Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Demisii...si renuntari

semaca

Postări Recomandate

Re: Demisii...si renuntari

Posturile disparute exista in sectiunea Club4x4 Bucuresti intrucat priveau membrii acestuia. Club4x4 Bucuresti si-a manifestat interesul de a nu cultiva scandalul pe forum mai ales ca suntem in apropierea unei intalniri pe care o organizam. Am precizat in sectiunea clubului care este procedura ptr renuntare sau demisie conform statutului clubului. Noi cei care ramanem acolo in club nu suntem de acord cu atitudinea defaimatoare vis-a-vis de imaginea noastra a unor fosti/actuali membri si ne exercitam dreptul de a nu murdari sectiunea clubului cu tot felul de declaratii de razboi. Am acceptat de fiecare data dialogul civilizat si toate propunerile constructive care s-au adus. REFUZAM INSA SA NE MAI ASOCIEM CU ACESTE PERSOANE CARE ISI DORESC SCANDAL, DISCUTII, CONTROVERSE.

Membrii demisionari sunt Gpscu si Gaganul (pana la aceasta ora). Am demisiile pe masa pe care le vom discuta in AGM. Daca mai sunt si alti doritori care doresc sa demisioneze ii astept conform statutului clubului sa si le depuna la club.

Un post a fost sters (cel al lui Koais) ptr ca era un link la un scandal de pe un blog si ptr ca acesta ca persoana nu avea nici o legatura cu aceasta discutie.

Doua posturi au fost sterse urmare a dorintei celor care le-au postat (Didone/ Vio Turcu ...Didone si-a expus punctul de vedere fata de ambele)

Am operat modificarile toate in deplina cunostinta de cauza si in deplinatatea facultatilor mintale conform cu regulamentul forumului.

Din punctul meu de vedere aceasta discutie este distructiva si incurajand-o intr-un fel sau altul (aici ma refer la discutiile ulerioare nu la anunturile de demisie) facem un mare deserviciu comunitatii.

Va aduc la cunostinta, stimati membri ai forumului ca acesta este comunitate virtuala este una care are legatura cu offroadul si ce se leaga de acest hobby si nicidecum una legata de can-can-uri, OTV-uri is alte balarii ...

Multumesc ptr intelegere.:tk

LE: posturile reclamate sunt in acest topic, postul 11 si postul 12! Ce a fost can-can/comentarii/reveniri au disparut! :h5

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Max :g:h5

nici eu nu vad nimic rau ca un membru de pe forum sa-si anunte retragerea dintr-un club si aderarea la un alt club. Evident fara colorar, acuzatii, jigniri si caterinca!

Semaca :h5

Te inteleg foarte bine - vine un moment in care constati ca nu mai esti sincronizat cu un grup - club in situatia de fata. Fie ca ai impesia ca nu-i mai reprezinti, fie ca nu te mai reprezinta fie ca nivelul de orgolii au depasit cotele de avarie.....nu conteza, te-ai saturat. Constati ca la un moment dat tragi de niste vise si idealuri care nu mai au nimic cu realitatea din club si au ramas doar in mintea ta nostalgica. Atunci vine momentul.... nu de sfarsit - ci de un alt inceput.

Vorbesc nu teorii - acum nu foarte mult timp in urma am trecut si eu printr-un asemenea moment cam m-am retras din 4x4romania si m-am inscris in Kamikaze.

Sefulik - fara suparare ii dau dreptate lui Blondu - te-ai infipt ca rama in asfalt in acest topic :uameni

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Nu am mai scris de mult pe acest forum dar cand am timp urmaresc discutiile. Parerea mea este ca anunturile de demisie sau de schimbare de club ar trebui chiar sa fie obligatorii pentru ca este absolut normal sa sti in ce club mai este un pilot sau copilot in momentul in care concureaza alaturi de tine intr-o competitie.Peste tot in lume la toate sporturile schimbarea culorilor clubului la un sportiv este facuta public. Semaca si Zuz au facut un anunt de demisie fara alte comentarii rautacioase ceea ce este normal in lumea sportiva (daca asa vrem sa ne numim, sportivi). Cred ca restul lumii are mult timp liber si deviaza de la topic.

Link spre comentariu

Si mie mi se pare corect si 'egal' ca din moment ce cluburile au sectiuni pe forum unde 'se lauda' (publica informatii utile, ba chiar lista membrilor!), atunci si demisiile (care in fond afecteaza lista membrilor) sunt niste informatii de acelasi calibru si utilitate.

Link spre comentariu

ce bine era pe vremea cand nu eram inrolati in cluburi...ne intalneam...ne tavaleam in noroaie...cateodata ne durea capul dimineata....dar eram impreuna...acum nu....ne trebuie cluburi .....sigle....echipament personalizat.....

parca acum doi trei ani nu erau atatea scandaluri....exceptand pe cele cu tema..... Jeep vs lumea toata :grin:

cei vechi...stiu la ce ma refer.....dar oricum....era mult mai amuzant decat acum

Link spre comentariu

Sefulik - fara suparare ii dau dreptate lui Blondu - te-ai infipt ca rama in asfalt in acest topic :uameni

Am adresat intrebarea din curiozitate,am vazut mai multe persoane cu demisia si am luat drept ceva general.

De cand a devenit intrebatul pe acest forum,o rama in asfalt?? :uameni

Link spre comentariu

... parca ma uit la stirile de la ora 5: "Demisiile se tin lant..."

acum 1 an sau ceva de genul, fiecare alerga sa-ti faca Club, sa obtina autorizatii, sa anunte la CNOR si FRAS cate evenimente de OffRoad va organiza... o adevarata nebunie.... dupa cca 1 an... s-a cernut si pe baza unei Democratii bine sau prost intelese incepe sa se faca lunina si Cluburile cu o baza solida sa se afirme si sa ramana pe pozitii...

Traiasca democratia. :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Am adresat intrebarea din curiozitate,am vazut mai multe persoane cu demisia si am luat drept ceva general.

De cand a devenit intrebatul pe acest forum,o rama in asfalt?? :uameni

Nu trebuie sa iti dea nimeni explicatii! Solicitarea ta de a fi informat imediat pe PM a sunat tare aiurea! Esti implicat in club? Citeste ce se scrie si stai in banca ta. Nu este cazul sa intetim focul!

Link spre comentariu

... parca ma uit la stirile de la ora 5: "Demisiile se tin lant..."

acum 1 an sau ceva de genul, fiecare alerga sa-ti faca Club, sa obtina autorizatii, sa anunte la CNOR si FRAS cate evenimente de OffRoad va organiza... o adevarata nebunie.... dupa cca 1 an... s-a cernut si pe baza unei Democratii bine sau prost intelese incepe sa se faca lunina si Cluburile cu o baza solida sa se afirme si sa ramana pe pozitii...

Traiasca democratia. :wink:

Laure, ce legatura au demisiile din anumite cluburi cu FRAS-ul?

In cluburile cu "baza solida" nu sunt niciodata demisii? Nu e nimeni insurat cu un club ca sa stea toata viata cu el de gat. :grin:

Link spre comentariu

....Cu atat mai mult cu cat faptul ca daca apar aici postate niste lucruri din interiorul unui club, asta nu inseamna ca , gata, clubul ala e pe duca etc.......din astfel chestii, neplacute, e adevarat, tragem concluzii, identificam problemele, gasim solutii, comunicam mai clar si mai eficient, deci practic se creeaza premisele, ca dimpotriva, clubul sa iasa intarit ! Nu crezi ?

Link spre comentariu

Nu trebuie sa iti dea nimeni explicatii! Solicitarea ta de a fi informat imediat pe PM a sunat tare aiurea! Esti implicat in club? Citeste ce se scrie si stai in banca ta. Nu este cazul sa intetim focul!

Nu-mi place atitudinea voastra. A ta si a lui Vitalies. Atunci cand tu ai intrebat ti-a dat cineva cu paru'?

Nu am obligat pe nimeni,am zis pe PM ca asa mi s-a parut mai discret si mai politicos decat sa apara public.

Eu ma abtin de la alte comentarii,nu caut scandal.

Link spre comentariu

Nu-mi place atitudinea voastra. A ta si a lui Vitalies. Atunci cand tu ai intrebat ti-a dat cineva cu paru'?

Nu am obligat pe nimeni,am zis pe PM ca asa mi s-a parut mai discret si mai politicos decat sa apara public.

@Sefulika, te rog, ca sa nu mai caut eu ( nu prea ma pricep ) Zi-mi si mie, din ce club de off-road faci parte??

Multumesc anticipat,

Scuze pentru off-topic.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Te previn ca sa te opresti din discutiile aiurea.

Tu nu cauti scandal si doar postari fara rost si care nu au nici o legatura cu tine. Tine cont ca si postatul inultil numai de dragul de a scrie ceva este impotriva regulamentului.

Link spre comentariu

Sefulik - tu chiar nu intelegi ca ai poluat acest forum cu sute de pareri si postuiri INUTILE - avanda ca un singur scop cresterea numarului de postari si bagatul in seama.

Nimeni nu interzice sa pui intrebari sau sa raspunzi la intrebari. Dar toate au niste limite de bun simt pe care tu le-ai depasit cu varf si indesat. M-am abtinut mult timp sa nu vorbesc pe tema asta, dar cand te-ai bagat cu solicitari de explicatii pe PM inr-un topic extrem de sensibil si serios ai depasit orice limite si mi-a sarit mustarul. Nu-ti place atitudinea mea? mi se rupe mie - asa cum ne sfidezi un forum intreg crezandute atotstiuitot asa IMI PERMIT SI EU SA MI SE RUPA DE parerile tale.

Nu ai fost bagat in seama de gasca ta toata copilaria si aici crezi ca ai gasit o adunare de prosti carora sa le bagi balivernele tale cu aere de superior pe care le-ai citit pe alte forumuri???? Chiar m-am saturat de tine..... imi displace sa ma manifest in felul asta impotriva unui forumist dar nu mai suport!!!!

Din ce club faci tu parte ca sa ceri socoteala vreunui membru de club care a demisionat?

Cu ce te-ai implicat tu (afara de avalansa de postari inutile) in comunitatea offroad?

Asa ca stai in banca ta si tine ciocul mic acolo unde nu-ti fierbe oala!!!!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Care este motivul acestui topic:

1. - de informare si luare la cunostiinta ?

2. - de discutat motivele lui X sau Y pt care si-au dat demisia ?

3. - de "circ pe paine" ?

Link spre comentariu

cei care fac parte din miezul evenimentelor au vrut sa anunte.

... cei care nu fac parte s-au bagat in seama, in comentarii, in ochiul maro al lui Petre, etc.

de ce trebuie sa ne gandim atat? e simplu si cei din categoria a 2-a sunt si mai fericiti, deoarece s-au bagat in seama, chiar si acum, cand eu si cu tine stam sa analizam de ce au facut ei asta.

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

...cand eu si cu tine stam sa analizam de ce au facut ei asta.

nu ma chinui sa analizez, caci am si eu unele banuieli care mi s-au adeverit, poate chiar la modul general.... dar nu ma bag in barfa mai mult de atat....

...prefer sa vad Can-Can-ul :wink: ... si cine arunca primul piatra //// vrem sange !!! :ha:

Link spre comentariu

Intentia mea a fost una singura si simpla: intrucat am fost asociat cu ORR si m-am dat sub sigla ORR am anuntat DOAR ca nu mai fac parte din acest club. NU am comentat cum si de ce...si nu este in intentia mea s-o fac. Oameni care nu ma cunosc sau nu au treaba cu clubul ORR (cum esti tu...Sefulic) nu au ce sa-si dea cu parerea in acest topic. Cei care au habar de mine sau de ORR au primit pe aceasta cale informatia.

PS: Laure...tot inept, tot inept ??!!! Rog sa folositi acest topic doar pentru a anunta schimbarile din statutul vostru de sportivi!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Oameni buni,mie nu-mi place circul.

@Max

Luat la cunostiinta,asa voi proceda.

Acesta va fi ultimul meu post din acest topic.

@Vitalies

Ce tie nu iti place altuia nu-i face. Parerea ta este una generala sau personala? Discutiile se fac pe pm.

@Semaca si restul cititorilor

In primul rand imi cer scuze pentru deranjul creat.

Intentia mea de la bun inceput a fost sa aflu de ce ce toata lumea demisioneaza dintr-un club de offroad. Vroiam sa stiu doar care este cauza. Am avut impresia ca ceva general se intampla si afecteaza in mod egal pe toata lumea. Cat despre faptul cu raspunsul pe PM,am specificat mai devreme motivul.

Link spre comentariu

OK, ne-am lamurit, ACESTA este un topic de INFORMARE.... deci nu il transformati in altceva...

Link spre comentariu

1. Daca au fost posturi sterse fizic, nu am cum sa le recuperez sau sa le vad. Post-uri sterse "soft" pe care as putea sa le recuperez nu sunt.

2. Ai avut tu vreun mesaj aici care a disparut? Daca da, era un mesaj on topic sau te-ai bagat ca de obicei la caterinca? :grin:

Daca era un mesaj on topic care tine de tine, te invit sa il postezi din nou si iti garantez ca nu va fi sters.

Max :wink: ti-a raspuns Yonutz la intrebarile pe care mi le-ai pus (si implicit si mie la dilema legata "transparenta") in post-ul cu nr.26, lamurind problema prompt si la obiect...

Cat despre partea cu "caterinca" (scuzati cacofonia neintentionata)..., imi pare rau..., NO COMMENT!:grin: Stiu..., trebuie sa ma iau de mana cu Lipoveanu... :ha::tk

Link spre comentariu

Oameni buni,mie nu-mi place circul.

@Semaca si restul cititorilor

In primul rand imi cer scuze pentru deranjul creat.

Intentia mea de la bun inceput a fost sa aflu de ce ce toata lumea demisioneaza dintr-un club de offroad. Vroiam sa stiu doar care este cauza. Am avut impresia ca ceva general se intampla si afecteaza in mod egal pe toata lumea. Cat despre faptul cu raspunsul pe PM,am specificat mai devreme motivul.

@Sefulik, am inteles toti ce ai dorit sa stii. Problema este ca nu ai stiut sa te exprimi. Sunt unele informatii la care ai acces doar daca esti in tema cu problema. Daca esti activ - si nu ma refer la forum!

Nu cred ca cineva, din cei implicati ti-ar fi trimis un P.M. in care sa-ti povesteasca ce si cum. Asta e, trebuie sa accepti ca sunt momente in viata in care esti doar spectator. Restul, e can-can (se pune ca reclama?)

Si sa raspund unei alte intrebari: topicul acesta este poate un test de moderare :grin:

In rest, de acord cu Semaca!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

... cei care nu fac parte s-au bagat in seama, in comentarii, in ochiul maro al lui Petre, etc.

Schultz!!! Cum adica "cei care nu fac parte s-au bagat in seama in ochiul meu maro"????? Adica de ce nu s-au putut baga in ochiul TAU maro? Sau in ochiul maro al lui Sefulik, Ionut, wtcher sau worldscape? Ha?:as

Link spre comentariu

Ca tot lumea demisioneaza si ramane "fara culori la steag"...s-ar putea naste o piata de transferuri transparenta! :wink: Unde cei liberi de "contract" ar putea alege sau ar putea fi alesi :grin: de alte cluburi! Sau pur si simplu ar putea ramane independenti ...:y Fara Globus, OTV si Eurobingo sau cum dracu se numeste ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare