,trebuie sa mearga si la mine.Pana la urma trebuie sa ajung la un electrician.Bine macar ca stiu ca functioneaza!:tk

Nu-ti trebuie electrician. Dai jos cochila de la volan, cauti mufa de la cupla rotativa a volanului (are parca 8 pini dar cele din stanga cum te uiti in directia de mers sunt libere fiind pentru cruise control), cauti cele doua fire din stanga, dar verifica de doua ori, altfel ramai fara claxon, legi de ele cate un fir cu care te conectezi la firele unitatii centrale etichetate com1 si com2

Mai ai la unitate si un fir negru, care trebuie legat la masa. Intri in meniu, inveti unitatea sa priceapa butoanele si gata.

Vreau si eu o rama, dar inca nu am ajuns acolo ...financiar.

Link spre comentariu

Nu-ti trebuie electrician. Dai jos cochila de la volan, cauti mufa de la cupla rotativa a volanului (are parca 8 pini dar cele din stanga cum te uiti in directia de mers sunt libere fiind pentru cruise control), cauti cele doua fire din stanga, dar verifica de doua ori, altfel ramai fara claxon, legi de ele cate un fir cu care te conectezi la firele unitatii centrale etichetate com1 si com2

Mai ai la unitate si un fir negru, care trebuie legat la masa. Intri in meniu, inveti unitatea sa priceapa butoanele si gata.

O poza cu volanul desfacut, se pot observa cablajele.

2118237182_LRFCC.thumb.jpg.c7ddb66132b7c6f1b4c84c3a9c764767.jpg

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Rama este universala 2din. Din ce-mi amintesc,o montau pe vw passat si golf 4. Am dat vreo 80 de lei parca,dar e prea lunga in partea din spate si acopera aerisirea unitatii.Eu am taiat mai mult de jumate din ea.

Link spre comentariu

Rama este universala 2din. Din ce-mi amintesc,o montau pe vw passat si golf 4. Am dat vreo 80 de lei parca,dar e prea lunga in partea din spate si acopera aerisirea unitatii.Eu am taiat mai mult de jumate din ea.

Am gasit pe undeva rama dedicata LR.

DKW are dreptate, e mai sigur sa dai jos airbag-ul si sa vezi care sunt cele doua fire de la comanda radio. Daca comand rama si demontez unitatea, o sa fac si cateva poze, dar chiar daca arata la fel, pe soft si pe cablaj unitatiile pot diferi. Ai pm cu nr. de tel.

Link spre comentariu

Salut, la astea chinezesti fiabilitatea e buba, te-as ruga sa imi spui ce marca e al tau daca zici ca merge ok si esti multumit de atata vreme.

merci

Link spre comentariu

Salut, la astea chinezesti fiabilitatea e buba, te-as ruga sa imi spui ce marca e al tau daca zici ca merge ok si esti multumit de atata vreme.

merci

E "Audiosources", dar am mai vazut cateva de la alti producatori (caci China e mare), sub alte denumire, cu carcasa si butoanele identice. Erau si pe android. A mea e pe WinCE. Are navi, DVD, car kit, usb, modulul de TV nu l-am luat. L-am cumparat pt. Logan si l-am mutat pe Freelander. Are logo de Logan, dar nu ma deranjeaza. Cele mai noi au in meniu si schimbarea logo-ului, chiar si 3G. Are intrare de camera de mers inapoi, pe care urmeaza sa mi-o achizitionez. In general imi place, dar nu stiu cat ma tine.

Cand am ales masina, special am vrut cu facelift sa am unde s-o pun.

Merita cumparata direct din China, e mai ieftin. Oricum, un Phillips costa dublu si stie mai putine... Parerea mea

Link spre comentariu

Problema la aparatul asta,este receptionarea posturilor radio mai slaba decat la radio-cd-urile normale. Cele cu android sunt modele mai noi,iar logo n-am reusit sa-mi pun,dar nici nu m-am stresat prea tare. Si eu l-am avut montat pe Peugeot si l-am mutat pe LRF. Il am de 3 ani si n-am avut probleme majore cu el,in afara ca nu are un cooler intern si daca functioneaza mult timp iarna pe dvd se supraincalzeste. Mi s-a mai intamplat intr-o iarna sa ma trezesc cu meniul in chineza,dar l-au programat baietii de la care l-am luat. De mentionat este ca are si car-kit bluetooh,deci am scapat si de hands-free. Una peste alta,la cat a costat,ma declar mai mult decat multumit si nu da semne ca ar ceda prea curand. M-am chinuit un pic sa convertesc muzica,sa-mi apara videoclipurile pe usb,dar i-am dat de cap la formatul acceptat.:grin:

Link spre comentariu

Problema la aparatul asta,este receptionarea posturilor radio mai slaba decat la radio-cd-urile normale. Cele cu android sunt modele mai noi,iar logo n-am reusit sa-mi pun,dar nici nu m-am stresat prea tare. Si eu l-am avut montat pe Peugeot si l-am mutat pe LRF. Il am de 3 ani si n-am avut probleme majore cu el,in afara ca nu are un cooler intern si daca functioneaza mult timp iarna pe dvd se supraincalzeste. Mi s-a mai intamplat intr-o iarna sa ma trezesc cu meniul in chineza,dar l-au programat baietii de la care l-am luat. De mentionat este ca are si car-kit bluetooh,deci am scapat si de hands-free. Una peste alta,la cat a costat,ma declar mai mult decat multumit si nu da semne ca ar ceda prea curand. M-am chinuit un pic sa convertesc muzica,sa-mi apara videoclipurile pe usb,dar i-am dat de cap la formatul acceptat.:grin:

Multumit si eu, dar folosesc mai mult cardul microSD pentru filme si muzica, DVD-ul l-am folosit o data.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare