Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

modificari interior

BoZo

Postări Recomandate

Re: modificari interior

merci pentru informatii si detalii!

Daca tine la voi de trei ani e in regula :br

Ma tot gandesc si eu sa upgradez partea de muzica (cd playerul original nu "stie" mp3 si nu are intrare AUX)

si daca tot fac asta sa ma aleg si cu ceva navigatie in bord.

Bluetooth pentru telefon ar fi un bonus dar nu ceva esential

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceas termometru si voltmetru pentru interior auto. Astazi am montat in interiorul Freelander-ului un display care are ceas-termometru(interior si ext)-voltmetru pe care l-am amplasat langa luminile de interior de unde i-am facut si legaturile.

340300067_2014-04-1014_00_42.thumb.jpg.ceaec5b5842d6982022aa5fbd5d4fbc7.jpg87664385_2014-04-1014_01_00.thumb.jpg.93a4098a68e389176714379b1e7277c1.jpg

Link spre comentariu

Dispozitivul asta cum este alimentat ? La 12V de la masina sau este cu baterii in el ?

Ceasul sta aprins tot timpul (are baterii AG13-2 buc) iar termometrul, voltmetrul si lumina albastra sunt alimentate la 12v, eu am luat 12v de la plafoniera.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Va salut.

Mă bate gândul,sa-mi montez volan cu comenzi si cruise control.Întrebarea mea este,daca masina nu a avut din fabrică aceste dotatii,eu pot sa le pun...cu modificările aferente.As vrea sa pot folosii butoanele de pe volan,pentru casetofon si pilot automat,nimic mai mult.

Sunt obisnuit cu aceste dotari si acum imi lipsesc mai mult decât clima sau senzorii de ploaie/lumina.

Si mai m-ar interesa scaunele încălzite,mentionez ca tapițeria este din piele.O sa vina iarna si o sa-mi trebuieasca!

"Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine"
Link spre comentariu

Va salut.

Mă bate gândul,sa-mi montez volan cu comenzi si cruise control.Întrebarea mea este,daca masina nu a avut din fabrică aceste dotatii,eu pot sa le pun...cu modificările aferente.As vrea sa pot folosii butoanele de pe volan,pentru casetofon si pilot automat,nimic mai mult.

Sunt obisnuit cu aceste dotari si acum imi lipsesc mai mult decât clima sau senzorii de ploaie/lumina.

Si mai m-ar interesa scaunele încălzite,mentionez ca tapițeria este din piele.O sa vina iarna si o sa-mi trebuieasca!

S-au discutat subiectele astea,rasfoieste topicurile si ai sa gasesti informatile necesare. Legat de incalzirea din scaune,ai deasemenea topic dedicat.Pe scurt,iti achizitionezi rezistente de Renault/Logan,butoane din dezmembrari,2 relee si te apuci de treaba.S-ar putea sa ai deja trase firele pt rezistente.Bafta!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare