semaca Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 (editat) Pentru ca sa nu existe discutii, zvonuri, susanele....:grin: va anunt pe aceasta cale ca, incepand de astazi, nu mai sunt membru al clubului Offroad Racing Romania. Imi pare nespus de rau de aceasta decizie, pe care a trebuit sa o iau, pentru ca am fost foarte atasat de acest club si de oamenii care au facut si de unii care mai fac parte din el. Asta nu inseamna ca...nu ne vom vedea sanatori unde vor vrea cardanele noastre sa ne duca!!! Editat Noiembrie 26, 2010 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Demisie... Rog un moderator sa modifice titlul in DEMISII SI RENUNTARI. Asta este, s-a lansat campania de demisii toamna-iarna 2010 si nu are rost sa facem multe topicuri! No2 - AdrianZUZ renunta la calitatea de membru ORR si a demisionat din functia de Vice a aceleiasi AF. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Demisie... se intampla lucruri care va sa zica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Demisie... cine este presedintele actual? cine a pus bazele si cine este fondatorul ORR? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Demisie... AF, zici Zuzule?? Pai nu tre sa fie "Club Sportiv"????:uameni:ha::ha: Succese multe in continuare pentru demisionari!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Demisie... AF, zici Zuzule?? Pai nu tre sa fie "Club Sportiv"????:uameni:ha::ha: Succese multe in continuare pentru demisionari!!! Ce nu iti este in clar? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Demisie... Fratilor chiar nu se pot rezolva chestiile astea la o masa si intre 4 ochi? :tk consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Demisie... Flash-ule....ia aminte la Clau....le stie pe toate :grin: Yonutz...in ritmul asta ajungem in Can Can :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Demisie... Flash-ule....ia aminte la Clau....le stie pe toate :grin: Yonutz...in ritmul asta ajungem in Can Can :ha: A fi informat nu inseamna a le cunoaste pe toate........ :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: Demisie... Fratilor chiar nu se pot rezolva chestiile astea la o masa si intre 4 ochi? :tk Yonutz are dreptate! De obicei astfel de evenimente se discuta intre 4 ochi! Dupa cum urmeaza: ochiul lui, ochiul ei, ochiul maro si ochiul dracului. Iar discutia sa fie pe centura! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) Demisii...si renuntari Daca tot este sezonul de demisi permiteti-mi sa-mi prezint si eu demisia din functia de secretar general al club 4x4 bucuresti.:tksi din calitatea de membru cotizant Editat Noiembrie 29, 2010 de gaganul completare MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Demisii...si renuntari Imi dau demisia de membru al clubului 4x4 Bucuresti , din motive bine intemeeate ........cu toate ca v-oi fi la organizare IMPOTMOLIADEI , din respect pt UMANITARA ........... Cu stima pt oameni cu fruntea sus :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Demisii...si renuntari Chiar credeti ca ne intereseaza demisiile voastre? Chiar credeti ca intram pe forum sa vedem cum unu si altul isi da demisia din acelasi club? Asa cum a spus Yonut chestiile astea se discuta intre voi , pe noi chiar nu ne intereseaza. Cu respect Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Demisii...si renuntari Chiar credeti ca ne intereseaza demisiile voastre? Chiar credeti ca intram pe forum sa vedem cum unu si altul isi da demisia din acelasi club? Asa cum a spus Yonut chestiile astea se discuta intre voi , pe noi chiar nu ne intereseaza. Cu respect Daca nu te intereseaza , schimba canalul pe alte topicuri......cine te obliga sa accesezi acest topic ??? In titlu scrie clar despre ce e vorba aici : nu te intereseaza, nu dai click !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) Re: Demisii...si renuntari ............................ Editat Noiembrie 28, 2010 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) Re: Demisii...si renuntari Am sters postul dupa decizia de a comenta in nici un fel pe acest topic ! Editat Noiembrie 29, 2010 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Demisii...si renuntari Mi-ati ascultat parerea.....chit ma risc si ma cert cu voi toti, dar consider ca decizia voastra de demisie este luata sub imperiul tensiunilor de astazi, este prematura si va spun ca gresiti !!! Da, am inteles ce reclamati, v-am ascultat si va dau dreptate ca multe lucruri nu s-au intamplat as cum ar fi trebuit. Dar nu poti sa-ti dai demisia atata timp cat nu incerci sa indrepti lucrurile in colaborare cu ceilalti, indiferent cine ar fi gresit !!! ...........Si pentru ca v-am promis-o , v-o zic aici : demisia voastra este nula si neavenita intrucat eu pana acum n-am pomenit demisie anuntata pe un forum , deci demisiile voastre sunt nestatutare !!! Pentru conformitate, citez din Statut ,capitolul : "Pierderea calitatii de membru" , litera "d) la cererea membrului, cu conditia depunerii cererii de retragere si anuntarii intentiei la Consiliul Director cu cel putin 30 de zile inainte de retragere. Daca in timpul termenului de 30 de zile, membrul asociatiei doreste sa revina asupra cererii sale de retragere, aceasta se poate face numai cu acordul Consiliului Director;" Offff Astral, abia asteptam sa apari si sa faci putina ordine!!!!! :tk :br Deci....in teren!!! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Demisii...si renuntari Care-i treaba cu demisiile? Astept raspuns pe pm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Demisii...si renuntari Rog colegii din Clubul 4x4 Bucuresti sa continue discutiile pe topicul dedicat din sectiunea clubului nostru ! :tk REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Demisii...si renuntari @sefulik,pt tine este chiar, neinteresant Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Demisii...si renuntari Dupa modelul din clubul meu reglam lucrurile si aici. Cine vrea sa renunte sa se duca la clubul lui cu hartia semnata in dinti. Nu intereseaza pe membrii forumului ca voi demisionati sau ca nu va mai convine nu stiu ce prin clubul vostru. Deci ...STOP JOC! Can can-ul a luat sfarsit, SCHIMBATI CANALU! Sunt pe "tarlaua mea" aici la diverse ...dar aceste discutii nu ne/va fac cinste. PUNCT! Multumesc ptr intelegere. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Demisii...si renuntari Yonutz, te rog sa lasi deschisa aceasta discutie si nu mai sterge mesaje atata timp cat acestea nu incalca regulamentul forumului. De asemenea, ii rog pe toti cei care au de zis ceva, sa se limiteze la a anunta deciziile lor fara sa inceapa cu acuzatii la adresa unei persoane, club etc. care pot sa duca la scandaluri si can can-uri aici pe forum. Foarte ok a fost mesajul lui Semaca si il dau ca exemplu si pt ceilalti. RUFELE SE SPALA IN FAMILIE! Repet inca odata o chestie. Acest forum este o entitate de sine statatoare. NU este forumul nici a Clubului 4x4 din Baia Mare, nici a Club4x4 Bucuresti nici a ORR-ului sau a oricarui alt club sau grupare. Nu asteptati ca forumul sa judece deciziile voastre personale si sa va dea sa nu dreptate. Nu e treaba forumului. Amatorii de detalii picante si de show ii rog sa ii contacteze pe cei implicati daca vor sa le afle. Nu provocati pe forum inceperea scandalurilor. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Demisii...si renuntari Super atitudine Max!!!! Bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Demisii...si renuntari Max, daca tot e transparenta, as dori sa semnalez faptul ca din acest topic :grin: ..., au disparut niste post-uri... :wink: sau cel putin asa mi se pare mie... :tk Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Demisii...si renuntari Max, daca tot e transparenta, as dori sa semnalez faptul ca din acest topic :grin: ..., au disparut niste post-uri... :wink: sau cel putin asa mi se pare mie... :tk 1. Daca au fost posturi sterse fizic, nu am cum sa le recuperez sau sa le vad. Post-uri sterse "soft" pe care as putea sa le recuperez nu sunt. 2. Ai avut tu vreun mesaj aici care a disparut? Daca da, era un mesaj on topic sau te-ai bagat ca de obicei la caterinca? :grin: Daca era un mesaj on topic care tine de tine, te invit sa il postezi din nou si iti garantez ca nu va fi sters. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate